Тетяна Шмайлюк з українського метал-гурту JINJER працювала над саундтреком для шутера Metal: Hellsinger

15 вересня шведська студія The Outsiders представить Metal: Hellsinger — шутер від першої особи, у якому дії гравця пов’язані з ритмом музики, що грає на фоні.

До написання саундтреків для гри залучили чимало зірок метал-сцени. Серед них — Тетяна Шмайлюк, вокалістка українського гурту JINJER, популярного у країнах Європи.

На жаль, поки що немає змоги послухати саме той саундтрек, у якому брала участь Тетяна, однак приємно бачити українців, долучних до світових ігрових релізів.

На Steam зазначено, що Metal: Hellsinger є улюбленим проектом Девіда Гольдфарба, геймдиректора Payday 2 та головного дизайнера Battlefield 3 та Battlefield: Bad Company 2.

Нагадаємо, що гурт JINJER був заснований у 2008 році у Горлівці Донецької області. Після окупації частини Донецької та Луганської областей, JINJER 5 років не їздили на концерти до росії, але у 2020-му році виступали у санк-петербурзі та москві, за що були розкритиковані українськими фанатами. Однак до 24 лютого 2022 року бас-гітарист гурту Євген Абдюханов неодноразово висловлювався публічно та окреслював позицію гурту щодо війни росії в Україні:

«Якщо все спростити — по суті, це громадянська війна»

«Моя чітка позиція і позиція гурту Jinjer: винні в цьому обидві сторони» (маються на увазі Росія і Україна).

«Кому це було вигідно? (Хто організував стрільбу?) Ніхто не знає до цих пір»

«Як можна називати позитивними (наслідки Євромайдану), якщо ми залишилися без Криму, без Донбасу, у нас досі відбуваються військові дії на сході»

Однак, після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну позиція гурту кардинально змінилася.

«Пост про „civil war“ за травень того ж 14-го був написаний на емоціях, і головна теза в ньому — це заклик до миру. Взагалі заклик до миру завжди був нашим головним меседжем. Зараз ми повністю визнаємо, що мир із путінською Росією ніколи не був можливим, і нам прикро, що ми зрозуміли це лише вранці 24 лютого»

Про це також свідчать дописи в їхніх соціальних мережах.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

зрадники назавжди залишаються зрадниками. Джинджер просто танцюють під дудку напалм рекордс. А, і хочуть залишитись на плаву...імхо

Всi роблять помилкi, якщо люди змiнились, донатять на зсу та чiтко доносять свою позицiю — не варто чмирити когось за минуле. Моя думка.

Давайте розрізняти українські гурти і гурти з України. Це інколи різні речі, гайз

Дуже гарно пам’ятаю, як ці півники в 14му кликали війну у їх рідну Горлівку. Там як раз через дорогу моє рідне Єнакієве, яке досі під окупацією знаходиться. Дякую ДОУ за публикацію таких чудових матеріалів про справжніх героїв нашого часу. Але кліки важливіше, розумію.

Ми не кажемо що вони герої, а пишемо, що українка долучилась до створення гри і вказуємо, яка раніше у її гурту була позиція стосовно війни росії проти України та яка вона зараз

Є така штука. Соціальний остракізм. До подібних персонажів його непогано було б застосовувати. Але ж кліки, кліки... (:

Ага, 600 кліків це прям прірва)
Соціальний остракізм це норм, але нумо використовувати її розумно? А то спочатку ми піддаємо остракізму «порохоботів», потім «зефілів», потім тих, хто слухає Арестовича, потім тих дивиться Іванова, потім ще когось і ще когось.

Чуваки люто помилялись. І прям кажуть — ми люто помилялись. Чи ми не вибачаємо помилки? У нас он навіть Вілкулом дехто захоплюється, що мов красунчик, проукраїнським став. А цих давайте в смітник?)

Перевзуличь в повітрі, як то кажуть. Не вірю в їх щирість, просто так зараз модно на заході.

Чей Крым все участники группы уже ответили?

Дуже цікаво буде послухати. Був приголомшений вокальним діапазоном Тетяни, коли вперше почув їх композицію Pisces.

Типу після 24 Лютого порозумнішали.

ну написано ж

«Пост про „civil war“ за травень того ж 14-го був написаний на емоціях, і головна теза в ньому — це заклик до миру. Взагалі заклик до миру завжди був нашим головним меседжем. Зараз ми повністю визнаємо, що мир із путінською Росією ніколи не був можливим, і нам прикро, що ми зрозуміли це лише вранці 24 лютого»

Я не хочу бути зрадойобом, але до 24.02 Jinjer нічого поганого не бачили у концертах у рф, як і вказанно в статті. Тобто ми поділяємо попсу — якій не можна в рф, а металу можна? Це якісь інші музиканти?

Тому у мене особисто до них є питання.

А ви її інревью чули ?
Це вже після 14 го року було, у вокалістки там повний совок в голові.

я її інтерв’ю іванову навіть не додивився до кінця там повний звіздець

вони ж з донбасу, тому це не дивно

Донбас він різноманітний. Там проукраїнські люди є, до того ж україномовні, тільки на жаль їх там дуже мало.

Вже наче роздуплилися

Підписатись на коментарі