Шукаю альтруїстів, які б могли допомогти зібрати укр. сервер GTA 5 RP (FiveM)
Цей проєкт не комерційний, тож, на жаль, нічого не можу обіцяти окрім якогось досвіду.
В Україні немає GTA 5 RP серверів на базі FiveM.
Особисто я маю досвід в цій грі, в організації івентів та сюжетних зав’язок. Відчуваю що українським контентмейкерам не вистачає простору для реалізація. Ця гра феномен. Вона здатна вмістити велику кількість гравців одночасного онлайну (до 150), у гравців вільний простір для креативу, бо як гравець ти перетворюєшся в актора озвучки, сценариста, режисера, і твоя гра перетворюється на серіал, де «за кожним поворотом» буде стояти інший гравець зі своєю історією, і все це переплітається, як правило, в комедії з елементами драматичних, бойових, екшен, романтичних сцен. Тож дуже хочеться такого серверу з легкою фановою грою.
Проаналізувавши помилки рос. серверів (Чому в них з РП не склалося), маю чіткі бачення що до серверу. Більш детально розкажу особисто. Я беру на себе всі організаційні моменти. Тож шукаю допомоги в зборі скриптів до купи (вони всі є, але чи робочі?!), а також підігнати це все під українську мову. Звісно можна створити щось своє, але я не смію такого просити.
Якщо ціково, пишіть в діскорд PIVNICH#5667
І дякую за увагу)
Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.
17 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів