Химерні істоти з потойбіччя від Миколи Ткачука, Creature/Character Artist з Рівного
Наприкінці червня ми запустили топік для обміну профілями на ArtStation. Далі щотижня будемо показувати роботи одного з художників, які залишили посилання на свої портфоліо в цьому топіку.
Першим вибором редакції GameDev DOU стали три роботи Миколи Ткачука, Creature/Character Artist з Рівного.
Художник коротко розповів нам про те, як вони створювалися.
Починав робити цих істот, як завжди, для практики анатомії у вільний від роботи час. Референси підбирав по ходу роботи, так як починав робити speedsculpt.
Використовував в основному програму zBrush, в якій робив high poly.
Починав, як завжди, з блокауту, а далі рухався від більшого до меншого, на деяких паралельно використовував Blender для ретопології та UV-розгортки або робив через zRemesh і Unwrap в zBrush.
Далі запікав різні текстурні карти через zBrush, було цікаво, що вийде, адже раніше я цього не робив (в основному запікаю в Marmmoset, Blender, Substance Painter).
Далі експортив в Substance Painter для текстурування і після цього в Blender для рендеру, виставляючи світло і т.д. Трохи підкоректувати в Photoshop і все 🙂
Роботи не планував викладати, бо вони робилися, як стадікі. Але в процесі мені вони починали подобатися і я вирішував їх закінчити 🙂
Creature unicorn
Створено за концептом Mavros Thanatos. Перший текстуринг шкіри у практиці.
Bushwoman
Робота зроблена за випадковим концептом у Pinterest.
Orc
За концептом Warren Mahy (Володар Перснів)
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів