Що робити з дивними запитаннями рекрутерів?

Побачила сьогодні у твіттері такий пост: спеціалістка з Unreal подає заявку в європейський офіс SEGA і в анкеті її запитують про етнічне походження, інвалідність, сексуальну орієнтацію тощо. Імовірно, це пов’язано з квотами у компаніях, але все ж такий перелік дещо вражає.

Тож цікаво, з якими незвичними запитаннями ви стикалися під час влаштування на роботу? Що дивного запитують в європейських, американських, українських компаніях? І головне — що з цим робити? Як ви до такого готуєтеся і що відповідаєте?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Стандартна практика для американських компаній, ще на етапі заповнення профайлу. Для всіх питань є варіант «не хочу відповідати». Там ще обов’язко спитають про службу в армії, наприклад. Ну так, дивно. Завжди було цікаво, якщо я напишу, що звертатися до мене потрібно не інакше, як «ваше величносте», а ще що я етнічний іннуіт, і квір, що ідентифікує себе з холодильником. От навіщо воно все їм, «щоб шо»?

То не компаніїї а державі для статистики

це щоб було соромно бути білим, гетеросексуалом без дізабілітіс середніх років

Запитують ще. Як до вас звертатися? Він, вона чи воно

якщо ви маєте на увазі they, то це не «воно»

я думаю вони подають статистику скільки працевлаштували нац меншин і сексуальних, і від того мають якісь пільги або датації від держави

Але запитувати про це кандидатів до прийому на роботу — фу.
Правда, тут на скріні ми не бачимо, чи ж там пункт «не хочу відповідати». Скоріш за все, є і для кожного запитання.

Цей пункт має бути типовим, без додаткового ручного вибору, бо вибір завжди зобов’язує.

дотація від якої саме держави? від української??!)

В нас заведено мавпування всього «американського», з міркувань «раз воно в них є і там круто то це треба і нам і буде круто і в нас».

Карго-культ ©

А іноді ше й бізнеси.

В мене є вел і свого часу я потужно оюївав з того як наші «активісти» наввипередки кинулися розробляти тему велосмуг велодоріжок та велопарковок, як тільки пройшла чуйка що ЄС дає гранти на розвиток велосипедної інфраструктури. Але... самі активісти не мають велів, а самих велосипедистів ніхто не питав :)

Загалом ідеї ці й наче непогані. Але «активісти» забувають (або приховують) що «там» воно все частина системи. Типу коліщат в годиннику. А до «нас» воно потрапляє вже у випадку якогось одного елементу, який силоміць намагаються впхнути хоч кудись. Гроші ж без нагляду дають, тре встигнути хапнути!11

Ну і... Як їздили як попало, так і їздимо. «Велодоріжку» (по факту велосмугу, але активісти з ПДР та ДБН не знайомі) змило дощами за пару місяців, а перед тим як залишити вел на модній парковці (багато велів в пази навіть не влізуть) не забудь його пофоткати, щоб було що причепити до публікації «вкрали велік, вигляда отако».

Когда-то проходил собеседование в 1 компании на околоайтишную работу не в Киеве. В очень неудобном районе города.

Там были психологические тесты на страниц 10 на бумаге а4.

А потом на последних страницах инструкция, как посчитать баллы, интерпретировать картинки и т д, чтобы на последней странице оформить результаты тестов. Сделал все, чтобы самому узнать свои слабые места.

Интервьюер посмотрел результаты, спросил, когда смогу приступить к работе.

Ответил, что подумаю над их предложением, но потом написал, что не подходит (я оценил также обстановку в офисе и подслушал беседы сотрудников о проблемах с текучкой).

Незвичними? Лол, це ж типова практика після введення гендерних і расових квот

А це прям реальна (інституціональна) штука, чи просто тіньове правило?

понавводять квот, а потім звільняють в кількості 18к через некомпетентність :/

ні, це не для квот. у всякому разі, ніколи не зустрічала квот.
це радше для розуміння, яка загальна картина по компанії.
якщо в дуже різноманітному суспільстві є і чоловіки, і жінки, і люди з різними бекграундами (етнічними, соціальними), а у вас 70% співробітників — це тільки найпривілейованіша частина населення, щось не так із вашим наймом і, наймовірніше, з культурою в компанії

Авторка вiдкрила для себе Еуропу? Це ж стандартна практика, там можна не вiдповiдати.

Только вот там наверняка есть опция типа «Prefer not say». Не хочешь сообщать и не сообщаешь, в чем проблема?

Проблема у тому, що цей пункт потрібно обрати

Підписатись на коментарі