Порадьте, будь ласка, геймдев-курси від компаній з подальшим працевлаштуванням
В свої 33 я, на жаль, не переламав себе в напрямку самоорганізації та вже чітко розумію, що хочу бути програмістом! І, враховуючи любов до ігор, я б хотів бути розробником або в ідеалі творцем гри!
Та для цього, звичайно, потрібні знання та навички, тому звертаюся на цей форум з питанням про курси. Буду вдячний кожному, хто дасть якусь корисну інформацію!
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівDragon’s Lake регулярно набирає групи на інтернатуру.
Взагалі зараз такого через перегрітий рівень джунів нема взагалі ніде.
А так по своєму досвіду проходив (по приколу, я не джун) три таких курси від різних галер. Що можу сказати:
1. Рівень викладання, менторства та перевірки завдань такий собі. На одній галері взагалі викладав чувак якого мабуть нам поставили насильно за якийсь дуже жорсткий косяк. Викладачі зазвичай паралельно в якихось проектах і відволікти їх у робочій час дуже складно.
2. На двох мене навіть намагались запросити працювати (на третій тупо забив на курсову і виперли). Що можу сказати — один це був неоплачуваний трейні і через пів року є шанс стати джуном десь на той час за половину ринкової ціни джуна. Інший одразу запропонували роботу, але теж за копійки навіть для джуна.
Я все розумію що ресурси які вони витрачають на навчання не безкоштовні, але камон — майте совість.
Коротше найкращій шлях до IT — самостійне навчання + pet проект та самостійний пошук роботи.
Тут буде непросто, але реально.
Якщо є бажання робити ігри, скоріше за все, вам треба вчити С++. Матеріалу для початківців повно, раджу почати пошук із відеоуроків на ютубі.
Після того як вивчите основи — шукайте роботу, не тільки геймдев, а будь-яку айтішну де треба буде писати на плюсах. Набирайтесь досвіду і паралельно шукайте щось в геймдеві.
А потім чувак буде заробляти нормальну мідлову ЗП у чомусь іншому і на геймдев перестрибнути вже буде якось не логічно :-)
Хе-хе, ви досить чітко описали мій кар’єрний шлях як я теж хотів колись в гемдев вкатуватись, а врешті-решт лишився в автомотіві %))
а взагалі курси якісь є?
З таким прізвищем вам тре самотужки робити гру )
Я от створюю гру самотужки: t.me/DreamOfForgottenSongs
Можливо, зацікавить. Але то не робота, а «пет-проект».
В геймдеві такого нема. Компаній мало. Назвіть 5 без гуглу
І чомусь інші 4 що спадають на думку це гемблінг