Топік для обміну профілями та роботами на ArtStation

Усім привіт! Давайте тут обмінюватися профілями та роботами в ArtStation.

Публікуйте в коментарях посилання на ваші профілі та порфтоліо або нові роботи — будемо підписуватися та лайкати одне одного, а заодно зберемо своєрідну «картотеку» українських геймдев-художників та художниць❤️

Щотижня Редакція GameDev DOU обиратиме найцікавіші портфоліо та роботи і публікуватиме інформацію про них та їх творців окремими топіками. Кожен з цих топіків буде поширюватися в усіх наших соцмережах.

👁 Дивіться вже опублікувані топіки.

Тож, чекаємо на ваші посилання!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось14
До обраногоВ обраному8
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт! Буду рада ортимати фідбек по моєму портфоліо, що можливо покращити, прибрати з профілю або додати)
www.artstation.com/iryna_iv

Привіт! Я не 3дшник, але дещо можу підказати)
1. Додавай більше ракурсів своїх робіт, плюс трошки краще розширення скріншотів. Тому що вся ця робота з текстурами, майже не помітна.
2. Спробуй погратися з фонами і різним освітленням при рендері, щоб знову підкреслити сильні сторони своїх робіт.
3. Можливо більше інфи, про себе і різні соц. мережі ( це важливий момент для алгоритмів artstation)
4. Також, радив би убрату ту роботу -Golden Coins. Вона слабша за інші і трошки псує «картину».
А таааак...далі напрацьовувати і додавати свої роботи. Можливо і далі розвивати тему зі зброєю, спробувати якийсь фан-арт(з якогось ігрово всесвіту) і т.п. Тому, успіхів тобі..надіюсь трошки допоміг)

Дякую за розгорнутий зворотній зв’язок) Дійсно не помічала що ця робота псує враження. Щодо фан-арту крута ідея, спробую)

Вітаю! Запрошую переглянути мої роботи на ArtStation. Ваші відгуки дуже цінні для мене!)
www.artstation.com/andrjuhasvk

Північне Марево: www.artstation.com/artwork/qJ2xZ2

До дня працівників реклами !
Tavria Supernova
Твоя яскрава ластівка, серед сірих буднів кіберпанку.
www.artstation.com/artwork/x3dK01

Поступово покращую свої навички в 3D. Буду радий приєднатися до інді команди для розвитку своїх скілів в реальних умовах.
www.artstation.com/artwork/8BvObR

Всім привіт, хто стикнувся з новою верифікацією і її пройшов — напишіть як зробити фото документу щоб і фото и адреса були видні?

www.artstation.com/artwork/lGGKKk

Привіт, всім!

Я радий поділитись новою роботою — модель шахтного телефонного апарата ТаША-2.

Працюючи над моделлю, я зосередився на точному відображенні металевих матеріалів та їхньої фактури.

Сподіваюсь, вам сподобається!

До дня кібернетики !
www.artstation.com/artwork/dyKQlw
Або ти малюеш, або ти частина Аі.

Привіт, хочу поділитись своєю робтою:
www.artstation.com/artwork/y4JPAx
У якій розповім про одного з лісових союзників відьомського ковену — мавку, яка мчить крізь ліси на своєму «поцику-моцику», також відомому в народі як: «Парубоцький мопед», «Бахурський моцик», «Легінь на колесах».
Мавка вміє поєднувати корисне з приємним — своїх хлопців, наприклад, вона поєднує із транспортом — закріплюючи їх на передній частині. Таким чином, вони стають не лише інструментом для керування, а й чудовим захистом від небезпек. Врешті-решт, хто, як не джентльмен, захистить від лиха?

Зараз у пошуках роботи концепт-артістом, тому буду радий за можливість проявити себе у вашій команді, або пораду.

Дякую за ваш час.
Бережіть себе.

Привіт! Це ще один персонаж до мого власного проекту «Темний Орден». Подивитися на інших персонажів по цьому проекту можна за посиланням на портфоліо:
artstation www.artstation.com/artwork/NqG82P
artgram www.artgram.co/...​dragon-knight-alev-A5CMIG

вітаю! створюю 3D для мобільних ігор:
www.artstation.com/vitaliihromov

Всім Привіт! Запрошую до свого портфоліо на Artgram: www.artgram.co/aleks_utkin

Всім привіт! Запрошую до своєї сторінки, буду вдячна за перегляди
www.artstation.com/artwork/OvqY4e

Ви мене надихнули створити це відео:

Перший рівень, який було створено для гри про пташку. Можете переглянути світлини і залишити вподобайки. До речі, у описі роботи на ArtStation також є посилання на гру в Steam.
www.artstation.com/artwork/V2d0nP

Український геймдев на 90% СКЛАДАЄТЬСЯ з гівна.
Шукаю роботу Art director/ Game designer
www.artstation.com/svyatoslavkonoschyk

Всім привіт, починаю оформлювати своє портфоліо)

www.artstation.com/punku

буду дуже вдячний за підтримку і допомогу в просуванні

Всім привіт!
www.artstation.com/beggins
Одну з моїх робіт ви також можете побачити на офіційній сторінці інсти Quixelofficial
www.instagram.com/...​m_source=ig_web_copy_link

Ком’юніті ВСІМ ПРИВІТ!
Завтра о 18-30 будемо малювати другий фан\концепт-арт для ігрового всесвіту Diablo! Можливо комусь буде цікаво, приєднуйтесь)
www.youtube.com/...​yyYjA?si=5SvdcdjcIJT528c4

Вітаю, спільното!)
Буду вдячний за підтримку, та відгуки)
www.artstation.com/artwork/6NmmGr

Всім привіт. Новачок на Аrtstation. Буду вдячний за підтримку: oleksiiklymchenko.artstation.com

Стилізований Fortnite-like персонаж за посиланням: www.artstation.com/artwork/5vrVBA

Вітаю!
Буду вдячний за підтримку

Буду вдячний за підтримку!)
www.artstation.com/smoliarvlad

Всім привіт! Нова робота, буду радий фідбеку

Всім успіхів :)

www.artstation.com/artwork/EvnOWK

Привіт! Всім успіхів! Ось мій портфель
www.artstation.com/mrybrik

Всім привіт! Хочу з вами поділитися останньою роботу та повідомити що я у активному пошуку роботи) www.artstation.com/artwork/BX0db9

Вітаю друзі. Хочу поділитись з вами своєю роботою, в ній серйозно попрацював над текстурами цього віртажного залізничного ліхтаря www.artstation.com/artwork/qe5y4D

Усім привіт!
Буду дуже радий фідбеку!
www.artstation.com/vadimdakov

Дісторшн педалька крута )

привіт! буду вдячна за фідбеки, чи можна з таким профилем проситися на junior 3D Character Artist? дякую!
www.artstation.com/spirited_away

Привіт!
2 роки досвіду
3D Stylized Character Artist
www.artstation.com/wthn1n

Привіт запустила канал на youtube www.youtube.com/...​/UCUu7OzxXCBXwZKciFaQGOig буду вдячна за підписку. Також публікую роботи в інстаграм www.instagram.com/3d.digital.kyiv

Всім привіт!
буду радий вашим лайкам і фідбеку!
www.artstation.com/artwork/LRXoYA

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Всім привіт, почав робити портфоліо vfx артиста
www.artstation.com/valeriiostapenko

Вітаю! 3d artist на початку свого шляху в gamedev
www.artstation.com/alex_kirra

Всім привіт!
трішки зайнялась апдейтом портфоліо.
environment concept artist
www.artstation.com/ksenya

Хело
Дайте зрозуміти що можна покращити і над чим попрацювати
www.artstation.com/mika222lol

Вітаю! Практикуюсь в матеріалах поки є вільний час www.artstation.com/artwork/ZaEGvx

Привіт! Хочу поділитися своєю роботою, для мене це був важливий крок в рівні якості моделювання і сам референс дуже припав до душі, тож робота для мене особлива) www.artstation.com/artwork/49V5V8

Всім привіт! Може комусь буде цікаво. Дякую!
www.artstation.com/nemchenko

Усім привіт
Закінчив свою особисту роботу, чекаю на ваші лайки та коментарі )
www.artstation.com/black_coffee31

svadan.artstation.com
Всім привіт, я 3d художник початківець.
Можете перейти на мій Artstation та підтримати мене.
Можливо комусь потрібна допомога з проєктом, то звертайтесь, буду радий допомогти заради фидбеку.

Привіт. Якщо шукаєш підтримки, то краще давати посилання формату:
www.artstation.com/andrewrain
www.artstation.com/svadan
Бо у форматі посилання svadan.artstation.com не можна ставити лайки і коментувати — цей формат краще підходить тоді, коли відправляєш потенційним роботодавцям, але не зараз, коли просто просиш підтримки.

Всім привіт , шукаю фідбек та підписників для подальшого оціненя робит (взаемно).
avxentiy.artstation.com

Всім привіт) я починаючий 3D-артист. Готова працювати над цікавими проектами. Буду рада фідбеку www.artstation.com/udovichenkokatya

3D environment artist в пошуку компанії, яка може приютити до себе junior художника.Маю 2 роки досвіду у фрілансі, виконуючи, гіперерказуальні ігри, зрозумів, що це не моє і хочу чогось більшого, вот і заліз однією ногою в світ environment і хочу продовжувати в цьому ж дусі.Будий радий фідбекам , дякую!!!
ArtStation — www.artstation.com/heyterms2

3D Character Artist в активному пошуку нової компанії та проекту. Маю рік досвіду в геймдеві та працював на 6 проектах, де виконував рігінг, скінінг, анімації, робив пропси та персонажів. Буду радий будь якій інфі про відкриті позиції та рекомендації)
Одна з моїх останніх робіт — www.artstation.com/artwork/obKWwq

Усім привіт.
Я піксель художник початківець. Я постійно розвивають та буду радий попрацювати над інді-проектами для досвіду в гейм-розробці.
ArtStation: www.artstation.com/vi_havr
Email: [email protected]

2D artist
Там до речі нова робота недавно з’явилась)

www.artstation.com/duleonto

Всім ПРИВІТ!
Це не зовсім комерційне портфоліо, але для себе малюю різних створінь і полюбляю скетчінг і концепти) Досвід в геймдеві більше 5 років)
www.artstation.com/kilmetov

P.s. І ще трохи вирішив воскресити свої стріми і під час них, почав робити фідбек-тайм) Якщо комусь треба допомогти, можливо є питання чи ступор в деяких роботах...то ласкаво просимо)
Частіше це тематика — концепт арт, скетчінг, персонажка. Цікаво? Тоді побачимось 😌

youtube.com/...​ovart?si=n6bQdJC4RHAi7IB8

Привітик всім, буду радий: фідбеку, пропозиції роботи, лазерній корекції зору, а також підтримці.
Публікую концепт арт своїх персонажів до особистого коміксу «School days».

concept of punk boy -www.artstation.com/artwork/xDo1xE
concept of Boy boy -www.artstation.com/artwork/9EzmnL

Дякую за ваш час.🙃
Бережіть себе.

Прошу фідбек від людини, що розбирається в темі техніки та стрілецькрої зброї www.artstation.com/kostiantynchudak Заздалегідь велике дякую!

Вітаю всіх.
Роблю ігрові пропси, хардсурфейси, якісь дизайнерські штуки. В реалізмі, або близько до нього. Портфоліо на станції: www.artstation.com/vlad_gonta

Привіт усім)
Закінчив створення українскої гвинтівки UAR-10, для проекту «Glory to the Heroes»: www.artstation.com/artwork/NyKvRD

Я намалював постер для українського гейм джему від спільноти «Ігровари»: www.artstation.com/artwork/DvlXwe

Привіт всім! Я піксель-арт художник. Недавно створив артстейшен, і скоро почну заповнювати роботами. Одна вже є: www.artstation.com/artwork/9EZ5Go. Прошу пролайкайте\прокоментуйте, буду взаємним!

Всім привіт! Моя нова робота, буду дуже вдячна за підтримку www.artstation.com/artwork/XgNwkL

Вітання всім! ось мій артстейшин, лайк та фітбек вітаються, дякую!!!
www.artstation.com/alyezhka7

Вітаю панове. Підтримайте починаючого 3d художтика)
www.artstation.com/artwork/PXqQNy

Привіт, я хендпейнт 3D художник, моє портфоліо www.artstation.com/maks8320

Привіт. Я концепт художник. Частину мого портфоліо можна подивитися ось тут www.artstation.com/izvit

Всім привіт! :-)
Я 2Д-художник — www.artstation.com/kseniiartist
Буду рада розширити своє коло знайомств :-)

Всім привіт! Я — 3D Artist, який раніше працював у сфері архітектури, але зараз вирішив змінити сферу діяльності і потрапити у геймдев індустрію. Працюю над своїм портфоліо, буду вдячний за слушні коментарі, чи прості «лайки» www.artstation.com/ilyavasilyev7

Привіт. Я художник-ілюстратор. Мої роботи www.artstation.com/julia_zhurf

Всім привіт! Я 2D artist , створюю як концепти персонажів, так і ілюстрації (казуальний стиль). Зараз у активных поруках роботи. Буду дуже вдячна за будь-яку підтримку!
www.artstation.com/makarova_lena

активно оновлюю своє портфоліо буду радий вашим вподобайкам та коментам
www.artstation.com/lokilegioner

Привітик всім.
Вирішив потрохи викладати концепти з всесвіту мого коміксу -«Місячний щит», який включає у себе нотки нашої міфології, а також інтерактивну складову для читачів.
Я 2D artist, у пошуках роботи. Тому буду вдячний за фідбек, або просто можливість поспілкуватись з вами.

Ось кілька робіт :
www.artstation.com/artwork/OGaXn6
www.artstation.com/artwork/1xbzde

Комікс можна почитати тут:
honey-manga.com.ua/...​28-429b-b9b9-c2337729b435

Спасибі всім.
Бережіть себе.

Привіт) Я 2d artist, працюю переважно в казуальному стилі, буду дуже вдячна за підтримку, відкрита для нових проектів:
www.artstation.com/alena_semchyshyn

Квест і левел дизайнер і просто розробник ігор у Польщі, відкрита для фрілансу:
www.artstation.com/engleditprojects

Активно розроблюю свій проект, в якому вже є персонажі та пропси, буду вдячний за увагу :)
www.artstation.com/vinylgrex

Всім привіт! Буду вдячна за підтримку та фід)
user-7585651.artstation.com

Привіт. Моя нова робота, буду рада підтримці =) www.artstation.com/artwork/YBr0yq

Привіт! 3D Artist, буду вдячна за підтримку :) www.artstation.com/enkarra

Всім привіт! Я 2D artist. Запостив 2 нові кейси. На артстейшені є презентації, буду вдячний за підтримку лайками. Я зараз в пошуку роботи, тому буду нереально вдячний за репости друзям і любий фідбек, радий новим друзям, всіх обняв🙃
ловіть. Тут 2 посилання
www.artstation.com/artwork/rJW2Aa

www.artstation.com/artwork/g0oOJL

моя інста на всяк випадок: www.instagram.com/nickksy_artist

Всім доброго дня! Маю бажання поділитись своім портфоліо як 3d character artist (стилізація). Буду радий комментарям і оцінці від більш досвідчених художників з індустрії, дуже дякую! www.artstation.com/smahitelddd

Привіт)
Хочу представити вам свої творіння в жанрі сюрреалізму, з великою кількістю органічних форм та, інколи, космічних мотивів: www.artstation.com/mef

А ви небезпечна людина, я бачу...

але гарно творите гарно

Всім привіт, хочу поділитися з вами нашою новою роботою :)
www.artstation.com/artwork/g0wLvL

Всім привіт, зробив свого першого пістолета)
www.artstation.com/artwork/qe0R4D

www.artstation.com/artwork/PX61vy Всім привіт) я 2Д художник з художньою освітою. Працюю на фрілансі над ігровими проектами. Підписуйтесь на мій артсрейшн, там є міні презентація і пайплайн. Також буду радий любоиу фідбеку і новим друзям

привіт всім. Працюю в ігровій сфері 2D art. Розробляю UI/UX. Малюю ілюстрації в різній стилістиці. також мав справу з промо.
www.artstation.com/u3ec96c5c

Привіт, нещодавно виставив нову роботу. Буду радий почути конструктивну критику. Всім добра)
www.artstation.com/mykolavoloshenko

Побільше викладайте на артстейшн. ШІ треба побільше вхідних даних для тренувань 😆

-

Привіт! Я піксель-арт художник з Полтави! Зараз пройдуся по вашим артстейшенам та підпишуся на ті, що сподобалися. Сподіваюсь на взаємність) www.artstation.com/darkinjection

Молодці. ШІ встигає за всіма. Додавайте побільше.

Доброго дня. Стидно то показувати але хай буде. ruberoidzz.artstation.com

Привіт. Останнім часом експериментую з українськими орнаментами в ілюстраціях. Кому цікаво — долучайтесь =]
www.instagram.com/lina_kit_art
www.artstation.com/linakit

Привіт! Монархиня — дуже класна! 😍

Спасибі! Рада що Вам подобається ^_____^

Очень давно не обновлял, но что есть то есть)
Flowerboi!
www.artstation.com/a_maznev

Всім привіт! Часами є вільні творчі дні, залюбки прийму участь в цікавих проектах. www.artstation.com/skier3d

arisho_sama.artstation.com
Доброго усім дня! Давайте взаємно просувати творчість один одного, усім цьом !

Всім привіт) Моя перша робота для портфоліо на artstation. Підтримайте, будь ласка, лайками.
До речі, протягом тижня ще дві опублікую, тому якщо цікаво, то підписуйтесь)
www.artstation.com/artwork/KOobNR

-

-

Агов, ArtStation видаляє проукраїнські роботи та зберігає російську пропаганду! Ви ж сами про це писали. Чому ви не нагадуєте про це? Все, забулося?

Підписатись на коментарі