У свіжому оновленні Horizon Forbidden West Елой додали ЛГБТК-розкрас

Нещодавно Guerrilla Games випустила патч 1.18 для Horizon Forbidden West для PS5 і PS4. У свіжому оновленні знайшли розксрас для обличчя Елой під назвою «Знак Гордості» (Pride Sign).

По суті героїні можна обрати фарбування обличчя у кольорах ЛГБТК-прапору.

Окрім того, у Horizon Forbidden West Patch 1.18 виправлені численні помилки, наприклад, для проблем, які заважали проходити гру в деяких основних та додаткових квестах.

На форумі Reddit більшість сприйняла оновлення позитивно. Користувачі відзначають, що те, що таке оновлення додали не в червні, який класично є місяцем гордості ЛГБТК+ людей, а в кінці серпня, показує справжню підтримку ЛГБТ-спільноті та інклюзивності.

Але є й ті, хто вважає, що розробники «перетинають межу» з такою інклюзивністю.

«Я вважаю себе союзником, але є тонка межа між інклюзивністю та надмірними зусиллями. Guerrilla Games справді її перетинає. Я розумію, але майже кожен важливий персонаж у грі, який згадує S.O. є геєм. Крім того, є цілий (клан?) Tenakth, які є геями, і кожна жінка, якій Елой допомагає, здається, любить її, і навіть Елой, будучи неоднозначною, здається, також любить жінок... Клянусь, якщо Елой не закінчить з Ерендом, я не буду грати в третю гру. Я називаю його „хлопцем Алої“ з середини Zero Dawn.

Відмова від відповідальності: Будьте ласкаві, я не кажу нічого поганого про геїв. Більшість моїх хороших друзів-чоловіків зараз не є гетеросексуалами, лесбійки завжди були першими, хто заступалися за мене в молодості, і я терпіти не можу фанатиків і гомофобів. Я просто коментую, як добрі наміри компанії можуть тлумачитися неправильно. Так, як у Disney зараз» — пише користувач Desparate_View.

Нагадаємо, що Редакція GameDev DOU пройшла гру Horizon Forbidden West та оцінила її yf 8/10, відзначивши, що розробники серії все поліпшили і нічого не зламали. Ви можете прочитати наш огляд.

У серпні Horizon Forbidden West на PS4 посіла четверте місце у топі продажів в українському ритейлі. Гра тримається на цьому місці вже другий місяць, піднявшись з 6 позиції, де була в червні.

Читайте також: аналітика Як почуваються ЛГБТК+ люди в українському ІТ та геймдеві

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Окрім того, у Horizon Forbidden West Patch 1.18 виправлені численні помилки, наприклад, для проблем, які заважали проходити гру в деяких основних та додаткових квестах.

Не окрім того, а ця новина і є основною.

А що означає К у аббревіатурі ЛГБТК?

цікаво — чому редакція ДОУ все частіше пінгує тему лгбт?

Вам платять за такі статті додатково?

тільки на playstation мабуть щоб не можно було модом замінити на інший флаг.
www.bbc.com/news/technology-62605749

Теперь это точно игра года )

Следующие статьи:
«Пробіли чи табуляція — чому віддають перевагу ЛГБТ?»
«git push —force — як швидко долучитися до членства в ЛГБТ»
«Чи носять ЛГБТ світер з оленями? Писки моди сезону осінь-зима 2022 в опенспейсі.»
«Гламурне яблоко чи нормальний ноут- що використовують ЛГБТ фахівці.»
[...100500 items hidden]

Ура, вот это да, вот это событие, нужно обязательно об этом здесь написать.

доу має найняти по квотах як усі
якогось Майстра Сорту Підполковника Чінгачгука

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі