Narrative designer у пошуках проєктів

Всім хай! Мабуть, Ви всі помітили, що з початком війни зменшилась кількість вакансій для «сценаристів» на ігрових проєктах, практично вона звелась до нуля. І певно це правильний крок, в цьому є фінансова логіка. Однак, таке падіння в крайності негативно впливає на весь сценарний цех та стопорить його розвиток. Сценаристам сьогодні не позаздриш, навіть талановитим.

Однак, я не прийшов сюди плакати, я прийшов «пробити» цю скелю. Може вам відомі «Інді» проєкти, чи проєкти великих студій, які могли б прийняти сценаристів до себе? Когось на зарплатню, когось на стажування для досвіду та портфоліо.

Я надіюсь ви поставитесь з розумінням до мого допису :)

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт! Я зараз шукаю, напиши мені в особисті

Та бачив я її. Вона вже понад місяць маячить, але цього мало)

Досі працюю як Нарративний дизайнер та й вакансії бачив навіть зараз. Ви шукаєте «сценариста» або «narrative designer»? Це різні речі, доречі

Ну явно запитів цієї професії стало менше на ринку, мова не про зникнення професії. Хоча вчора справедливості ради скажу, що стався сплеск, після того, як написав.

Підписатись на коментарі