Химерні істоти з потойбіччя від Миколи Ткачука, Creature/Character Artist з Рівного

Наприкінці червня ми запустили топік для обміну профілями на ArtStation. Далі щотижня будемо показувати роботи одного з художників, які залишили посилання на свої портфоліо в цьому топіку.

Першим вибором редакції GameDev DOU стали три роботи Миколи Ткачука, Creature/Character Artist з Рівного.

Художник коротко розповів нам про те, як вони створювалися.

Починав робити цих істот, як завжди, для практики анатомії у вільний від роботи час. Референси підбирав по ходу роботи, так як починав робити speedsculpt.

Використовував в основному програму zBrush, в якій робив high poly.

Починав, як завжди, з блокауту, а далі рухався від більшого до меншого, на деяких паралельно використовував Blender для ретопології та UV-розгортки або робив через zRemesh і Unwrap в zBrush.

Далі запікав різні текстурні карти через zBrush, було цікаво, що вийде, адже раніше я цього не робив (в основному запікаю в Marmmoset, Blender, Substance Painter).

Далі експортив в Substance Painter для текстурування і після цього в Blender для рендеру, виставляючи світло і т.д. Трохи підкоректувати в Photoshop і все 🙂

Роботи не планував викладати, бо вони робилися, як стадікі. Але в процесі мені вони починали подобатися і я вирішував їх закінчити 🙂

Creature unicorn

Створено за концептом Mavros Thanatos. Перший текстуринг шкіри у практиці.

Bushwoman

Робота зроблена за випадковим концептом у Pinterest.

Orc

За концептом Warren Mahy (Володар Перснів)

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пиши новий топік. Про чарівні речовини.

Така речовина і є — всемогутній рендом.
Ти ніколи не уявишь всього того, що може випасти випадково у квадраті 100 на 100 пікселів.
А якщо накласти фільтр — відбирати тільки те, що більш менш схоже на те що добре продається...
Але цей фільтр схоже якійсь інтелектуальний повинен бути. AI. нейронка, big data
До речі це стосується не тільки пікселів, але й словосполученнь, речень, абзаців, сюжетів.
Та й усього іншого.
Бо що таке всемогутній рендом? Це наче Бог.

Підписатись на коментарі