Порадьте цікаві та прикольні MMORPG

Привіт! Хочу пограти з другом разом онлайн в якусь гру. Порадьте, будь ласка, прикольну MMORPG для ПК

Можливо щось на кшталт WOW

Дякую!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мені зайшла оффлайн версія Dragons Dogma, у них є і онлайн, дуже радив би спробувати

Eve Online- єдиний сервер, графіка, низькі вимоги до ПК, спільнота.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

А є така гра у який можна вивчити англійську мову? Ось, на початку часів, була гра — у якій крокодил жер букви якщо ви їх вчасно не знаходили на клавіатурі

TornCity цілком англомовна гра, текстовій (!) ММО РПГ.
Усе в неї англомовне — від інтерфейсу до спілкування. Велике англомовне комьюнити.
Плюсом буде те, що вона браузерна і ви можете встановити додаток для перекладу складних сітуацій.

Підтримую. Є іще ПК ігри Sunless sea та Sunless skies. Це ігри від британців для вивчення інгліша. Комп можна навіть бюджетний. Мальована приємна графіка.

Вивчити друкувати англійською і говорити англійською не одне і те саме.
Гра, де можна друкувати — Type Defense на Steam

Guild wars 2, якщо хочете непоганого пвп, на яке сильно не впливають речі

EVE Online, WoW, Diablo Immortal. Тільки попереджаю, в EVE можна і півжиття провести :)

EVE специфічна, в неї можна зовсім не в’їхати

Всі ігри специфічні.
Мені, наприклад, зовсім не зайшов WoW Classic, а в новий таки відіграв з рік чи два. Потім приїлось.
І переважна більшість сучасних мморпг, шутерів та іншого не заходить :(

рапіра, надувай бубль! :-D

Якщо хочеться у цікаву, то eve. Якщо просто побігати іноді то nw або albion як вже писали нижче.

ничего интересного в еве нету, самая скучная гриндилка в мире

Це в тебе просто нудна корпа була :) Ми свого часу пару регіонів в нулях тримали, ото був движ :-D

Кеш і ще якісь, зараз вже не пам’ятаю. Всі там, на «сході» мапи.
Але я вже більше 10 років як кинув цю кляту горілку :)

Well, I prefer to pass a yacht captain exam so that I’ll be able to spend my free time after retirement playing more real games :-D

Actually, EVE is PvP, PvE, Economic, Production, Exploration, and Management Game :-D You can choose who you want to be and play your favorite role.

Спробуй Destiny 2, не MMORPG але теж весело будет з другом.

Neverwinter online, сам колись дуже плотно на неї підсів. Але там нонтаргет система, за що вона мені і сподобалась, плюс графа прикольна, я правда вже давно не заходив, там мабуть багато чого змінилось, так що якщо зацікавить, то пиши, зайду з нуля побігать.

Ось ця виглядає прямо дуже цікаво! Дякую!

The Elder Scrolls Online. Гра відносно не нова, та має дуже багато крутих механік. Кожного року додають великий шмат нових пригод та покращують/балансують існуючі.

Стім теж мені її пропонує регулярно) Тож треба буде зацінити, дякую!

Там періодично є безкоштовний період, коли можна спробувати пограти. У штейна є багато оглядів та відео про tesо.

шкода тільки що штейн русня

New World прикольна. Я сам WoWер з величезним стажем, а ця гра хоч і сильно відрізняється, але має багато цікавих фіч

Клас, дуже дякую!

тільки якщо є грощі на запасну відеокарту

видюхи щас копейки стоят и об этом точно не нужно думать

22 649 грн

тобто за не саму сильну відеокарту віддавати в середньому 600 євро це копійки?

учитывая, что ее хватит минимум на пять лет, то рассматривай это не как 600$ (почему ты в евро посчитал?)(в германии она дешевле), а 100$ в год, в течении 6 лет, что уже дешевле, чем платить за облачный гейминг

Підписатись на коментарі