Досвід виконання тестового завдання на вакансію Junior Unity 3D Developer в Hitberry Games
TL; DR;
Не рекомендую витрачати на це свій час
UPD: рекомендую перед виконанням тестового (від будь-якої компанії) домовитися про формат фідбеку, на який ви очікуєте, та чи може компанія його дати, а також заздалегідь оцінити витрати часу на виконання тестового — і тільки після цього вирішувати, чи варто на це витрачати час. Якщо компанія не виконує свою домовленість, нагадайте про себе в переписці або на DOU :)
Більш детально
Оскільки на DOU немає зареєстрованого акаунту Hitberry Games, де б можна було залишити свій відгук, роблю це тут.
Вакансію (junior) Unity 3D Developer’а запропонувала Tetiana Sviderska. Після короткого листування (під час якого Тетяна доволі швидко відповідала) я отримав «невелике тестове завдання, яке оплачується після успішного оферу, як один робочий день» (хоча «дедлайну виконання тестового немає»).
В ТЗ було виділено жирним, що «одним із найважливіших критеріїв буде оцінка візуальної частини проєкту» та написання коду (загальна логіка, розбиття на класи, неймінг). Виконання цього завдання в мене зайняло більше тижня (погоджуюся, що мій рівень знання Unity доволі низький, і швидше за все люди з досвідом зробили би це за пару днів).
Після виконання тестового завдання я отримав фідбек: у дуже ввічливих фразах мені повідомили, що результат виглядає «досить добре», але «якість коду не відповідає очікуванням для нашої позиції». Це все. Жодних деталей з приводу того, що саме не відповідає очікуванням. Враховуючи, що для візуальної оцінки була обов’язкова вимога «записати відео геймплею», є ймовірність, що саме код взагалі ніхто не дивився, бо оцінку кода джуна як «якість кода не відповідає очікуванням для нашої позиції» можна дати навіть не дивлячись в код.
На моє прохання дати більше деталей по виконанню тестового через 2 дні мені повідомили, що передали питання перевіряючому. Через 2 тижні я нагадав про себе, але так і не отримав жодної відповіді.
Мене не ображає факт, що мені відмовили, або що мій код недостатнього рівня — це було очікувано. Але неможливість зробити роботу над помилками знецінює час, витрачений на виконання тестового завдання.
UPD: Після опублікування цього топіка я все ж отримав свій фідбек.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів