Порадьте, будь ласка, геймдев-курси від компаній з подальшим працевлаштуванням

В свої 33 я, на жаль, не переламав себе в напрямку самоорганізації та вже чітко розумію, що хочу бути програмістом! І, враховуючи любов до ігор, я б хотів бути розробником або в ідеалі творцем гри!

Та для цього, звичайно, потрібні знання та навички, тому звертаюся на цей форум з питанням про курси. Буду вдячний кожному, хто дасть якусь корисну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Dragon’s Lake регулярно набирає групи на інтернатуру.

Взагалі зараз такого через перегрітий рівень джунів нема взагалі ніде.
А так по своєму досвіду проходив (по приколу, я не джун) три таких курси від різних галер. Що можу сказати:
1. Рівень викладання, менторства та перевірки завдань такий собі. На одній галері взагалі викладав чувак якого мабуть нам поставили насильно за якийсь дуже жорсткий косяк. Викладачі зазвичай паралельно в якихось проектах і відволікти їх у робочій час дуже складно.
2. На двох мене навіть намагались запросити працювати (на третій тупо забив на курсову і виперли). Що можу сказати — один це був неоплачуваний трейні і через пів року є шанс стати джуном десь на той час за половину ринкової ціни джуна. Інший одразу запропонували роботу, але теж за копійки навіть для джуна.

Я все розумію що ресурси які вони витрачають на навчання не безкоштовні, але камон — майте совість.

Коротше найкращій шлях до IT — самостійне навчання + pet проект та самостійний пошук роботи.

Тут буде непросто, але реально.
Якщо є бажання робити ігри, скоріше за все, вам треба вчити С++. Матеріалу для початківців повно, раджу почати пошук із відеоуроків на ютубі.

Після того як вивчите основи — шукайте роботу, не тільки геймдев, а будь-яку айтішну де треба буде писати на плюсах. Набирайтесь досвіду і паралельно шукайте щось в геймдеві.

А потім чувак буде заробляти нормальну мідлову ЗП у чомусь іншому і на геймдев перестрибнути вже буде якось не логічно :-)

Хе-хе, ви досить чітко описали мій кар’єрний шлях як я теж хотів колись в гемдев вкатуватись, а врешті-решт лишився в автомотіві %))

З таким прізвищем вам тре самотужки робити гру )

розробником або в ідеалі творцем гри

Я от створюю гру самотужки: t.me/DreamOfForgottenSongs
Можливо, зацікавить. Але то не робота, а «пет-проект».

В геймдеві такого нема. Компаній мало. Назвіть 5 без гуглу

І чомусь інші 4 що спадають на думку це гемблінг

Підписатись на коментарі