Шукаємо спонсорів для запуску українського проєкту за Lineage 2

Вітаю, шановні учасники форуму.

На даний момент займаємося розробкою проєкту під назвою — E-Lineage *Тик* (по грі Lineage 2), збірка практично готова до роботи (з урахуванням деяких деталей). Сайт та дискорд вже розроблені.

Проєкт є українсько-міжнародним, таке рішення прийнято через те, що безпосередньо українських серверів на даний момент майже немає. Особливістю є повна локалізація сервера українською мовою.

Небагато про проєкт:
— Запускається на хроніках Vanguard (Essence).
— Рейти сервера х1.
— Нові івенти, а також унікальні карти.
*Докладніше в особистих повідомленнях*

Чому ми бачимо майбутнє нашого проєкту?

Все досить просто. Безпосередньо українці завжди були прив’язані до серверів російськомовних, але на прикладі розвитку багатьох новостворених українських проєктів можна стверджувати, що наш проєкт буде користуватися популярністю серед цільової аудиторії. Хтось почує і виникне зацікавленість повернутись в гру заради підтримки українського геймдеву, або ж для підтримки ЗСУ, яка буде у нас на проєкті, так як частина донатів буде йти на підтримку.

Для зв’язку зі мною:
Telegram: @kovelskiyya
Discord: @avdeech#1111

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

На якому етапі зараз проект?

Добрінького! що зараз проектом?

Останній раз грав в лінійку в новорічну ніч 2005 року. В мене були якісь рідкісні жовті штани, коїми я ппц як пишався. Ото були часи...

А русню банити будете?

ооо клас, з радістю б долучився, якби збірка була Hight Five. Все, що вийшло пізніше — вже не та лінєйка

После Interlude все уже не то)

таки так, але Hight Five ще було терпимо грати, а оці всякі GoD — це вже якась дічь для тянок

Згоден, але так само думав буквально рік тому)
Наразі, не кожен готовий сидіти сутками і покращувати свого персонажа, вже не ті роки)
А так, собі поставив ПК, персонаж фармить, ввечері прийшов з роботи, походив з хлопцями по РБ, пофанився, ліг спати, далі поставив персонажа.

А зацікавленність тримає те, що є багато предметів для покращень, не лише одяг, та зброя, а і плащі, діадеми, і тощо. Тобто персонаж нафармив за добу донат монет (вони дропаються з мобів на нашому клієнті), закупився сундучками, і отримуєш дроп. Так-звана «Гача».

я в останні рази просто донатив, отримував все шо треба, за тиждень воно мене зайобувало і я закидував ла2 в черговий раз)

Нажаль, є таке. Але донатери у нас на проекті не будуть мати великої переваги над звичайними гравцями, тому що у нас все буде вводитись поступово, та в обмеженій кількості :)

Тобто, навіть якщо ти забажаєш вдонатити на ФП, так скажемо, і купити відразу топ шмот, то через неділю-дві, ці речі будуть рази дешевші, так як будуть нові акції, та речі)

А без донату, тільки з абонплатою однаковою для всіх, не злетить? Бо донатити пей2він кожні дві неділі в ММО двадцятирічної давнини і з сумнівним геймбалансом навіть в часи релізу це якось не дуже.

Разрешаешь бота на сервере и проблема гринда решается сама собой. На интерлюде с ботом я бы и побегал)

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Споснорувати сервер ММОРПГ якій 15 років де буде грати півтора каліки?

Наразі існують сервера Essence, на набагато упрощена система фарму, і багато з людей повертаються до гри. Наразі сервери «кити», тримають онлайн в 3-4 тисячи стабільного онлайну. Якби це не було профітно, цим би ніхто не займався, вірно?

На сервері встановлений «Авто-фарм», тому як в 2007-му не потрібно сидіти 24\7.
Тут більше лампова обстановка, і ссилання на активністю між гравцями, різні заходи, пвп та інше.

Ініціатива хороша!
А лінейка ще жива, скільки там активних юзерів з України зараз?
Пам’ятаю, пограв близько півроку на першому курсі у 2007-2008 роках і закинув, не сильно мені зайшло.

Ось цікаво, скільки людей ми зможемо зібрати щоб перевірити це)

Підписатись на коментарі