Шукаю студію/спонсорів для розробки гри Desire Core

Всім привіт!
Я геймдизайнер (Більше 3 років роблю мобільні ігри), хочу знайти студію, або спонсорів, які допоможуть мені в розробці гри. ГДД написав на ~80%.

Коротко про гру

Жанр гри: Перегони, змагання.

Мета гравця: Від старту дістатись першим до фінішу. На рівні змагаються 10 гравців.
Кожен з гравців керує героєм. Рівень уявляє собою дорогу з перешкодами та пастками.

Кор механіка: біг. (Гравець керує героєм, який біжить по рівню)

Додаткові механіки:

• Герой має унікальний ультімейт.
  • Герой має три слота для одноразових скілів.
    (Одноразові скіли герой отримує в певних місцях на рівні в процесі гри)
    Скіли розподіляються на бафи та дебафи і використовуються або на себе, або на противників.
  • Герой має базову швидкість руху.
    (У всіх героїв базова швидкість — однакова)
  • Герой має базову ємність(запас) мани та регенерацію мани.
    (мана використовується для активації скілів/ультімейта)

Платформа: Windows, Mac, Xbox, Sony, Android, iOS.
(Бажано зробити щоб гравець міг грати на своїй платформі, а якщо захоче, то прейти в режим мультиплатформи)

Сетинг гри: Фентезі світ (магія + роботи) в якому Лихий Бог створив Ядро Бажань (Desire core), яке здатне виконати любе бажання того, хто його отримає. Щоб отримати Ядро Бажань, треба дістатись фінішу першим.
Лихий Бог в цей же час поки гравці змагаються між собою, підколює їх, та інколи втручається в їх змагання додаючи перешкоди гравцям на локації.

Планую:
— Зробити декілька режимів гри: Проста, Рейтингова, Преміум і Власна гра.
— 4 біоми, кожен біом має унікальні перешкоди та пастки.
— 10 унікальних героїв;
— 20 унікальник скілів;
— Live-Ops;
— Івенти;
— Клани, +режим: Турнір кланів;
— Друзі. (для гри в команді)

Гра f2p, тому монетизація базується на: батлпассі, сундуках, рекламі.

Натхнення отримав з таких ігор:
— Beach buggy racing;
— Dota RUN; (кастомка в доті)
— Fall Guys;
— Vime World; (режим перегонів).

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Идеи без реализации не интересны. Студии сами себе идеи генерят(у них в этом проблем нет). Спонсоры или инвесторы тоже не вложаться в такие идеи. Они или свою будут продвигать или там нужен очень хороший бизнес план или дизайнеры с именами (привлечение аудитории).
Собирай деньги и делай прототип или сам делай. Можешь ещё найти джунов, которые за опыт будут работать.

Дякую за фідбек, щодо джунів, які будуть працювати за досвід — гарна ідея, візьму на озброєння

Я б порадив замість написання документу зробити або прототип , або якийсь шматочок ігроладу, що репрезентував би гру і давав би про неї розуміння.
Також оформити пітч, а не гд документ, що є більш важливішим на даному етапі.

Дякую за фідбек, пітч теж є, просто сюди не бачу сенсу його весь додавати, щодо прототипу на всі 1000% згоден і вже в процесі

Підписатись на коментарі