#ScreenshotSaturday: суботні скриншоти на GameDev DOU

Привіт, спільното! Серед інді-розробників ігор є традиція — щосуботи публікувати скриншоти, гіфки чи відео геймплею своїх поточних проєктів у соціальних мережах із хештегом #ScreenshotSaturday. Так роблять і в спільнотах, створюючи окрему тему (постійну чи щотижня — нову). Це дозволяє учасникам похвалитися прогресом, вмотивуватися прогресом колег та знайти цікаві ігри у розробці.

Запустимо такий рух і на GameDev DOU! Заради цього редакція додала можливість публікації у коментарях мультимедіа контенту!

Розкажіть про свою розробку. Публікуйте у коментарях першого рівня скриншоти, гіфки чи відео, що ви зробили за тиждень (чи раніше, але ще не ділилися зі спільнотою).

Як залити скриншот: додати зображення безпосередньо у свій коментар. В десктопі перетягніть бажану картинку мишкою прямо в коментар. В мобільній версії — натиснути іконку 📎.
Як залити відео: для додавання відео впишіть у коментар посилання на відео з YouTube.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось47
До обраногоВ обраному15
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Всім привіт!

А ми робимо гру про Окуня! Perch-Tycoon!

За окуня можна вже плавать!

t.me/BrenntkopfDevelopment — от тут робимо!

я звісно той ще рибалка, але чого ваш окунь — щука?

Привіт! Зробив гру на джем Playgama AFK Summer Jam ☀️💦 - тема була пов’язана з «Shade» (тінь), і саме на цьому будується вся механіка.

Shade Syndicate: Towel Tycoon

Ідея про пляжний бізнес. Туристи платять тобі, поки перебувають у прохолодній тіні від парасольки, але сонце рухається по небу, і тінь постійно зміщується. Треба хапати рушник відпочивальника і перетягувати його назад у тінь, поки він не перегрівся і не пішов, не заплативши — і робити це одночасно аж для дванадцяти клієнтів. З кожним днем сонце стоїть вище, тіні коротшають, а ще чайки надокучають, яких доводиться відганяти. Зароблене можна вкладати в апгрейди: ширші парасольки, лежаки та інше.

Кому цікаво поглянути, пограти гру можна прямо в браузері тут: semgoldin.itch.io/...​de-syndicate-towel-tycoon

Цього тижня ми додали систему винагород за прибирання закладу.
Тепер гравці отримують валюту за прибирання бруду на заправці. Згодом її можна буде витрачати у ігровому автоматі, який знаходиться на локації.

Як вам такий чорнобілий стиль гри?

Прикольно, але хотілося б побачити в кращій якості.

Продовжуємо розповідати про розробку Spy Station.
Цього тижня перезапекли освітлення на ігровій локації та майже завершили розстановку дизайну рівня. Паралельно продовжуємо покращувати механіки роботи заправника. Будемо дуже вдячні за ваш фідбек та думки щодо проєкту!

youtube.com/...​AXQAs?si=aOQ7OWF_XCt7xdCC

Привіт!
На цьому тиждні ми запостили перший геймплейний трейлер до Xenomire, і ми будемо дуже вдячні якщо Ви його оцінете і напишите нам пару слів фідбеку.

Усім привіт!

Ми інді-розробники TeamLevel274, зараз працюємо над новою грою Spy Station — шпигунський симулятор у космічному сетингу.

Ви є таємним агентом з іншої галактики, який працює на космічній заправці під прикриттям. Ваше завдання шпигувати за важливими персонами, виконувати секретні місії та водночас підтримувати роботу станції.

Зараз ми завершуємо роботу над дизайном локації та активно працюємо над взаємодією з NPC.

Реліз безкоштовної демоверсії планується цього літа на itch.io, а стежити за оновленнями можна в наших соцмережах TeamLevel274

Ну раз всі постять, то і я запощу, тим більше, що пізній вечір п’ятниці — вважай субота 😄

Моя медитативна менеджмент-стратегія про українську ферму початку нульових — The Headlands.

Якраз закінчив погоду — як візуально (5 різних станів погоди, при обмеженій видимості вмикаються вуличні ліхтарі та фари у машин), так і геймплейно — після дощу поля швидше ростуть, в дощ врожай збирати не можна, і все таке.

Додати The Headlands у свій вішліст можна ось тут. Там же доступна і безкоштовна демо, якщо хтось раптом захоче спробувати:
store.steampowered.com/...​pp/4301110/The_Headlands

Роблю невеличку інкрементальну гру на 3-6 годин, про винищення слаймів.
Поки неанонсована, для анонсу був би радий знайти художника, який зможе допомогти з key art, на баннера стиму, в стилі Piñata Go Boom.

Продовжуємо розповідати про Xenomire. Цього разу — про тип істот, який на ранніх етапах розробки дав грі її першу назву: Dungeon Horror.

Під час експедиції рівень загрози поступово зростає. У Xenomire немає звичного для багатьох extraction-ігор таймера, який змушує залишити мапу за визначений час. Натомість що довше гравець залишається в експедиції та що більше уваги привертає, то небезпечнішою стає ситуація.

У певний момент на полювання може вийти Dungeon Horror.

Цих істот неможливо вбити. Вони вистежують гравця, переслідують його крізь локацію, і ніщо не змусить їх відмовитися від полювання.

Додати Xenomire у вішліст можна тут — store.steampowered.com/app/4879300/Xenomire

Привіт! Вирішив створити невеличке промо для персонажів з моєї гри. Надіюся, що зможу вийти на гравця таким чином) Це моє перше промо відео, і так, я знаю, що текст виглядає трохи рвано. Робив його на куражі, інші промо зроблю вже без бісячих розривів)) Не знаю, чи буде показуватися шортси, або я погано розібрався з тим, як відео прикріпити

https://www.youtube.com/shorts/0yIbQfkEVag

Вітаннячко, долучуся до цього двіжу.

Я розробляю гру Ревізор підземель, це є текстова гра тож там візуалу малувато (хоча й час від час стрічаються ANSI/ASCII малюнки). Так як гра в розробці на разі ви можете оцінити гру зігравши в демку в Steam.

Оці скриншоти це невеличка міні-гра яка є частиною ігроладу, але також можна й просто так запустити прям з гри написавши «хрестики-нулики» в терміналі, або запустивши гру із параметром запуску «-tictactoe».

Цього нема в демо.

Привіт! Надихаючись gravity defied i bounce (якщо вам 25+, то можете памʼятати ці легендарні шедеври:)), недавно зробив свою гру, яка вже доступна на гугл-плей. Було би дуже цікаво почитати відгуки!

Лінк на гру: play.google.com/...​d=com.sviatoslav.minigolf

Подивився геймплей, виглядає дуже подібно. Також чув думки, що схоже на покет танкс, глянув, дійсно дуже схоже😄
Проте, я в дитинстві з подібних ігор хіба worms грав

Ну там геймлей трішки інший, бо в вас фізика гольфу, а там більше балістика.

Worms були пізніше, відмінна гра, мабуть також надихалися Scorched Earth.

Вітаю, пані та панове!)

Пройшло досить багато часу з моменту моєї останньої публікації тут. За цей час було зроблено дуже багато роботи, прописані нові механіки, створені нові локації та розроблена система об’ємного звуку. Тепер кожна локація відчувається як повноцінна історія.

Головна моя ціль це створити максимально розслабляючу і дуже наративно спрямовану гру. Найважливіше для мене це історія, персонажі та тепле відчуття ностальгії.

Скоро буде повноцінний анонс, а поки презентую вам нову локацію «Будинок дідуся» та скріншот нової механіки спогадів. У кожного спогаду є своя рідкість, а з’являються вони під час переходу між рівнями. Наприклад, спогад з гітарою це легендарний спогад. Не кожен зможе побачити його за одне проходження, бо він дуже рідкісний)

Бажаю вам приємних вихідних з близькими людьми!)

Продовжуємо розробляти перегони/платформер Stunt Paradise 2.
Один з останніх рівнів у тематиці пустелі.
ВІДЕО: x.com/...​tatus/2070879896449007728

👉 Demo on Steam: store.steampowered.com/...​/4034580/Stunt_Paradise_2
🎮 Wishlist on Xbox: www.microsoft.com/...​re/productid/9mzvpx3×2nc0
🎮 Wishlist on PlayStation: store.playstation.com/en-us/concept/10017602

Гарних вихідних :)

Привіт всім.
Сьогодні ми нарешті запостили сторінку Xenomire у Steam — екстракшн-шутера у sci-fi сеттінгу, де гравець бере на себе роль оперативника, відправленого на заражену планету після катастрофічного інциденту.
Якщо ви любите відчуття азарту під час кожної вилазки, велику кількість луту, пошук рідкісного спорядження та створення власних білдів — додайте Xenomire до списку бажаного у Steam.
store.steampowered.com/app/4879300/Xenomire

На вас чекатиме експедиція на занедбану космічну станцію, різні рівні складності, десятки різних ворогів, 30 унікальних видів зброї, броня на будь-який стиль гри та модулі, які дозволять кастомізувати майже кожен елемент вашого спорядження.

Ну а поки демо ще немає, пропонуємо Вам подивитись на скріншоти з гри

Зробіть якісь трейлер на сторінку, хоча б монтаж геймплею для початку. Ви без нього нормально конверсію у вішлісти втрачати будете

Дякую за пораду! Обов’язково зробимо в найблжчий час.

Вітання спільноті!

Мабуть я помиляюсь, але досі не хочу залучати дизайнера у проект. Досі є розбіжності між сценами гри але все своїми руками. Ось так виглядає щоденний відрізок у грі. Тішить що зібрався кістяк гравців у числі ~20 щоденного онлайну.

Це досі гра з вивчення англійських слів, долучайтесь: play.google.com/...​ails?id=com.fadinglexicon

Працюю над покращеннями візуальної складової та дизайном рівня в Dice’n’Go
Жмакніть вішліста в підтримку —
store.steampowered.com/app/4321670/DicenGo

Вийшло демо моєї гри про повітряну тривогу!

Вже пів року працюю над цим проєктом, але тикати факи в небо і бити капцем ворогів досі не набридло. Я довго переживав, що мій спосіб копінгу зі стресом від війни не буде зрозумілий оточуючим, але, судячи з позитивної реакції на реліз демо, я не один такий.

Дякую всім, хто підтримував мене протягом розробки і хто відгукнувся на мою гру!

Скачати демо і додати ігру у вішліст можна тут:
store.steampowered.com/app/4660190/ZAIBALY

Цього тижня анонсували нашу кооп гру-арену про бойових роботів, де ви з другом разом керуєте одним роботом. Один — лівими колесом і зброєю, інший — правими. Гра аркадна, але трохи з нахилом в фізичні симуляції, що додає хаосу і фану.

Зараз працюємо над новими мапами, видами зброї та поглибленням механіки нанесення шкоди. По суті, те, що зараз є, — це прототип, за яким ми і зробили сторінку в стім і трейлер. Реакція, на нашу думку, досить позитивна, тому і продовжуємо працювати.

Власне, якою була реакція: після поста на редіт, про нас написали IndieGameJoe і деякі японські ігрові медіа. Також пост на укр сабах попав у топи. І зараз наші топ-3 країни по вішлістах з приблизно однаковою к-стю це США, Україна і Японія.

https://store.steampowered.com/app/4708120/Split_Circuit_Arena/

Працюю над наративним психологічним хоррором наодинці.
Довів до ладу UI, бо виявив, що увагу треба перекинути на центр (раніше віконце з персонажем і тд було зліва, що не дуже відчувалося з наступними фазами гри)

Працюємо над оновленням для нашого Fast-Paced FPS у ранньому доступі під назвою Daisen. Ось оновили анімації однієї зі зброй, особливо зосередившись на відчуттях від перегріву.

Два тижні назад я опублікував Void Poker 1992.

Пару днів назад я оновив його, додавши повну українську локалізацію!

Тепер можна вбивати слизнів, культистів і Вирлооків, граючи сети, каре і стріт-флеші.

Гра доступна на аппсторі: apps.apple.com/...​d-poker-1992/id6761775014

Вітаю! На цьму тижні гра про мишку Міссі отримала демо. В ньому показані перші два рівня: мишача нора та чарівний ліс з гіганським Грамофоном. Скачати демку та підтримати затишну адвенчуру вішлістом можна в Steam: store.steampowered.com/app/3161960/Missi

Все ще створюю бордгейм де фішкою є сування носа в чужий хід з ціллю його саботажу!

store.steampowered.com/app/4321670/DicenGo

сування носа в чужий хід з ціллю його саботажу

Топ!

Вітаю!
Створюю свою першу гру наодинці. Це наративний психологічний хорор про ізольоване містечно. Ми мовчазний персонаж, який був захоплений істотою з іншого світу, і тепер повинен захопити ще шістьох персонажів, які вже попалися «на гачок».

Гра буде невеличка з декількома кінцівками звичайними і секретною.

Підготовка до демоверсії на Steam йде повним ходом. Чи достатньо пафосно зикурат виглядає на відео?)

Вітаю!
Сьогодні у ранній доступ на Google Play вийшла Lumen Grove.

Це затишна гра де ви піклуєтесь про чарівний ліс, дізнаєтесь його історію, вирощуєте та декоруєте на свій смак. Особливо рекомендую ознайомитись тим, хто любить нічний казковий вайб.

Щоб знайти її переходьте за цим посиланням, або просто знайдіть у пошуку Google Play

Буду щиро радий отримати фідбек!

Це та жирна штука, яку ніхто так в The Hollow і не помітив: обличчя ворогів списані з українських колаборантів і проросійських діячів.

Продовжуємо працювати над грою «SEO or Die» — зараз переносимо на unity.

store.steampowered.com/app/4735670/SEO_or_Die

Гра симулятор вебмайстра: створюй сайти, просувай їх, інвестуй.

Зараз додаємо персонажа, його рук по кімнаті та анімацію роботи над задачами.

До речі, на steam додав трейлер

Сьогодні вийшла моя перша «серйозна» гра — Void Poker 1992

До того я робив «Аліас українською» та «Український квіз», досить простенькі ігри виключно для української аудиторії.

Це вже повноцінна rogue-like гра орієнтована на загальну аудиторію.

Ідея проста: відеопокер (вам дають п’ять карт, ви можете лишити скільки хочете собі, інші замінити). Чим крутіша комбінація — тим сильніша атака. Декілька раз випадає «без комбінацій» чи одна пара — ворог атакує уже вас. Вороги відрізняються швидкістю, силою атаки ну і зовнішнім виглядом передусім.

Робив на Юніті останні два роки (не на повний день звичайно).

Аппстор (безкоштовно): apps.apple.com/...​d-poker-1992/id6761775014

Тестую-перетестовую демку, яку вже награв капець багато годин, і приємно, що всеодно часто бувають напружені, склані ситуації. Як ось ця, де всі повмирали і доля бою вирішился на мою користь тільки тому, що відьма швидше атакує:

store.steampowered.com/...​8550/PC_Companion/?beta=0
Унікальний комп’ютер-компаньйон, який живе на вашому ПК, реагує на вашу активність і розвивається разом з вами. Кожен гравець отримує лише одну героїню... якщо тільки не розкриє секрет.

За 6 днів всього 12 вішлістів. Це нормально?

store.steampowered.com/app/4735670/SEO_or_Die — працюю над своєю грою «SEO or Die». Функціонал: створення сайтів, просування, масштабування бізнесу. Гра має сюжет, події і тп, починаємо в 2011 році

Спочатку починав вайбкодити на llm, зараз додав в команду розробника на unity і будемо перероблювати гру, робити зручне керування, планування подій, магазин, фріланс і тп.

До речі, зараз в steam вже 150 wishlist, створив сторінку 10 днів назад.
Спираюсь на свій професійний бекграун (13 років в seo), тому залучаю підписників через соц мережі та конференції.

Зараз в роботі повноцінна steam капсула+трейлер

youtube.com/watch?v=…​qLm_s?si=8nq8R1jgvyS32zx8

Мені дуже подобається настільна гра з кубами в Kingdom Come: Deliverance, тому разом із командою ми створюємо роуглайк на тій самій основі.
Геймплей схожий на Balatro, але замість гральних карт — куби.
На фоні ви чуєте один із треків, які звучатимуть протягом гри.
Реліз запланований на середину червня на itch.io

В наступну суботу (30 травня) виходить мій Void Poker 1992 для iOS.

Ідея така — ретро відеопокер, де ваша комбінація визначає силу атаки. Краща комбінація -> сильніша атака.

Завжди подобалась механіка відеопокера, але ніколи не подобались казіно-ігри і фокус на грошах, тому створив гру про покерні битви.

Сім персонажів, rogue-like геймплей, без генерованої графіки/мікротранзакцій і реклами (одноразова покупка через iap).

Передкупити (безплатно): apps.apple.com/...​d-poker-1992/id6761775014

Трейлер:
youtube.com/...​OjP90?si=LEVWRSnXVbWbmPMt

Split Circuit Arena — гра, де ви з другом керуєте лівою і правою сторонами одного батл-бота, — у кожного своє колесо і свої зброї — і, власне, б’єтеся з супротивниками.

Наразі ми з ще одним тіпом витратили приблизно півтора місяця на цей прототип, і скоро будемо проводити перший закритий плейтест. Якщо комусь цікаво, долучайтеся до діскорду гри: discord.gg/mXMTC8Z5

Закриваю ґештальт з 90-х, пишу гру для ZX Spectrum на мові асемблеру Z80. Квест-платформер Dizzy-стайл.

[Показуються останні 50 коментарів. Відобразити всі коментарі.]

Підписатись на коментарі