Чи плануєте ви переїжджати через обстріли, відключення електроенергії та можливі проблеми з водопостачанням і опаленням? Опитування GameDev DOU

Останній місяць в багатьох регіонах України посилилися обстріли. Навмисно росіяни поцілюють в об’єкти критичної цивільної інфраструктури у спробах погіршити наше життя у зимовий період. У містах регулярно відключають електроенергію для стабілізації або в екстренному порядку, що сильно заважає працювати. Окрім того, знаючи підлість та ницість нашого ворога, можна очікувати й проблем з водопостачанням та опаленням.

Чи плануєте ви кудись переїхати на зимовий період у зв’язку з цим? Можливо за місто чи в села на захід України? Чи за кордон? Можливо, ви вже переїхали? Чи готуєтеся до зимівлі вдома?

Розкажіть нам — візьміть участь в опитуванні та пишіть більш розгорнуті відповіді й аргументуйте ваш вибір у коментарях!

Чи плануєте ви переїжджати через обстріли, відключення електроенергії та можливі проблеми з водопостачанням і опаленням?

6%
9%
18%
37%
30%
350 голосів  ·  показати результати

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зараз в Києві. Відключення кожен день 2 рази по 4 години + вночі (але вночі байдуже). Навіть якщо з квартирою можна щось придумати, то магазини, кафе і тд теж постійно без світла. За кордон дуже не хочеться, але в західних регіонах занадто неадекватні ціни, ще й 90% беруть в доларах + не впевнена що там не буде таких проблем. Скоріше за все, доведеться переїхати за кордон на пару місяців.

Нема сенсу смикатися. Енергосистема єдина, і якщо десь краще сьогодні, то не означає, що крае буде наступного понеділка з новою хвилєю іранських подарунків. І далі від великих міст може бути навіть гірше, бо вже були заявки, що складські запаси вичерпано, тож ремонтувати будуть пріорітетні напрямки, а не якісь забиті села

Нет смысла переезжать, если прилететь и выключить свет может где угодно.

Не планую, якщо буду сидіти взагалі без світла та тепла, куплю невеличкий бензиновий генератор та старлінк (живу в квартирі, генератор поставлю за вікном на заготовлене кріплення) . Так це не дешево, але їхати кудись всією сім’єю і потім знімати житло «за цінами для біженців» вийде в рази дорожче.

Швидко придбати не зможете, на генератори бронювання на декілька тижнів вперед, з старлінками навіть через olx думаю така сама ситуація буде.

На Старлінк чекати треба, якщо офіційно купляєте. Місяця 3.

Народ, на повном серйозі: їдьте у Бориспіль або у Луцьк. Бориспіль — за весь час було тільки одне влучання на території міста, 2 поранених, жодного загиблого, відключення бувають, але в центральних частинах міста, на околицях світло не відключали вже тижня півтора, влучання далеко від житлової зони, Луцьк — на відміну від Львова, набагато менше забитий переселенцями, і попри те, що там було кілька влучань, менше аніж у Львові, і близькість до кордону, є значно безпечнішим за центральну Україну.

близькість до кордону

До картопляників теж.

У Луцьку сьогодні відключення електроенергії с 9 по 19. Дякую за пораду

Інформацію, хоч на 0.01% корисну ворогу, передавайте хіба що особисто людям, яким довіряєте.

А чим аудиторія геймерів відрізняється від доу?
Крім темного фоно?

Це затишний куточок для розробників ігор та поціновувачив індустрії загалом

то тобі телеграм, тепер автономний закапелочок тут...

Я думаю питання було чим вона відрізняється в контексті даного опитування

На щастя, живу за містом, у разі відключень світла рятує генератор, а провайдер поки інтернет забезпечує без перебоїв, головне забезпечити живлення роутера. Так що поки вдома, а там подивимось.

Улюблена держава хоче щоб я залишався тут, навіть якщо це буде означати холод, голод, відсутність постачання води, електроенергії, неможливість працювати, надскладну ситуацію з криміналом. Тому звичайно залишусь тут і спробую усе це пережити. Можновладці кажуть що все зима буде надтяжкою, тому прислухаюсь до них, розумію, що вірогідно буде ще гірше. Тому роблю запаси усього необхідного для покриття базових потреб.

а потом бац і мобілізують. За великим рахунком є тільки 2 більш менш адекватні шляхи — виїзд за гроші (або іншим шляхом), або йти в ЗСУ та молитись щоб «партнери» дали зброю.

Вдома, головне щоб не було наземної катяшні поблизу. Все інше переживемо.

Особисто я їду зимувати в Яремче, там, ніби, з електроенергією стабільніше, ніж у Києві. Хочу мати змогу безперебійно працювати і проводити войсчати та стріми для нашої спільноти!

Підписатись на коментарі