Ваши любимые расы в WarCraft 3 и HOMM 3
За кого играете? Посоветуйте гайды для быстрого старта
Фанат Sacrifice, Ceasar 3, Empire Earth
За кого играете? Посоветуйте гайды для быстрого старта
Фанат Sacrifice, Ceasar 3, Empire Earth
У героях усі фракції люблю крім некрополіса. Для швидкого старта в чому? Зараз багато шаблонів, найпопулярніші Jebus Cross і Jesus Outcast
З гайдами складно, вони є, але це у більшому російські стрімери, які відмовчується тіпа Вудуша, або з‘їхали кукухою як king spb
Як вже казали — можна пошукати відоси або дивитись стріми Twaryna. Зі стартовими гайдами можна подивитись Clockwork Orange, у нього серія роликів про кожен замок. Здається шо він з початку війни поїхав у арменію з рф і сказав шо йому стидно за свою країну
Хммм, обємне запитання. В героях класна цитадель магів, там можна 3 юнітів дальнобійних зробити, ще цитадель стихій з длц імбалансне. В варкрафті взагалі баланс топ, і за всі 4 раси приємно грати. З гайдів можу порадити глянути на якісь професійні турніри і спідрани, багато фіч і корисних навичок можна побачити.
В мене улюблені раси це Undeads у Варкрафті і Fortress в Героях 3.
З гайдів по Героям, можу порадити подивитись на твічі або ютубі Twaryna, він, доречі, з Київа
Може банальні речі як для любителів варкрафту 3, але може комусь згодиться. Українець Foggy другий у Європі(після росіянина-андеда Happy — топ 1 світу) грає нічними ельфами(він десь
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів