Шукаю студію/спонсорів для розробки гри Desire Core
Всім привіт!
Я геймдизайнер (Більше 3 років роблю мобільні ігри), хочу знайти студію, або спонсорів, які допоможуть мені в розробці гри. ГДД написав на ~80%.
Коротко про гру
Жанр гри: Перегони, змагання.
Мета гравця: Від старту дістатись першим до фінішу. На рівні змагаються 10 гравців.
Кожен з гравців керує героєм. Рівень уявляє собою дорогу з перешкодами та пастками.
Кор механіка: біг. (Гравець керує героєм, який біжить по рівню)
Додаткові механіки:
- Герой має унікальний ультімейт.
- Герой має три слота для одноразових скілів.
(Одноразові скіли герой отримує в певних місцях на рівні в процесі гри)
Скіли розподіляються на бафи та дебафи і використовуються або на себе, або на противників. - Герой має базову швидкість руху.
(У всіх героїв базова швидкість — однакова) - Герой має базову ємність(запас) мани та регенерацію мани.
(мана використовується для активації скілів/ультімейта)
Платформа: Windows, Mac, Xbox, Sony, Android, iOS.
(Бажано зробити щоб гравець міг грати на своїй платформі, а якщо захоче, то прейти в режим мультиплатформи)
Сетинг гри: Фентезі світ (магія + роботи) в якому Лихий Бог створив Ядро Бажань (Desire core), яке здатне виконати любе бажання того, хто його отримає. Щоб отримати Ядро Бажань, треба дістатись фінішу першим.
Лихий Бог в цей же час поки гравці змагаються між собою, підколює їх, та інколи втручається в їх змагання додаючи перешкоди гравцям на локації.
Планую:
— Зробити декілька режимів гри: Проста, Рейтингова, Преміум і Власна гра.
— 4 біоми, кожен біом має унікальні перешкоди та пастки.
— 10 унікальних героїв;
— 20 унікальник скілів;
— Live-Ops;
— Івенти;
— Клани, +режим: Турнір кланів;
— Друзі. (для гри в команді)
Гра f2p, тому монетизація базується на: батлпассі, сундуках, рекламі.
Натхнення отримав з таких ігор:
— Beach buggy racing;
— Dota RUN; (кастомка в доті)
— Fall Guys;
— Vime World; (режим перегонів).
Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів