👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

WC3 — нежить, герої — також нежить)))

У героях усі фракції люблю крім некрополіса. Для швидкого старта в чому? Зараз багато шаблонів, найпопулярніші Jebus Cross і Jesus Outcast
З гайдами складно, вони є, але це у більшому російські стрімери, які відмовчується тіпа Вудуша, або з‘їхали кукухою як king spb
Як вже казали — можна пошукати відоси або дивитись стріми Twaryna. Зі стартовими гайдами можна подивитись Clockwork Orange, у нього серія роликів про кожен замок. Здається шо він з початку війни поїхав у арменію з рф і сказав шо йому стидно за свою країну

Хммм, обємне запитання. В героях класна цитадель магів, там можна 3 юнітів дальнобійних зробити, ще цитадель стихій з длц імбалансне. В варкрафті взагалі баланс топ, і за всі 4 раси приємно грати. З гайдів можу порадити глянути на якісь професійні турніри і спідрани, багато фіч і корисних навичок можна побачити.

В мене улюблені раси це Undeads у Варкрафті і Fortress в Героях 3.
З гайдів по Героям, можу порадити подивитись на твічі або ютубі Twaryna, він, доречі, з Київа

Може банальні речі як для любителів варкрафту 3, але може комусь згодиться. Українець Foggy другий у Європі(після росіянина-андеда Happy — топ 1 світу) грає нічними ельфами(він десь 2-3 в світі за цю расу). У Foggy є ютуб канал де можна подивитись ігри з коментарями і туторіали як грати ельфами чи андедами. Ну і німецький англомовний канал BackToWarcraft топ по цій грі, вони навіть турніри самі організовують і подумують про свій патч з балансом

Підписатись на коментарі