Потрібна допомога з оптимізацією

В мене постійно скаче пінг в інтернет додатках та клієнтських іграх, я граю в pay to earn games like a sandbox де є можливість за виконані завдання отримати грошову нагороду. Але через пінг в таких клієнтських додатках не можу навіть пройти локацію, знайшов програму ExitLag яка оптимізує інтернет з’єднання, але закінчилася підписка, але я памятаю що руками також можливо змінити або настроїти переадресацію чи проксимізацію інтернет, але не знаю як вручну прописати маршрути проксі так, щоб вони працювали.

Буду вдячний, якщо хтось зможе з цим допомогти

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

О, раз такая пьянка.
У меня почему-то спайки/фризы появляются в очень элементарных играх (WC3 / HotS).
Конфиг NVidia 2070S / Ryzen 2700X / 32Gb Ram и все в этом духе — т.е. раз в 5-10 больше чем нужно.
Выводил пинг в том же WC3 — плюс-минус ровно, а игра секунд на 4-5 может зависнуть о_О.
У кого какие идеи вообще есть?

У кого какие идеи вообще есть?

Наприклад ви граєте по мережі і у вас пропадає інтернет десь кожні півгодини на 5 секунд. А те, шо

Выводил пинг в том же WC3 — плюс-минус ровно

— то ви його просто не виводили, коли це траплялось.
Або щось із відюхою (тоді тіки логіки по мережі теоретично можуть йти як і раніше), тоді треба fps виводити, або на графік завантаженості GPU дивитись. Може дрова криві, може вірус майнер, хоча цей не хотів би палитись)

то ви його просто не виводили, коли це траплялось

Він там постійно тепер по центру висить, більше 350мс ще не бачив

тоді треба fps виводити

Теж виводив в кут, ніяких піків аля проц відюхи = 100% не бачив

Може дрова криві

Останні, автоматом ставлю через experience

може вірус майнер

Хз, навряд

Який провайдер? Який роутер? Що за комп? (характеристики)

Фрегат Дніпро, тп-лінк 741, з’єднання напряму кабелем, win 7, 10, комп застарілий 2017 року збірка

Потрібно зробити оптимізацію маршрутів вручну в командній строці, або повністю змінити маршрут не використовуючи впнів та додаткового софта

Підписатись на коментарі