Петиція про додавання української в No Man’s Sky

Вітання, шановна спільното ґеймерів!
Пишу до вас з проханням зазирнути у Steam, де я в обговореннях Спільноти попросив розробників No Man’s Sky, тобто HelloGames, додати українську локалізацію до гри.
Гра підтримує 14 мов, але сумний надпис «не підтримується» стоїть поруч з українською мовою.

Це сумно бачити, адже гра має чимало тексту, особливо технічного характеру. І пересічний українець не завжди спробує зрозуміти англійською, тому радше увімкне гру російською, що означатиме умовний «+» до статистики українців, яким не треба українська, адже «й так зрозуміють російською».

Що я пропоную?

Переходите на сторінку даного обговорення та кажете своє охоче бажання бачити українську у грі. Ба більше, ви також можете додати, що придбали б гру, якби там була українська. Адже продемонструвати попит на товар можна шляхом купівлі, а попит на локалізацію можна попросивши це у розробників чи даючи розголос на просторах Інтернету.

Словом про простори Інтернету. Можна про це говорити у Твіттері, Реддіті, ФБ чи написати на поштову скриньку компанії. Методи ви знаєте, ідею ви зрозуміли, це можна робити і не заради NMS, а й щодо вашої улюбленої гри. Наразі лише створив твіт, тому можете ретвітити або створити своє, вітається будь-яке поширення.

Що не варто робити?

Негативно висловлюватись, токсичити, вимагати, шантажувати і тому подібне. А ще не треба сратись з болотними. 100% прийдуть і почнуть нити про те, що нам, мовляв, російської вистачить, а що гірше, вони будуть провокувати на конфлікт, який не сподобається модерації. Тому ігноруйте їх.

На цьому у мене все. Усіх віртуально обіймаю. Бережіть себе, заряджайте ґаджети, не нехтуйте засобами безпеки та донатьте на ЗСУ та фонди. Слава Україні!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пропоную вчити англійську
Локалізації всі криві

Я то розумію англійську, але чи всі гравці розуміють?

В ідеалі, було б класно, якби люди знали англійську.
Але ні, поки що ситуація не така, тому наразі є прохання додати українську.

Не дуже відома чи популярна в Україні гра — поганий старт дав про себе знати (попри великий прогрес з того часу). Українська локалізація має це трішки виправити. В будь-якому разі, я перекладаю її тому, що гра мені подобається. Як і українська мова у всьому, що мене оточує. Деякі москалі вже намагались обісрати мою працю — та в результаті лише наклали собі в штани. А ми працюємо далі. Крім перекладу, організовані перші українські гуртки для фанатів No Man’s Sky (в дискорді й телеграмі). Сподіваюсь, з часом їх кількість лише зростатиме

ноунейм игра, кто играет в нее

Чимало людей. Незнання гри не робить її «ноунейм».

Підписатись на коментарі