Порадьте цікаві та прикольні MMORPG
Привіт! Хочу пограти з другом разом онлайн в якусь гру. Порадьте, будь ласка, прикольну MMORPG для ПК
Можливо щось на кшталт WOW
Дякую!
Привіт! Хочу пограти з другом разом онлайн в якусь гру. Порадьте, будь ласка, прикольну MMORPG для ПК
Можливо щось на кшталт WOW
Дякую!
Мені зайшла оффлайн версія Dragons Dogma, у них є і онлайн, дуже радив би спробувати
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
А є така гра у який можна вивчити англійську мову? Ось, на початку часів, була гра — у якій крокодил жер букви якщо ви їх вчасно не знаходили на клавіатурі
TornCity цілком англомовна гра, текстовій (!) ММО РПГ.
Усе в неї англомовне — від інтерфейсу до спілкування. Велике англомовне комьюнити.
Плюсом буде те, що вона браузерна і ви можете встановити додаток для перекладу складних сітуацій.
Підтримую. Є іще ПК ігри Sunless sea та Sunless skies. Це ігри від британців для вивчення інгліша. Комп можна навіть бюджетний. Мальована приємна графіка.
Вивчити друкувати англійською і говорити англійською не одне і те саме.
Гра, де можна друкувати — Type Defense на Steam
EVE Online, WoW, Diablo Immortal. Тільки попереджаю, в EVE можна і півжиття провести :)
Всі ігри специфічні.
Мені, наприклад, зовсім не зайшов WoW Classic, а в новий таки відіграв з рік чи два. Потім приїлось.
І переважна більшість сучасних мморпг, шутерів та іншого не заходить :(
Якщо хочеться у цікаву, то eve. Якщо просто побігати іноді то nw або albion як вже писали нижче.
Це в тебе просто нудна корпа була :) Ми свого часу пару регіонів в нулях тримали, ото був движ :-D
Кеш і ще якісь, зараз вже не пам’ятаю. Всі там, на «сході» мапи.
Але я вже більше 10 років як кинув цю кляту горілку :)
Well, I prefer to pass a yacht captain exam so that I’ll be able to spend my free time after retirement playing more real games :-D
Actually, EVE is PvP, PvE, Economic, Production, Exploration, and Management Game :-D You can choose who you want to be and play your favorite role.
Neverwinter online, сам колись дуже плотно на неї підсів. Але там нонтаргет система, за що вона мені і сподобалась, плюс графа прикольна, я правда вже давно не заходив, там мабуть багато чого змінилось, так що якщо зацікавить, то пиши, зайду з нуля побігать.
The Elder Scrolls Online. Гра відносно не нова, та має дуже багато крутих механік. Кожного року додають великий шмат нових пригод та покращують/балансують існуючі.
Стім теж мені її пропонує регулярно) Тож треба буде зацінити, дякую!
Там періодично є безкоштовний період, коли можна спробувати пограти. У штейна є багато оглядів та відео про tesо.
New World прикольна. Я сам WoWер з величезним стажем, а ця гра хоч і сильно відрізняється, але має багато цікавих фіч
22 649 грн
тобто за не саму сильну відеокарту віддавати в середньому 600 євро це копійки?
учитывая, что ее хватит минимум на пять лет, то рассматривай это не как 600$ (почему ты в евро посчитал?)(в германии она дешевле), а 100$ в год, в течении 6 лет, что уже дешевле, чем платить за облачный гейминг
59 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів