Топік для обміну профілями та роботами на ArtStation

Усім привіт! Давайте тут обмінюватися профілями та роботами в ArtStation.

Публікуйте в коментарях посилання на ваші профілі та порфтоліо або нові роботи — будемо підписуватися та лайкати одне одного, а заодно зберемо своєрідну «картотеку» українських геймдев-художників та художниць❤️

Щотижня Редакція GameDev DOU обиратиме найцікавіші портфоліо та роботи і публікуватиме інформацію про них та їх творців окремими топіками. Кожен з цих топіків буде поширюватися в усіх наших соцмережах.

👁 Дивіться вже опублікувані топіки.

Тож, чекаємо на ваші посилання!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось9
До обраногоВ обраному4
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Квест і левел дизайнер і просто розробник ігор у Польщі, відкрита для фрілансу:
www.artstation.com/engleditprojects

Активно розроблюю свій проект, в якому вже є персонажі та пропси, буду вдячний за увагу :)
www.artstation.com/vinylgrex

Всім привіт! Буду вдячна за підтримку та фід)
user-7585651.artstation.com

Привіт. Моя нова робота, буду рада підтримці =) www.artstation.com/artwork/YBr0yq

Привіт! 3D Artist, буду вдячна за підтримку :) www.artstation.com/enkarra

Всім привіт! Я 2D artist. Запостив 2 нові кейси. На артстейшені є презентації, буду вдячний за підтримку лайками. Я зараз в пошуку роботи, тому буду нереально вдячний за репости друзям і любий фідбек, радий новим друзям, всіх обняв🙃
ловіть. Тут 2 посилання
www.artstation.com/artwork/rJW2Aa

www.artstation.com/artwork/g0oOJL

моя інста на всяк випадок: www.instagram.com/nickksy_artist

Всім доброго дня! Маю бажання поділитись своім портфоліо як 3d character artist (стилізація). Буду радий комментарям і оцінці від більш досвідчених художників з індустрії, дуже дякую! www.artstation.com/smahitelddd

Привіт)
Хочу представити вам свої творіння в жанрі сюрреалізму, з великою кількістю органічних форм та, інколи, космічних мотивів: www.artstation.com/mef

А ви небезпечна людина, я бачу...

але гарно творите гарно

Всім привіт, хочу поділитися з вами нашою новою роботою :)
www.artstation.com/artwork/g0wLvL

Всім привіт, зробив свого першого пістолета)
www.artstation.com/artwork/qe0R4D

www.artstation.com/artwork/PX61vy Всім привіт) я 2Д художник з художньою освітою. Працюю на фрілансі над ігровими проектами. Підписуйтесь на мій артсрейшн, там є міні презентація і пайплайн. Також буду радий любоиу фідбеку і новим друзям

привіт всім. Працюю в ігровій сфері 2D art. Розробляю UI/UX. Малюю ілюстрації в різній стилістиці. також мав справу з промо.
www.artstation.com/u3ec96c5c

Привіт, нещодавно виставив нову роботу. Буду радий почути конструктивну критику. Всім добра)
www.artstation.com/mykolavoloshenko

Побільше викладайте на артстейшн. ШІ треба побільше вхідних даних для тренувань 😆

Привіт! Я піксель-арт художник з Полтави! Зараз пройдуся по вашим артстейшенам та підпишуся на ті, що сподобалися. Сподіваюсь на взаємність) www.artstation.com/darkinjection

Молодці. ШІ встигає за всіма. Додавайте побільше.

Доброго дня. Стидно то показувати але хай буде. ruberoidzz.artstation.com

Привіт. Останнім часом експериментую з українськими орнаментами в ілюстраціях. Кому цікаво — долучайтесь =]
www.instagram.com/lina_kit_art
www.artstation.com/linakit

які чудові хатки!

Привіт! Монархиня — дуже класна! 😍

Спасибі! Рада що Вам подобається ^_____^

Очень давно не обновлял, но что есть то есть)
Flowerboi!
www.artstation.com/a_maznev

Всім привіт! Часами є вільні творчі дні, залюбки прийму участь в цікавих проектах. www.artstation.com/skier3d

arisho_sama.artstation.com
Доброго усім дня! Давайте взаємно просувати творчість один одного, усім цьом !

Всім привіт) Моя перша робота для портфоліо на artstation. Підтримайте, будь ласка, лайками.
До речі, протягом тижня ще дві опублікую, тому якщо цікаво, то підписуйтесь)
www.artstation.com/artwork/KOobNR

Агов, ArtStation видаляє проукраїнські роботи та зберігає російську пропаганду! Ви ж сами про це писали. Чому ви не нагадуєте про це? Все, забулося?

Підписатись на коментарі