#ScreenshotSaturday: суботні скриншоти на GameDev DOU

Серед інді розробників ігор є традиція — по суботах публікувати скриншоти, гіфки чи відео геймплею своїх поточних проєктів у соціальних мережах із хештегом #ScreenshotSaturday. Так роблять і в спільнотах, створюючи окрему тему (постійну чи щотижня — нову)

Це дозволяє учасникам похвалитися прогресом, змотивуватися прогресом колег та знайти цікаві ігри у розробі.

Запустимо такий рух і на GameDev DOU! Заради цього редакція вчора додала можливість публікації у коментарях мультимедіа контенту!

Розкажіть про свою розробку. Публікуйте у коментарях першого рівня скриншоти, гіфки чи відео, що ви зробили за тиждень (чи раніше, але ще не ділилися зі спільнотою).

Як залити скриншот: Для додавання картинки чи гіфки у коментар завантажте її на imgur.com та вставте у коментар Image Link чи Direct link (після публікації коментаря може знадобитися оновлення сторінки).
Як залити відео: Для додаванні відео впишіть у коменар посилання на відео з YouTube.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось34
До обраногоВ обраному11
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вітання з Чорнолісу!

Невеликі квести зі згенерованими підемеллями, обєднаними однією темою та сюжетом — це модуль над яким ми зараз працюємо.

Суть доволі проста — заходь у підземелля, перемагай ворогів, збирай лут і отримай винагороду, з кожним рівенем випробовування важчі а лут цінніший.

Сценарій доволі стандартний і здавалось би простий, але щоб все запрацювало потрібно було багато функціоналу розробити та звести до купи, тому це вже маленька перемога, якою не гріх поділитись

І підписуйтесь на твітор: x.com/BlackWoodBlight

Всім привіт. Продовжую працювати над шутером Wolfsschanze для мобайл.
На відео запис геймплею з телефону. Ще в процесі додання фічей, працюю над рівнями.

Привіт! Це не зовсім відео про мій проєкт, але воно може бути цікавим. У ньому я спробував оживити концепт-арт свого улюбленого персонажа, Шерлока Холмса, з гри The Testament of Sherlock Holmes. Художникам з Frogwares вдалося створити неймовірний образ головного героя. Я уявив, як у майбутньому ці нейромережі ще вдосконалять для більш якісної роботи, і, можливо, це стане трендом ігрової індустрії у створенні концепт-артів. Тільки уявіть: художник створює ескіз із трьох варіантів персонажа, а нейромережа його оживляє та показує в динаміці. Це може справити велике враження на інвесторів, спонсорів або навіть сприяти глибшому зануренню художників в атмосферу гри.

Лисичка у казковому лісі. Подробиці про гру на веб-сайті. Оновлення на каналі у телеграмі.

Цього місяця також з’явилося нове відео з ігроладом цієї гри. Можете знайти на каналі на ютубі

Намагаємось витягнути з помиральної ями Барабан — гру про харківський ринок, яку придумав мій бітько. Ось тут є сторінка Steam: store.steampowered.com/...​jstertorgash/?l=ukrainian

Усім привіт! Давно не показував прогрес по своїй грі! Трошки менше року я працюю над наративною собачою пригодою Tailgate. В травні я випустив сирющий прототип, в червні був простенький тизер. Наразі я закінчую роботу над демо-версією (до неї увійде перший розділ гри). За літо я зробив чимало роботи і може я вже якось дійду до написання блогу, але ось найсвіжіші скріншот и з майбутнього демо! Також я зробив серію девлогів, де розповідаю про розробку, лінки нижче. Дякую!

Твітер:
x.com/dyarynych

Девлог:
youtube.com/...​vKJ71&si=GOVKySutTdP_ostq

Стім (працюю над оновленням сторінки в Стім, то ж не лякайтесь старих скрішотів):
store.steampowered.com/app/3046820/Tailgate

Нова зброя для гри Slime Clicker! Булава завдає удару електричним струмом, створюючи ланцюгову реакцію. Лук випускає залп стріл, завдаючи масованого удару. Наступні 5 рівнів розгортатимуться високо у небі

Розробляю пазл-платформер. Аля Limbo, Inside, Little Nightmares.

Якщо комусь буде цікаво пройти коротеньку демку на пару головоломок, напишіть, будь ласка, під відео коментар чи в ТГ @AlexD119, потрібен фідбек по геймплею.
Також шукаю партнерів-розробників UE5, блупрінти, бажано дженералісти.
Дякую за увагу.

Додам механіку погоди!
Відтепер з деякою періодичністю може початись невеликий дощ або злива з грозою. На даний момент це практично ні на що не впливає в плані геймплею, але створює чудову атмосферу.

Збільште швидкість руху, бо був на стрімі де багатьом не сподобалось повільний рух

Сьогодні анонсую свій сайд-проєкт у жанрі горор — Metrophobia.

Ви опинилися в метро після закриття. Світло поступово згасає. Людей нема. Проходи закриваються решітками. За ними ще чутно звуки метро, але щоразу вони віддаляються все далі. Поступово з’являється поглинаюче відчуття лімінального простору.

Metrophobia натхненна іграми (обійдемося без назв), які, в свою чергу, були навіяні The Exit 8. Гравець має вибратися з метро, але це вимагатиме максимум уваги і навіть більше. Справа в тому, що вихід зі станції нескінченно повторюється, і єдине, що допоможе розірвати петлю — це увага до деталей.

Демо-версія гри стане доступною вже 28 жовтня на фестивалі «Страшно в Steam 3» (Геловін 2024 року). Дуже раджу всім спробувати демо, особливо якщо полюбляєте жахастики. Я розробив кілька режимів, щоб гравець міг підлаштувати гру під себе. Наприклад, для тих, кому занадто страшно, доступний звичайний режим зі світлом. А для досвідчених гравців у горори — ускладнений режим без світла, але з ліхтариком. Таким чином, ви зможете налаштувати рівень складності та моторошності під свої вподобання.

Додати гру до списку бажань можна тут: store.steampowered.com/app/3265490/Metrophobia

Трейлер анонсу:

Продовжую роботу над проєктом Living Silence. Поступово просуваюсь: трохи налаштував імпакт зброї, налаштував гравітаційні об’єкти, зробив портал-гранату, яка відкриває портал на базу з будь-якого місця станції, і ще деякі дрібниці.

На цьому тижні завершив роботу над демо, в яке можна буде пограти вже 14го жовтня на Steam Next Fest!

У грі Our Freedom ви граєте за хлопця, на долю якого випала задача відбудувати зруйноване поселення. Ви повинні побудувати виробничі лінії, забезпечити селян їжею та теплом, а також захистити їх від нападів! Ви будете тренувати своїх солдатів та вести їх у бій. Очолити загін і бути на першій лінії чи просто спостерігаючи з пагорба — вирішуєте ви.

Крім того, гра робить великий акцент не тільки на містобудівництві, а й на рольовій складовій. Торгуйте, крафтіть, обмінюйтеся, виконуйте квести та досліджуйте середньовічний світ!

Додати гру до свого списку бажань можна тут: store.steampowered.com/app/2758190/Our_Freedom

Вихід гри трохи затягується, проте результат зроблений за 2 роки роботи перевершив усі мої найсміливіші очікування. Особливо якщо врахувати, що над проєкотом працює всього 2 людини.

Нарешті після величезної кількості спроб у мене вийшло зробити key art, який передає атмосферу світу гри і включає в композицію обох героїв яких ми повністю озвучили завдяки зусиллям талановитих акторів, що відгукнулися через DOU.

Який же суперовий арт! Мені в ньому подобаеться прям все)

Гра Wolfsschanze. Продовжую працювати. На відео проходження одного з рівнів.

за минулий тиждень доробив логіку ai — вони тепер чують постріли і реагують на це, біжуть туди де стріляли (на відео вище цього ще нема).

Автоприцілювання можна буде вимкнути? З автоприцілюванням нудно буде... Просто повертати екран і тицяти «вогонь»

Зроблю таку опцію в налаштуваннях керування. Дякую за фідбек. Але спецом робив автоприціл для мобільних пристроїв. Бо коли керуєш то лівим стіком (вперед, назад, вліво, вправо) а правим стіком цілишся, то якшо на тебе вискочили юніти з усіх сторін то ти або рухаєшся\повертаєш або стріляєш. З автоприцілом получається і рухатись і стріляти бо не треба цілитись точно, лише довернути. Але рухатись і відступати доведеться коли йде навала. Будуть і облави зі схованок і вже зробив декілька типів пасток, бомби що взриваються з наближенням, падаючі списи, бочки взривні та з кислотою та ін. Тобто в певні періоди гри буде динаміка велика і зрозумів, що правий стік треба прибирати і додати автоприціл. Для версії в стімі буде підтримка джойстику\клави та відключення автоприцілу (або сильно зменшу кут автоприцілу).

Потихеньку починаємо показувати наш новий проект Spectacular Hero: Assemble. Це наша друга гра яка видається власними силами, першою була Bosorka.

Гра орієнтована на динамічні та кумедні бої на фізиці, у якій ви можете не тільки кастомізувати героїв зовнішньо, але й комбінувати всілякі здібності, щоб розкрити потенціал придуманих вами героїв на максимум. Вона чимось схожа на Totally Accurate Battle Simulator але в ній значно більше прогресії, і всіляких штук які орієнтовані на перегравання.

Сторіночку вже відкрили на Steam теж: store.steampowered.com/...​pectacular_Team_Assemble

У кого android скачайте і напишіть гнівний комент, бо гра сировата і складна, щоб пройти до кінця сам доходив тільки до 3лвл
play.google.com/...​om.osadchiy.insectskiller

У мене ще субота, тож ось.

RPG за робочою назвою «Stepsons of the Universe» (зворотній переклад вільного радянського перекладу назви повісті Роберта Хайнлайна «Orphans of the Sky»)

Нова міні-гра у грі Slime Clicker є відсилкою де серіалу The Office. А замість сердечок у персонажа (Дуайта) — буряк.

Ця мишка вже рік готується до своєї пригоди)
На минулому тижні в Steam з’явилася сторінка нової 2D point&click гри в стилістиці акварельних малюнків. При створенні графіки я надихався такими іграми як GRIS та Child of light. Хоча вийшло щось більш своє, я сподіваюсь, що зміг зберегти теплу атмосферу ілюстрацій дитячих книжок.

В грі ви допомогаєте мишці Міссі збирати лікувальні трави та розплутувати головоломки, спілкуючись з мешканцями чарівного світу. Особливостю стане книга зі скетчами, в якій малюнки минулих пригод стануть підказками для вирішення пазлів. В грі також багато цікавих персонажів, як то маленька мишача відьма чи воронячий Король.

Взагалі ми пробуємо створити затишну гру в якій історія та приємна графіка на першому плані. Трохи більше про гру ви зможете дізнатися за посилання на сторінку Steam store.steampowered.com/app/3161960/Missi А також додати гру у вішліст, щоб підтримати нашу маленьку команду)

Чекав на це весь тиждень ))

Публікую тут скріншоти нашої мобільної пригодницької гри FIREFALL:
imgur.com/gallery/1P72ljd

Firefall — це пригодницький rogue-lite top-down шутер у науково-фантастиному сеттингу, з дослідженням процедурно генеруємих локацій з різноманітними небезпеками та контентом.

У грі ви будете грати за найманця, що за гроші та з власних мотивів «пірнає» у просторові аномалії у пошуках їх скарбів, розгадує таємниці всесвіту та шукає приголомшливих пригод, що неможливі у нашому світі.

Сьогоднішній пост присвячуємо UI та HUD — працюємо над тим щоб він був зручним та давав гравцю широкі можливості )

Чи є сторінка проекта? Хочу підписатися. Виглядає дуже круто.

Працював над концептом навігації для гри Corepunk

Викладу трохи уривків блекауту однієї трохи хоррор локаціі дуже сюжетного драматичного шутеру від третьої особи. Ранній девелопмент)
Доречі вся гра буде в видозмінених сюрреалістичних, дуже круто вписаних локаціях Дніпра і вид з вікон буде дуже знайомим та фантастичним)

Всім привіт!
Декілька днів тому ми анонсували демо-версію, приквел до основної гри Density Limit
Додавайте у вішлісти: store.steampowered.com/app/2352390

Вітаю. Зробили ось перший геймплейний трейлер:

Я хочу запитати вас, шановно спільното, наскільки зрозуміло з відео, як керується гра та що взагалі відбувається :)

Виглядає перспективно, але у вас є проблеми з освітленням, і немає постпроцесінгу

Дякую, Сергіє. Пост є, хоч і мінімальний. А які проблеми з освітленням ви побачили?

1.Тіні дуже темні та жорсткі, потрібно їх, на мою думку, робити м’якшими і світлішими.
2.Проблема в інтенсивності — вона всюди однакова, хоча має бути різною залежно від розмірів приміщення.
3.Ви використовуєте освітлення в реальному часі, а воно апріорі поступається за красою запеченому освітленню, яке буде виглядати значно красивіше, на мою думку.
4.Також я б підкрутив постефекти камери, зокрема блум та корекцію кольору зробивби .

Дуже дякую за коментарі, Сергіє. Корисно.

То знайди нам інший комплект асетів, який покриває всі потреби гри у одному стилі. Я не питав про асети. Твій комент не ввічливий)

Всім привіт.
Випустили першу гру командою. Аудиторія гри: коти. Доступна для Андроїд та iOS. Без реклами і є безоплатний контент. Також в грі є огірок, але він тільки за підпискою.
PlayStore: play.google.com/...​mes&pcampaignid=web_share
AppStore: apps.apple.com/...​mes-for-cats/id6584519070

Відео геймплею:
youtube.com/watch?v=...​4vOJk?si=WgqyCTlrd6dmdZ5Q

Всім привіт!
Хочемо поділитися невеликим анонсом геймплейної демоверсії нашої гри. Демоверсія стане доступною у понеділок, 19 серпня. Тож якщо вас це зацікавить, не пропустіть і додайте гру до списку бажаного.

store.steampowered.com/...​app/2064100/Sich_Tactics

Відео тизера демо версії:

Всім привіт!
Поділюсь і я своєю розробкою. Гра головоломка, в якій потрібно відгадати загадану послідовність. Ігрове поле розміром до 10 елементів та мінімалістичий UI.
Наразі доступна під Android для закритого тесту. Бажаючі можуть приєднатися до Google Group( groups.google.com/g/matching-testers), після чого буде доступне завантаження (play.google.com/...​ails?id=com.rpkn.matching).

Відео геймплею:

Розробляю гру в стилі фільмів про Чужого. Наразі працюю над сетингом.

Усім привіт! Я тут продовжую працювати над Tailgate, своєю собачою пригодою. Я мав би зараз вже готувати демо до релізу, але тривалі відключення світла в червні—липні трохи вибили мене з графіку, м’яко кажучи.

Після релізу тізера, (який доречі ось ), я отримав багато фідбеків, частину з них стосовно візуальної частини. То ж я вирішив зайнятись цим питанням, попрацював з пайплайном для текстур (текстури, принаймні для персонажів мальовані вручну, також мальований вручну нормал, нічого складного, але по часу витратний), налаштуваннням матеріалів, пост-процесний шейдер, що додає «мальованого» вигляду картинці (хотілося б, звичайно, щоб він зраз робив красіво, але без певної підготовки, результати такі собі — під нього має бути ніжний, але виражений нормал і досить простий і виразний колір).
Коротше кажучи, ось кілька свіжих скрінів із сонячного осіннього San Pedro.

Мене можна знайти тут:
x.com/dyarynych

А тут можна кинути вішліст Tailgate, чим дуже мене підтримати!

Дякую!

Hidden structure: algorithm of death. Додав у гру ще один різновид зброї — вогнемет.
Канал: t.me/hiddenstructure
Пограти можна тут: shima3d.itch.io/hidden-structure-aod

Доброго дня, новенькі скріни з моєї гри Slumber.
Досі працюю над оточенням та наповненням локації, але вже потроху пропрацьовую сюжетні моменти та прописую квест лінію.

Ось канал по розробці: t.me/slumberdev

Детективна історія буде, така не кваплива, атмосферна, сподіваюсь лампова

Привіт! Робимо нову карту для Project MML: imgur.com/a/gztXI25

Закінчив малювати герби та міста в стилі вишивки для Threads of War — гри, яку я роблю зі своїм 12-річним сином (танки з прокачкою в стилі української вишивки). На кожній з картинок показані міста, звільнені в трьох різних кампаніях 2022го року: Весняна кампанія (звільнені міста півночі України + Миколаївщина), Харківська кампанія (вересень-жовтень 2022), Херсонська кампанія (серпень-листопад 2022).

Для кожного міста я підбирав найбільш цікаву та важливу для історії будівлю. Багато перебирав фотографій, читав історії міст. В деяких містах пересувався по Google Maps, щоб краще роздивитися будівлю з різних сторін. Для невеличких містечок Херсонщини було тяжко підібрати будівлю, бо в мережі майже нема фоток звідти.

Доволі цікавою задачею було зобразити будівлі за допомогою обмеженої кількості пікселів. Потрібно було дуже спрощувати, і при цьому намагатися зберегти якісь основні пропорції та форми, щоб будівля залишалася впізнаваною. Основна ідея — уявити, як би ці будівлі та герби виглядали вишитими на рушнику.

До речі, несподівано було відмітити, наскільки є різноманітними церкви в містах України.

Доступна демо-версія, в якій можна взяти участь у весняній кампанії: store.steampowered.com/...​p/2917630/Threads_of_War

Зробив трейлер свого рогаліка для участі в фестивалі українських ігор в Steam

Нова механіка пушки в Slime Clicker. Кожен таймлайн, що складається з 5 рівнів, буде мати унікальну зброю, яку можна буде покращувати.

Додати у wishlist: store.steampowered.com/...​app/2874340/Slime_Clicker

Привіт усій спільноті!
Добавив fog of war ефект до навчального проєкту під кодовою назвою «Спочатку була MOBA».
Надихався та повністю намагався відтворити схожий ефект з відеогри Corepunk студії ArtificialCore, яка скоро виходить в дочасний доступ.

Виходимо на завершальний етап розробки, готую великий лонгрід з повною презентацією гри для DOU

Artman Preview

Цей тиждень був дуже продуктивний в плані контенту. Виправлено дуже багато багів, додав декілька діалогів, квестів, катсцен.
Інтегрував механіку ковальства в сюжет, тепер гравця ведуть за руку під час першого досвіду ковання за допомогою субтитр і закадрового голосу.

Додати гру в список бажаного: store.steampowered.com/...​/Our_Freedom/?l=ukrainian

Всім привіт. Місяць не бачились. Оновив трейлер «I Want To Believe»

Переходжу до розробки прологу який буде доступний у форматі демо гри.

Сторінка в Steam: store.steampowered.com/...​739150/I_Want_to_Believe

Привіти. Працюю над картковою грою про сьогодення, щоб трохи зняти стресс. Планую доробити баланс, основні механіки на прототипі і переносити на Unity. Не відмовився б від допомоги геймдизайнера, якщо комусь цікаво. За деталями можна в тг: t.me/varan941

Всім привіт!)🏴‍☠️
Наша інді-команда продовджує роботу над грою «Pirates of the Storm», в жанрі покрокової стратегії (TBS) з елементами роглайку.
Інформація про нас:
-троє розробників
-гра на unity, c#

▫️Зараз максимально сконцентровані над UI-частиною
▫️Також над звуковою частиною гри, можливо в пошуках гарного саунд дизайнера🙈
▫️Балансимо бій з фінальним босом першого акту

Спершу реліз планується в стім.
Також маємо канал в Тг, де періодично постимо новини по розробці, нові концепти, та інші цікавинки⚓️
t.me/piratesofthestorm
P.S. Будемо раді бачити вас в тг та вашим коментарям🦜

Всім привіт, продовжую працювати над своєю покроковою стратегією. Новий апдейт був спрямований на поліш візуалу (шейдери кущів, трави, партікл падаючого листя).
Більше девлогів тут: x.com/Disablak

Круто виглядає!

Майже завершив роботу над ковальством в грі. Механіка дуже велика та складна, тому зайняло доволі багато часу, щоб вписати її в архітектуру проекта. Наразі працюю над останнім етапом створення меча — рукояткою. На наступному тижні, сподіваюсь, вже покажу повний процес.

В планах додати далі щипці та рукавиці, діжку для охолодження леза, верстак для крафту рукоятки та об’єднання її з лезом, а також точильний камінь.

На відео на наковальні спеціально промазав пару разів. Точність попадань впливає на якість леза, яка в свою чергу впливає на урон та міцність майбутнього меча.

Окрім цього додам швидке переміщення предметів в інвентарі за допомогою Ctrl, дуже зручно :)

Додати гру в список бажаного можна тут:
store.steampowered.com/...​/Our_Freedom/?l=ukrainian

У Вас посилання на Steam зламане

Over Tower
Безкоштовна 3D гра-головоломка в абстрактному сеттінгу вежі та загублених душ 🧩

play.google.com/...​wer&pcampaignid=web_share

Гравець рухається по платформі 13×13 долаючи перешкоди, щоб активувати плитки за допомогою переміщення Блока Душі. Після його «згаснення» рівень буде пройдений.

Команда інді-розробників Team Level 274 випустили нову гру, яка зараз доступна в Play Market.
Станьте одними із перших, хто зможе її пройти та насолодитися розслабляючою атмосферою Over Tower

А також не забудьте залишити відгук про свої враження, які ви отримали від гри✨

Більш детально можете ознайомитися із механіками переглянувши відео на Ютубі:

youtube.com/watch?v=...​MalvM?si=x8dzRu_rXICKXA6W

imgur.com/a/HnLDtu3

Вітаю, гра виглядає дуже гарно!

Привіт усім!

Я працюю над доволі унікальною грою, натхненною Plants vs Zombies. У грі багато унікального ігроладу. Ігролад нагадує PVZ у базових аспектах, але кожен рівень відбувається на різних секторах локації. Замість рослин тут БРО, а головні вороги це не зомбі, а темпесці (або темпестіани, Tempestians). Вони мають яскраво-зелений колір, але не мають ніякого відношення до зомбі я вигадав їх для іншої гри, де вони були схожі на гоблінів.

Я також хочу додати новий режим гри під назвою «Наступ», де гравцям потрібно буде як не дивно «наступати».
Щоб створювати БРО потрібна бджолина енергія а для неї — вулики а вуликам потрібні квіти.

По скріну шось нічого не зрозуміло. Темпесці це танки? Бро на жаб схожі.)

темпесці з права а бро зліва

На цьому тижні працював над оновленим інтерфейсом та ковальством. В світі гри буде доступно декілька ремесел, якими головний герой може займатись. Кожне з цих ремесел, окрім грошей та навичок, може принести знайомства з новими персонажами, адже до них будуть прив’язані відповідні гілки побічних квестів.

Наразі це тільки 20% від всієї цієї механіки, далі планується наковальня, верстак, діжка з водою для охолодження заліза та дрібні деталі.

Окрім цього практично завершив роботу над третьою катсценою в грі. Вона була найскладніша, тому я працював над нею більше 2 тижнів. Під час роботи над цією катсценою я зробив купу маленьких фіч, які в майбутньому дуже прискорять створення подібних сцен. Якщо у мене вже були б всі ці фічі, то на цю сцену пішло б не більше 2-3 днів.

(Друге відео це продовження цієї катсцени, першу половину шукайте нижче)

Бойовка вельми дивна, чесно кажучи. Сині, червоні кружечки, якісь хвилі, які наносять шкоду) Цікаво але дивно, треба подивитись туторіал) Катсцени гарні.
А чим ви створюєте голоси? Поділіться таємницею бум ласка!)

Дякую, бойова система ще в роботі, насправді в грі воно приємніше відчувається, але роботи ще багато над нею попереду. Голоси створюю для демки ШІ, планую пізніше зробити повноцінну озвучку. Юзаю elevenlabs

Усім привіт! Я продовжую працювати над Tailgate, наративну пригоду про домашнього лабрадора, що шукає свого зниклого хумана. Зараз я весь з головою в роботі над демо, багато такого, що не дуже виглядає на скрінах (системи, діалоги, костилі, ну ви розумієте). Тим не менше багатьом подобаються (ну мені принаймні) скріни з блокаутами рівнів.

Також, Tailgate вже має сторінку в Steam з неблокаутними скрінами (попередня ітерація прототипу). Через два тижні планую також прем’єру хвилинного трейлера.

Усім гарного і продуктивного тижя!

Друзі зібрав нову сцену, як завжди буду дуже вдячний усім хто гляне та поставить лайк якщо сподобалось. www.artstation.com/artwork/dKEkgJ

Сьогодні надзвичайно важливий день, адже це не просто перший мій скріншот на #ScreenshotSaturday, а ще й перша повністю завершена гра. З точки зору побудови проєкту це абсолютно неправильний ранер. Основна мета — їхати та уникати зустрічі з перешкодами, або не дозволяти автомобілю надто сповільнитись — інакше машинка зробить «бум!» і все. Ніякої подальшої роботи над проєктом не планується. Хіба один-два багфікси. Ознайомитись можна буде тут (drive.google.com/...​l_Chxtg_UhXCr?usp=sharing). Також там є й значно більш ранні мої проєкти

На цьому тижні зробив купу непомітної роботи, а саме допрацював систему диалогів. Тепер ваш вибір дійсно впливає на ставлення персонажа до головного героя, це зіграє свою роль в майбутніх діалогах і не тільки. Окрім цього, тепер особисто мені, як розробнику, набагато простіше створювати катсцени та діалоги, все зводиться буквально до створення озвучку (наразі для цього використовується ШІ, але це тимчасова версія і далі демки вона не буде використовуватись), розставляння точок маршруту і прив’язки всього цього до таймінгів на таймлайні.

Короче кажучи, дуже продуктивний тиждень. На наступний субботник планую вже показати продовження цієї катсцени зі спарингами і розв’язкою.

Привіт всім, Ехо Припʼяті нові кінематографічні скріншоти.
Додавайте в Стім.
store.steampowered.com/...​/2971430/Echo_of_Pripyat

Телеграм

t.me/Echo_of_Pripyat

Привіт. Я і моя дівчина розроблюємо багатокористувацьку гру про 17 століття, де гравець зможе вибрати фракцію серед Війська Запорізького, Річі Посполитої або створити власну. Окрім цього будуть механіки файтингу (вогнестріл та холодна зброя, фeхтування буде схоже на Mount and Blade), крафт, будування, можливість зібрати власне військо. В грі не буде справжніх територіальних та історичних прив’язок, але сеттінг буде максимально нагадувати 17 століття в Україні і без шароварщини:) В грі не буде кацапів)

Забув скинулти лінк на телеграм канал, якщо цікаво t.me/cozak_project

Зробив свій перший невеликий рівень на Unreal Engine, буду вдячний за перегляди та лайки www.artstation.com/artwork/EvA890

Всім привіт! Нещодавно релізнув свою першу гру для андроїда про війну в Україні.
Невеличка гра, де вам доведеться грати за винищувач та знищувати ворогів у районах Донеччини. На разі доступний лише endless mode, у якому з кожною хвилиною виростає рівень складності, що призводить до спавну нових видів (дрони та БТРи) та пришвидшення їх спавну.

Заробляйте коїни та купуйте нові скіни винищувачів на озброєнні нашої держави.

play.google.com/...​m.xenogames.bombass&hl=ua

А у вас F16 не заблокований?))) а то ми вже 2 роки чекаємо!

Це невеличкий спойлер із майбутнього, котрий відкривається за тридцять гривень :D

Всім привіт!)🏴‍☠️
Ми працюємо над грою під назвою «Pirates of the Storm», в жанрі покрокової стратегії (TBS) з елементами роглайку.
Нас троє розробників і ми хочемо ділитися артами з нової гри та процесом розробки.
Пишемо на unity, c#.
Зараз працюємо над балансом, скілами/закляттями, а також продумуємо UI частину.
Наразі реліз плануємо в стім. (і сподіваємося на плеймаркет).
Також маємо канал в Тг, де будемо періодично постити новини по розробці, нові концепти, та інші цікавинки⚓️
t.me/piratesofthestorm
P.S. Будемо раді бачити вас в тг та вашим коментарям🦜

Привіт. Нові скріншоти Ехо Прип’яті.
Додавайте в список бажаного в Steam:
Та слідкуйте за грою:
t.me/Echo_of_Pripyat
www.tiktok.com/@echo_of_pripyat
www.instagram.com/pripyat_echo
www.facebook.com/groups/1618160488934626

Привіт.

Гра third person shooter. Дроїд їздить у лабіринті. Вбичає ворожі дроїди, збирає набої, та інші плюшки.
Працюю над другим рівнем.
Є підвал куди можна спуститись та вежа.

Розробляю на Unreal Engine 5 з C++ компонентами.

Більшість часу працював над кат-сценами і локаціями. Відмалював більше 40 NPC та працював над їх логікою. Steam: store.steampowered.com/app/2758190/Our_Freedom

Гарний прогрес! Коли вже можна буде пограти? :)

Дякую! Сподіваюсь вийти в ранній доступ в кінці року :)
А демку, думаю, покажу вже влітку

Привіт! Пам’ятаєте нульові, коли перші комп’ютери з’являлися в сім’ях? Тоді не у всіх були доступи до нових ігор, але грати хотілося всім! І нас рятували класичні ігри, як-от Солітер, Пінбол і САПЕР.

Так ось, хочу поділитися своїм переосмисленням останньої. Уявіть собі САПЕР в магічному сетингу! Оберіть одного з п’яти персонажів з унікальними здібностями і вирушайте досліджувати підземелля, наповнені таємницями.

Грайте безкоштовно в браузері! Поки що доступно 6 рівнів, які можна пройти за 5-10 хвилин (або більше, якщо ви поганенький маг-сапер :D ).

Дуже прошу, якщо ви спробували гру, залиште свій відгук в коментарях тут або на Itch.io. Посилання на гру: iamzacard.itch.io/arcane-delvers

Вітаємо!
Спеціально для Indie Cup Europe’24 ми записали майже 8 хвилин чистого геймплею, де розповідаємо про основні аспекти бою. Тож вирішили поділитись і тут.

Посилання на Steam: store.steampowered.com/...​p/2064100/?snr=1_5_9__205

🚀 Чудова новина! 🚀 Демо моєї гри BROKEN LIFE тепер доступне у Steam! 🎮

Сторінка у Steam — store.steampowered.com/...​mpaign=screenshotsaturday

Пориньте у пригоду і розкажіть, що ви про неї думаєте.
І не забудьте додати гру до свого списку бажань! 🤗

Привіт, друзі! Тримайте концепт-арт шутера про пінгвінів, розробляється маленькою командою —

Всім привіт! Ми українська команда розробників ByOwls, працюємо над своєю VR грою у жанрі Sci-Fi пригоди. Доєднуйтесь до нашого Discord каналу — discord.gg/rR59nz8fXn

Усім привіт! На цьому тижні додав у гру детективні механіки. Гравець має фотографувати дивні речі або персонажів на свій полароїд, вішати фото на крайм-борд та шукати факти з цим пов’язані у внутрішньоігровому інтернеті. Окрім інтернету факти можна буде дізнаватися через діалоги з NPC. Поступово на крайм-борді гравець збирає граф і сам маж прийняти рішення стосовно своїх цілей.

Я розробляю детективну гру про пошук та ліквідацію космітів.
Сторінка у стім: store.steampowered.com/...​739150/I_Want_to_Believe

Привіт) Робимо гру під назвою «Ехо Прип’яті». Це буде симулятор ходіння в Прип’яті, додавайте нашу гру в Стім у Список Бажаного, нам це дуже допомагає.
Та слідкуйте за проектом в Тг, Інстаграм та Фейсбук та Реддіт:
t.me/Echo_of_Pripyat
www.reddit.com/r/Echo_of_Pripyat
Гра планується до виходу відносно скоро

Привіт! Створив Openning-сцену гри Our Freedom. Наразі проєкт перебуває на середині розробки, але процес пришвидшується і вже цього літа можна буде пограти в першу демку 🙌

На цьому тижні зробив зручний редактор кат-сцен, вони ж сінематики. Зараз йде активна робота по перенесенню сюжета з паперу в двіжок.

Всім привіт! Продовжую працювати над Wolfsschanze (3d-шутер) для mobile.

Додав переходи між кімнатами (на поверх вище і на поверх нижче). На відео тестовий рівень.
Також в грі на одному рівні є переміщеня в ліфті на окремі локації (які теж можуть бути багаторівневими). Оскільки додались різна висота рівнів, додав aim до ai. Вони можуть побачити ігрока, якщо він нижче або вище та стріляти у разі прямої видимості. Якщо ai перестав бачити ігрока — біжить на те місце де бачив його восстаннє і зупиняється як тільки побачить для атаки.

Окрім відео вирішив поділитись скрінами рівнів в Unity (генеруються по багатошаровій картинці). Саму картинку, з якої потім генерую рівень і все що на ньому є включно з ai — роблю у простенькому дизайнері рівнів (написаний на С#).

imgur.com/...​anze-level-editor-k5HePV8

Усім привіт!
Ми готуємо нашу гру Density Limit до релізу демо-версії вже в кінці цього літа.
Але пограти в неї можна буде ще раніше :)

Додавайте Density Limit у вішлісти та слідкуйте за нами у соцмережах:
store.steampowered.com/app/2352390
nightcatstudios.t.me
twitter.com/nightcatstudios

imgur.com/cg2×92D

Цікавий простір

Добавив новий Outline Effect у навчальний проект під кодовою назвою «Спочатку була MOBA»
Де я намагаюсь відтворити ключові механіки та ефекти з таких відеоігор як Dota 2 та Corepunk;

Працюю над меню для своєї гри — Slime Clicker
Додати у wishlist: store.steampowered.com/...​app/2874340/Slime_Clicker

Привіт) Робимо гру під назвою «Ехо Прип’яті». Це буде симулятор ходіння в Прип’яті, додавайте нашу гру в Стім у Список Бажаного, нам це дуже допомагає.
t.me/Echo_of_Pripyat
Гра планується до виходу відносно скоро

Усім привіт (знову!). Все ще працюю над собачою пригодою Tailgate. Останній місяць я готував прототип до запису футажу (для тізера-прем’єри). Сам тізер разом із сторінкою в Steam я планую на червень, але зараз дуже радий показати перше відео з геймплеєм (це геймплей прототипу, то ж багато речей поки що на костилях і умовностях, або відсутні як-то наративна частина/діалоги/NPC). Але загальна атмосфера і core геймплей вже тут.

Також запрошую підписатись на мій твітер, де я більш докладно розповідаю/показую процес.
x.com/dyarynych

Усім гарного і безпечного тижня!

Wolfsschanze, 3d шутер для mobile.
Додав турелі і доберманів. На відео проходження одного рівня.

Всім привіт) Робимо гру під назвою Ехо Прип’яті. Концептуально, це буде щось типу Firewatch в Прип’яті, додавайте нашу гру в Стім у Список Бажаного, нам це дуже допомагає.
t.me/Echo_of_Pripyat
Гра планується до виходу вже дуже скоро. Перший тизер плануємо випустити в понеділок.

Моя гра про пташку випущена в Steam!

Літай за пташку.
Збирай пір’їнки.
Розблокуй фото птаха Рибалочка Блакитний.
Літай і насолоджуйся!

Трейлер:

▶️ Придбати в Steam: store.steampowered.com/app/2874360

Привіт, розобляю гру в жанрі 2d Tower defense поки на Web, але планую і до мобілок дійти.
Тут я показую прогрес x.com/CrystalKeepGame

Вперше тизерю свій поточний проєкт.

I Want to Believe — це екшен від першої особи з елементами детективу, симулятора, стелсу, свободи дій та водінням.

У невеликому селі на півночі Сполучених Штатів є кілька інопланетян, які мімікрують під місцевих мешканців. Ваше завдання — визначити, хто є хто, і ліквідувати космітів. Вам з цією небезпечною справою допоможуть старий пікап та фото-камера.

Знайомся з місцевими, слідкуй за ними, заробляй гроші, винаході способи для вбивства та роби все «чисто». Гра не пробачає помилок, а точніше місцева поліція яка в космітів не вирить.

Додати в вішліст: store.steampowered.com/...​739150/I_Want_to_Believe

Вітаю всіх!
Додав ragdolls до unit-в в Wolfsschanze. Список того, що планую зробити, ще великий. Але стає потроху краще.

🟢 Наразі ми ділимо моделі оточення на модулі для покращення та спрощення процесу розробки гри, що дозволить зробити локації більш різноманітними та захопливими для дослідження. Цей процес допомагає створити структуровану та ефективну систему ассетів, яка полегшує розробку та підтримку гри.

🟢 Вже сформована коротка зав’язка на якій буде будуватися історія головного героя нашої гри: «Журналіст з Канади відправився в Прип’ять в пошуках гострих відчуттів та натхнення для своєї книги, але знайшов там зовсім не те, чого шукав»

❗️ Додавайте нашу гру в список бажаного в Steam (store.steampowered.com/...​/2971430/Echo_of_Pripyat), це нам дуже допомагає. imgur.com/a/sN4GstP

Вітаємо!
Цього тижня ми вирішили поділитись невеличким відео, яке розкриває такого персонажа, як Пластун.
Це спритний та мобільний боєць, який може обігруватись тактично по-різному. Дальність атаки Пластуна залежить від висоти, на якій він знаходиться. Він може швидко втекти від ворога а може відштовхнути противника з краю обриву і той отримає додаткове пошкодження.
Також, співпрацюючи з іншими членами загону, можна створювати цікаві ситуації, такі як:
За допомогою товариша заскочити на більш вигідну висоту, або можна створити комбінацію, наприклад, штовхнути ворога на іншого козака, який має активну навичку «Удар в спину».

Якщо вас зацікавив проєкт, більше інформації знайдете тут: store.steampowered.com/...​app/2064100/Sich_Tactics

Також нагадуємо, що для бажаючих протестувати майбутню демку раніше, відкрита форма: forms.gle/JDNJRHA6N1MAPaVd7

Дякуємо за увагу!

Всіх вітаю! Нарешті вийшло оновлення графіки та музики для моєї гри)) Не дивлячись на службу, намагаюся продовжувати роботу) За арт подяка — @TalisaElervis , а за музику — @Engerpol ;) imgur.com/a/pTvFzjR

Розробляємо мобільну TBT RPG «LandForge», нещодавно викатили велике оновлення і заодно оновили трейлер гри

Продовжуємо працювати над інді грою TyrloOnline. Ось новий трейлер гри:

Детальний опис оновлень тут: gamedev.dou.ua/forums/topic/48650

Over Tower — 3D головоломка в абстрактному сеттінгу веж і загублених душ.

Гравець рухається по платформі 13×13, долаючи перешкоди у вигляді небезпечних лазерів та привидів, щоб активувати плитки шляхом переміщення Блоку Душі, після того, як він буде «погашений», рівень буде завершено. У подальшому, рівні будуть ускладнюватись та ставати більш різнообразними.

Більше познайомитися із грою зможете у нашому Твітері де викладаємо усю інформацію
twitter.com/TeamLevel274

Була подібна гра на телефоні ще в школі, забув взагалі назву. Скріни мають невеличкий вайб монумет валей)

Our Freedom — гра, що переносить вас у середньовічний світ! Стати шукачем пригод, торговцем або прожити спокійне життя на фермі — ви обираєте свій шлях.

Але не забудьте, що ви живете в середньовічному світі, де на кожному повороті на вас чекає небезпека. Світ гри розділило два королівства, які почали кровопролитну війну, ви стаєте на сторону сил добра, та боретесь за Нашу Свободу!

В грі ви можете розвивати місто, тренувати бійців, перемагати в турнірах, покращувати своє спорядження і досліджувати цей світ в пошуках влади, скарбів та слави!

На цьому тижні оновив світло, додав купу пропсів та освіжив локації.

Додати в вішліст: store.steampowered.com/...​/Our_Freedom/?l=ukrainian

Виглядає дуже гарно! Шо по геймплею, вже є відео?

Привіт! Дякую! Геймплей вже є, але ще сирий, тому боюсь показувати))
Ось в твіттері скоро буду постити twitter.com/CodeMyGod1

«Смачного!» — мобільна ’один-тап’ гра в розробці.

Події розгортаються за столом на кухні офісного центру. Регулярно кажіть своєму колезі «Смачного!» не даючи йому з’їсти хоча б ложку.
Чим ближче була ложка до роту в момент преривання прийому їжі — тим більше балів нараховується.

Працюємо над різними способами психологічного тиску на гравців у «Bureau of Contacts» хорор PC грі, включно зі світловими та шумовими.
Знову робили нудний девлог, але не втрималися від бажання покуражитися, і вийшов черговий скетч (як і попередній, яким ділились тут 2 тижні тому).

До виходу гри залишається 2 місяці, тож будемо вдячні за ваш інтерес у вигляді вішлистів/підписок у Стим.

Вітаємо!
Хочемо поділитись декількома скріншотами та трейлером до гри, яку зараз розробляємо. Ми розпочали цей проєкт ще давно, але лише зараз можемо сказати, що почалася активна фаза розробки. У відео ви побачите ігровий процес, деякі класи та інше. Проте слід мати на увазі, що це все ще Work In Progress. Найближчим часом (десь у червні\липні) ми готуємо демоверсію. Якщо ви бажаєте приєднатися до закритого тестування, будь ласка, заповніть анкету:
forms.gle/BeEv7X7XG4xLdHgK9

Додайте до вішлисту, якщо вас зацікавив наш проєкт.
store.steampowered.com/...​app/2064100/Sich_Tactics

Дякуємо за увагу.

Декілька моментів фідбеку (на мою особисту думку):
1) Гра більше схожа на мобільну і я вважаю, що матиме більше успіху на мобільних платформах.
2) Трейлер не розкриває заявлених унікальних особливостей гри навіть на 1%. Наприклад, які саме унікальні вміння у козаків? На відео просто удари по кріпам, які здаються звичайними. Як саме має працювати командна робота, щоб вплинути на хід бою? Просто ставити лучників назад, а шаблярів вперед? Так працює у всіх іграх такого жанру, що тут унікального?

Бажаю наснаги для подальшої роботи над проєктом, дуже класно, що ви намагаєтесь просувати український етнос!

Дякуємо за ваші запитання та ваш фідбек.

1. Я розумію вашу точку зору, і ви праві. Але наразі ми не розглядаємо можливість релізу гри на мобільні платформи. Ми не хочемо порпатись у фрі-ту-плей з тотальним донатом, це не відповідає нашим цілям.
2. Дійсно, це скоріше тизер, ніж навіть трейлер. Нажаль, наразі більшість механік ще у процесі розробки. І дякуючи вам (вашему коментарю), ми вирішили випускати короткі відео, час від часу, про персонажів та їхні здібності. Щоб більше розкрити всесвіт гри.

Дякуємо за побажання!

Ми раді поділитися з вами деякими фотографіями з нашої нової гри, яка все ще знаходиться на найраннішій стадії розробки. Ці зображення дають невеличкий попередній огляд того, над чим ми працюємо, і які моменти можуть чекати вас у майбутньому. Незважаючи на те, що проект тільки почав свій шлях, ми впевнені, що вас зацікавить, як він буде розвиватися. Слідкуйте за оновленнями та новинами про розробку! «Ехо Прип’яті» — захоплюючий симулятор, який поглиблює гравця в атмосферу Чорнобильської зони відчуження, передаючи всі жахи та страхи людей, залишених на цій забутій землі. Гра створена для того, щоб гравець міг відчути атмосферу цього загадкового місця.Більше новин буде тут — t.me/Echo_of_Pripyat
imgur.com/a/Tlh30ii

Працюю над прототипом свого майбутнього шутера від третьої особи с сюжетною історією про двох закоханих. Якщо когось зацікавить гра, пишіть щоб дізнатися більше або щоб доєднатися до розробки. На відео система анімацій локомоушен, система витривалості, шкала здоров’я, інтерактивна взаємодія з предметами і почав працювати з системою інвентарю. Все за допомогою С++

Якщо хтось захоче приєднатись до розробки, залишу контакти:
Телеграм: t.me/Vazilline
Електронна пошта: [email protected]

Повернувся до indi-проекту гри Wolfsschanze (сіквел олдскульної Wolfenstein) на mobile.
на відео тестовий рівень малого розміру для відладки механік.

Знову нові будівлі =)

На цей раз це магазини. Вони більше несуть декоративний характер ніж функціональний, але за ними можуть знаходитися НПС з якими вже можна буде торгувати 😎

Тепер у наших продавців є зручне місце для зберігання своїх товарів 😇

Більше новин з розробки та не тільки у телеграмі: https://t.me/project_new_generation

Hedenite — це 2D квест від першої особи у жанрі point & click/візуальна новела для PC. Дія відбувається в анахроністичному світі, інспірованому Києвом, його архітектурою, рейковим транспортом і людьми

Оскільки гра є наративною, кілька слів про історію:
Ти eM і ти щойно закінчила школу. Ти живеш у Гедені, Нижньому місті, де мешкають торговці, трамвайники, географи та контрабандисти. Твій день не обіцяв нічого особливого, аж раптом сюрприз: тебе запрошують на навчання до престижного університету Воґіса, що у Верхньому місті! Ти не віриш своєму щастю, але є одне «але»: хоча Воґіс височіє на пагорбах просто над Геденом, шлях нагору куди складніший, ніж здається...

Основні механіки гри є класичними для квесту: ви досліджуєте різні мальовничі локації, розмовляєте з NPC і розв’язуєте міні-головоломки, щоб знайти нову інформацію, відкривати нові області на карті та отримувати квести, що рухають історію вперед.

Ми випустили демо на ітчі: lessmont.itch.io/hedenite
А тому ми запрошуємо всіх ламати нашу гру всіма можливими способами та розповісти нам, як це було — docs.google.com/...​5D09zk7Xifrj96Tw/viewform

Steam — store.steampowered.com/app/2706280/Hedenite

imgur.com/a/gqy4Na5

Додані ще дві будівлі!

На цей раз це соковижималка та виробник варення (вона називається трохи по іншому, але ми не впевнені, що таке слово взагалі існує, тому буде нехай так). Це останні дві будівлі, у яких відбувається крафт предметів. А це означає, що усі будівлі для крафту — ЗРОБЛЕНІ!

Залишаються лише будівлі для НПС 😅

Більше новин з розробки та не тільки у телеграмі: https://t.me/project_new_generation

Додав шкалу витривалості до свого нового проекту за допомогою С++
youtube.com/watch?v=WEaTkmSS4×0
Якщо хтось захоче приєднатись до розробки, залишу контакти:
Телеграм: t.me/Vazilline
Електронна пошта: [email protected]

Що у нас нового в Blackwood’s Blight:

Глобально: Це новий UI (ще не всюди оновлений) та Інвентар.

З дрібнішого, але вартого уваги:

• Додано вплив персонажа (його характеристик та атрибутів) на шанси дропу предметів та шанс зламати замок, а не відмичку.
  • Різні зілля та можливість їх використання (в бою та поза боєм).
  • Шанс критичного успіху та невдачі (кидок кубіка 20 і 1 відповідно).

Всім привіт!
Продовжуємо працювати над PC ко-оп хорором «Bureau of Contacts»
Думали показати девлог про роботу над лоббі, а вийшов скетч.

Гру плануємо до раннього доступу цього червня, то ж додавайте, кому подобається мікс полювання на привидів та Lethal Company із унікальним способом використання генеративних ШІ технологій.

Дуже гарно виглядає, хоча я хочу наголосити, що дуже часто передньо планові паралаксові платформи дуже великі і відволікають увагу від рівня і можуть заважати грати. Принаймні судячи по відео, мене ДУЖЕ відволікає.

Дякую. Зверну увагу. Це тестовий варіант, але те що ви кажете має сенс

підписався на ваш канал. сподіваюсь буде якийсь девлог чи щось подібне

Дякую, натяк зрозумілий :-)
Теж сподіваюсь буду цьому більше часу більше приділяти

Вітаю всіх.
В нас сьогодні дуже гарна новина.
Демо версія нашої гри «Prince Adventures» вже доступна на Steam для завантаження.
«Prince Adventures» це пригодницька 2D гра, платформер, з графікою у піксельному стилі.

На вас чекає цікава історія, невеличкі квести, лабіринти, пастки та бійки з тваринами-монстрами в яких вселилися демони.

Граючи за принца Вільяма, вашою місією буде врятувати всіх тварин та перемогти демонів які почали захоплювати світ «Магічної Оази».
Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до пригод та залиши нам відгук про нашу гру.

Стім сторінка: s.team/a/2664160

youtube.com/watch?v=...​aV6iE?si=ARmV2r-5vcER2y9S

Вітаю з запуском сторінки в стімі!

Хочу дати невеличкий фідбек:
1) різниця графічних асетів дуже кидається в око. Наприклад, на рівні зі схилами, рівень має піксельну графіку, а паралаксовий фон хмар ніби мультяшний. Десь не співпадіння по розмірам пікселів в ассетах. Це ріже око.
2) Незграбні переходи анімацій чи відсутність таких взагалі (анімація підйому по стінкам)
3) Не весь світ імерсивний — якісь об’єкти рухаються, якісь ні.
4) Кольорова палітра на мій суб’єктивний погляд дуже тускла.

Загалом картинка виглядає не зовсім «товарно» (not quite marketable).
Будь ласка, не вважайте цей коментар за негатив.

Бажаю наснаги для фул релізу!

Привіт. Випустив обновлення до гри. Тепер проходячи гру Ви здобуваєте досвід і відкриваєте карти, з яких можна змінювати стартову колоду!

Трохи опису локацій та ЛОР’у, кіберпанк:

| Під’їзд / двір
Опис зони: Місце, де штучне світло постійно конкурує з тінню, створюючи контрасти. Вентилятори вічно гудуть, забираючи запахи каучуку та металу. Поруч з величезними графіті, де можна розпізнати слова «Надія» або «Мрія», дивани, на яких сидить молодь.

| Паб Горішок
Опис: Невеликий, але затишний паб «Горішок» прихований від очей мимохідь у вузькому провулку. Над входом миготить неонова вивіска з зображенням арахісу. Вхід оформлений в стилі старого заліза з іржавими вставками, що контрастують із сучасними світлодіодними лініями, які обрамляють двері.

| Баскетбольний майданчик

Опис зони: Асфальт під ногами вже давно затертий від численних матчів, лишаючи малюнки зношених ліній. По краях майданчика стоять старі ліхтарі, що видають мерехтливе, слабке світло, відкидаючі тінь на незавершені графіті.

Захищені металевими сітками кошики мають вид зношені, але завжди готові до гри. Недалеко від майданчика чути ледь вловимий запах старого гуми і піску, що приносить спогади про літні дні та дитячі гри.

Гудіння далеких вентиляторів нагадує, що світ за цими межами неспокійний, але тут, на цьому майданчику, існує своя особлива атмосфера, яка дарує відчуття спокою та єдності з моментом.

| Дах багатоповерхівки

Опис зони: Огороджена високим металевим парканом для безпеки мешканців зона. В одному з кутів розташована конструкція зверху, можливо, для вентиляції або супутникового зв’язку. Поверхня даху має декілька вибоїн і тріщин від часу, а місцями з’являються невеликі калюжі води після дощу. Розкидані предмети побуту, такі як старі матраці, радіо та інші дрібниці свідчать про те, що тут часто полюбляють «зависати».

Продовжую працювати над локаціями, ось одна з прохідних — локація ’Кухня’, створена переважно з придбаних ассетів та Мегасканів.

Яку їжу готують на цій кухні? У Вас є меню?

Тут дуже, дуже давно не готували їжу. Меню загубилось у часі))

А я, як раз, останнім часом думаю зробити невеличкий хоррор паралельно з основним своїм проектом))

Усі предмети гри — готові!

Врожай, насіння, добрива, предмети які можна скрафтити — тепер присутні у грі 😎 Так, можливо їх мало, зате усі чудові та красиві 🤩

Пишіть, яка моделька вам подобається найбільше 😉

Unreal Engine 5, C++.

Знищуєм дроїда і він «розчиняється» у атмосфері.

Всім привіт, розробляю свою гру у жанрі клікер, під назвою Twilight Clicker, вона вже скоро буде доступна у Google Play. Буду вдячний за ваші поради щодо просування та коментарі!

Геймплей моєї гри

Всіх запрошую зіграти за посиланням. 3blackpixels.itch.io/spell-deck-thief

Що ви бачите? Ви бачите, як наші місцеві НПС бігають по мапі, щоб подратувати своєю присутністю наших гравців 😈

А якщо серйозно, це перший крок до розробки наших НПС, що ось так будуть ходити по мапі (але краще) та взаємодіяти з гравцем. Або ігнорувати, залежно від їх настрою 🙃

У будь-якому випадку, якщо вони будуть дратувати, їх можна буде втопити заспокоїти 😁

Miramixi Storyteller отримав новеньку расу Ра-Ксігісів! Ви б вибрали цю расу для своїх пригод?

Чом би й ні — адже за кішкоподібних каджитів у Скайрімі багато хто грався)

Усім привіт! Я продовжую працювати над своєю собачою пригодою Tailgate.

Це пригодницька фентезі-гра від третьої особи про собаку, що шукає свого хазяїна, який раптово пішов з дому і не повернувся. Головний герой, підстаркуватий лабрадор на прізвисько Хайд, дізнається від інших тварин, що їхні хазяї також зникли, як і усі люди у селі Сан Педро загалом, а деякі собаки взагалі втратили клепку. Лабрадор починає розплутувати цю історію, досліджуючи покинуте людьми село і його околиці. Реліз планую у 2025 році. Скоро планую випустити тізер, влітку перше демо.

Більше процесу в моїх лінках:
twitter.com/dyarynych
discord.gg/9DT8jsesXt

Усім привіт.
Розробляємо інді-гру DRONE ’EM ALL 🔥

Це динамічний однокористувацький роуґ-лайк про звільнення територій від загарбників за допомогою дронів. Це гра для гравців, яким подобаються мультяшний екшн, сатира і чорний гумор.

Маємо для вас свіжий геймплей для ПК — можна глянути відео чи яскраві моменти у гіфках 👇

Будемо раді бачити в наших соцмережах.
Там свіженькі новини, ассети, арти, відео від нашої команди KEEP UP GAMES:
www.instagram.com/drone.em.all
twitter.com/drone_em_all
t.me/drone_em_all

Всім привіт! Майже рік працюю над фентезійною, текстовою, антипутінською мобільною грою: «AFM-1: Northern Enemy» під Android. Реліз вже не за горами.
Світ гри — середньовіччя з магією, але деякі знакові політичні події сьогодення представлені тут у гротескно-гумористичній формі.
Гравцю зустрінеться гоблін-шаман, зомбі-боброїдка симоньян, генерал приг та багато інших, а у фіналі гри він вступить у двобій із злим чарівником владом жутіним :-)

i.imgur.com/iLjUd7f.jpeg

i.imgur.com/7K1mdVa.jpeg

Гра у жанрі 3rd person shooter. C++ та UnrealEngine 5.
Ви граєте за дроїда який має вбичаючи ворогів пройти лабіринт.
Попутно збираєте деталі для ремонту, набої, то що.
Додав функціонал дверей та кімнату для перенесення на наступний рівень.

Продовжую роботу над своїм сюжетним платформером Golden Blood.
До вашої уваги слайди інтро для демо.
Зараз активно працюю над демо та шукаю ентузіастів)

Одна з локацій — ’Телепортаційна кімната’, проте наразі вона ще не має всіх деталей та налагодженого освітлення.

Куди ж веде той телепорт?

ру*ні там точно нема, так що це чудовий світ)

Всіх вітаю, продовжуємо роботу над хорором «Bureau of Contacts» — першою грою, де нейромережа навчена вбивати. Саме вона визначає поведінку зла у грі, в якості якої виступають примари.

Враховуючи, що для них прописані різні темпераменти, то і по різному (але в межах дозволеного розробниками) вони можуть реагувати на слова та дії гравців — відповідно, словами або діями.

Тож, робимо налаштування одних параметрів поведінки, а інші вже тестуємо — ось, наприклад, невеличке відео з тестування реакції на провокацію:

Unity-3D
Всім привіт, створюю non-target solo rpg, де гравця прикликали до іншого світу заради спасіння) Шукаю єнтузиастів що бажають приєднатись до розробки

discord.gg/XZ8xqsEd — гра
br0wnfox — discord

наразі потрібно пару людей:
Графічний дизайнер (2D UI) загальний дизайн та іконки
Левел дизайнер(3D unity) є багато асетів, але потрібно поєднати гармонійно
Аніматор(3D unity)

Щойно закінчився 6 хакатон в ЛП ІКНІ, за 3 дні з командою зробили першу в житті гіперказуалку на мобілки (на пк теж можна грати через вебгл білд). Будемо вдячні, якщо знайдете хвилинку щоб пограти!

rockforest.itch.io/cocoquest-jungle-journey

Привіт! Ми команда Game Dev Gym і ми продовжуємо роботу над нашою грою «Anxirium». Це гра трилер з елементами головоломок, натхненна депресивною атмосферою американського мегаполісу 90-х років. Хочемо поділитися зі спільнотою скрінами з локацій.

Виглядає чудово

Шукаєте милу головоломку?
Зіставте чарівні сердечка, щоб потрапити на дошку рекордів в Love Heart Drop Pop!
play.google.com/...​ps/details?id=com.LOVEHDP

Продовжуємо роботу над PC ко-оп хорором «Bureau of Contacts», яка має стати першою грою, де нейромережу навчили вбивати.

Будьмо дуже вдячні за підтримку
store.steampowered.com/...​40210/Bureau_of_Contacts

Хочу поділитися прогресом гри над якою працюю. Це картковий рогалик з унікальною механікою бою. Потрібно комбінувати картки таким чином щоб сила ваших карт була більшою за силу карт ворога. Картки мають різні ефекти, що підсилюють або послаблюють інші картки. Ось коротке відео. Хочу зазначити, що це прототип який скоро планую опублікувати на itch.io. Буду радий коментарям ).

виглядає цікаво, скинье потім посилання на прототип)

Tyrlo Online поповнюється новим функціоналом!
На відео оновлений UI, змінений нетворк рушій з Photon Realtime на Photon Quantum 2 який забустив точність дій гравців незалежно від пінга на зовсім новий рівень! Результат на відео. Може здатись що це гра на одному девайсі або з ботом але ні. Це гра по мережі з іншим гравцем.

Створив інтерфейс головного меню для своєї гри. Коротке відео, де можна побачити анімації.

Ми робимо маленьку гру в якій вам треба розправитись з натовпом зомбі

twitter.com/...​tatus/1766542882335260752

Створюю за допомогою ШІ концепт арти для своєї гри “Prometheus”. Ось деякі напрацювання:

Працюю над RTS про бої на субмаринах. Це свого роду мікс Homeworld та класичного морского бою, тільки під водою. Юніти бачать не далеко, проте у них є сонар, що дозволяє бачити напрям звідки йде звук від ворожих юнітів, якщо вони рухаються.

Скільки субмарин буде у грі?

Якщо питання про кількість видів субмарин, то лише 6 видів. Якщо про кількість юнітів під час місії, то не більше 30 на одного гравця враховуючи дрібні субмарини як ті, що у формі таблеток зі стрілкою на скрінах.

Працюю над коопом, але тест був не дуже вдалий.

Сторінка в Steam 🐭
store.steampowered.com/app/1421520/I_Am_Mouse

«Twilight Tails» це кооперативна гра в жанрі виживання, де вам доведеться виживати, граючи за єнотів у дикому світі.В грі буде як кооператив так і соло виживання.Останні дні займався поведінкою диких тварин між собою та відносно гравця,для створення використовував EmeraldAI 3.0.

store.steampowered.com/...​p/2826140/Twilight_Tails

Буде 3д шутер для mobile (wolf3d-сіквел). Зараз поки працюю над level-дизайнером для швидкої розробки рівнів.

Збирай пір’їнки і грай за птаха в короткій грі з відкритим світом. Коли збереш все пір’я, то можеш просто літати та насолоджуватися! Ця гра у розробці і я її автор. Відео поточного геймплею (дві хвилини).

Вітаю всіх!
Нарешті додав звуки та музику до гри, стало набагато веселіше грати)
Сторінка Steam: store.steampowered.com/app/2701290/Neon_Net

Привіт усім.
Потроху розробляю власну детективно дослідницьку гру на Unity.
Локація з відсилками до українських провінційних міст, та трошки імпровізації

Тут прогрес по створенню: t.me/slumberdev

www.youtube.com/...​fMrO4pkA&ab_channel=Deiko

Продовжую працювати над I Am Mouse.

Весною планую випустити демо з першим розділом сюжетної кампанії.

Сторінка в Steam 🐭
store.steampowered.com/app/1421520/I_Am_Mouse

Лисичко, стрибай вище райдуги!

Експериментую з гравітацією та вигадую нові ігрові механіки для своєї гри Сон Забутих Пісень.

Відео:

Веб-сайт з описом гри: sites.google.com/...​ew/dreamofforgottensongs

Усім привіт! Я наративний і гейм-дизайнер (вчусь:), працюю соло над власним проектом Tailgate. Це наративна пригода про домашнього собаку, що шукає свого зниклого хазяїна. Наразі гра в препродакшені (працюю над усім паралельно — арт, механіки, прототип, ну ви поняли).
www.tailgatethegame.com (лендос гри + discord)

Мій твітер, де я здебільшого ділюсь процесом:
www.tailgatethegame.com

На скріні мої успіхи за тиждень — я поборов віртуальні текстури і тепер маю атмосферну травичку, дуже схожу на ту, що я намалював раніше в концепт-артах.

Всім привіт, продовжуємо розробку піксельного 2D платформера «Пригоди Принца» і наразі розробляємо невеличке інтро яке буде в демо версії гри.
Підтримайте нас вподобайками і підписками кого зацікавив наш проект :)
Twi:
twitter.com/PandaDreamGS
Steam:
s.team/a/2664160

А це шматочок з інтро

Працюємо над інтер’єром, освітленням та наповненням маєтку майбутньої горрор ко-оп PC гри «Bureau of Contacts»

Експериментую з освітленням, намагаюся підібрати кольори, які краще підходять атмосфері гри.

Kerosene Lamp Secrets (в розробці)

Відправляйтеся у захопливу пригоду в ролі вправного винахідника, що опинився у пастці в таємничому маєтку. Використовуйте свій винахід — гасову лампу, щоб досліджувати кімнати, боротися з темрявою, що насувається, та дізнаватися історії інших гостей.

У цій грі поєднуються екшн, дослідження, діалоги, міні-ігри та головоломки, де вам належить зібрати лампи і врятувати всіх від непевної долі.

Телеграм: t.me/klsgame

Інстаграм: instagram.com/klsgame

Сайт: kerosenelampsecrets.com

Пиляєм футуристичний файтинг відомими людьми минулого що повернулись у вигляді кіборгів

Розробляємо одну з головних героїв для нашої гри ! За апдейтами можете слідкувати у телеграмі. t.me/curse_night

Всім привіт, ділюсь ігровим персонажем для нашої першої гри від F Mage Games

Цей персонаж ні, але в наступних персонажах для економії збирали концепти з того що нагенерували аішка

Всім привіт, потроху розробляємо прототип піксельної 2D гри у стіли платформера під назвою «Prince Adventures», це наш перший тізер того що ми вже зробили і над вдосконаленням чого працюємо:

Закінчуємо розробку, додали normal map на текстури поверхні, вийшло непогано)
Також у вас ще є шанс увійти в число перших 300 астронавтів, що отримають приз за реєстрацію, поспішайте:)
play.google.com/...​ntertainment.StellarMiner

Потихеньку працюю над локаціями для своєї гри, ось додав трішки розрухи😺

Літаючі острови!

Продовжуємо працювати над демо для проекту Jitter. Це локація шахти всередині астероїда.

Thirteen Frogs працює над новим проектом «6»

На відео кадрах можна побачити перший геймплей за ляльку, в грі використовується режисерська камера
youtube.com/watch?v=...​Qs_MM?si=w7xJHWj_ILl9euio
youtube.com/watch?v=...​WZ7mI?si=cxWU3EK8Kb65e0rL
youtube.com/watch?v=...​_-24c?si=MnQMF-KKR3dggaA3

Всім доброго дня!
Створив мобільну гру (пазли) “Funny Shuffles”

Пограти можна на наступних платформах:
➤ App Store apps.apple.com/...​nny-shuffles/id6472283782
➤ Google Play play.google.com/...​id=com.github.kapellan.fs
➤ Amazon App Store www.amazon.com/dp/B0CNGVXVFX

Соцмережі:
www.youtube.com/@FunnyShuffles-game
www.facebook.com/FunnyShuffles

Завершили і випустили в стім демо версію нашої гри Kami: Parade of Senses

Вимір захоплений котячим вірусом

Створив controller від першої особи з динамічним прицілом та debug панель в рушії Godot.

Розпочали свою 7-му гру. На цей раз мод до Фортнайту «Атака на валку». Це буде мультиплеєрний махач двох команд. ОДні з них треба протягнути віз від Чорного моря до Борисфену, а іншій — не дати протягнути корован через степ.

Орієнтовно в травні уже щось буде!

Відтворював візуальний ефект цілевказання з гри Dota 2

Дороблюю рівень з босом для моєї невеличкої пригодницької гри — Slime Clicker.

play.google.com/...​com.ChristmasGiftsSOKOBAN

Гра про ельфа. Вирішив створити різдвяного настрою, але із за багів пізно виклав ))

Мій проект Our Freedom, який я створюю вже більше року нарешті з’явився в Steam і ви можете додати його в список бажаного 👋

Our Freedom — гра, де ви берете на себе роль лідера поселення, якe зазнало краху. Ви маєте побудувати свій новий дім, де всі селяни будуть щасливі!

Але не забудьте, що ви живете в середньовічному світі, де на кожному повороті на вас чекає небезпека. Світ гри розділило два королівства, які почали кровожадну війну, ви стаєте на сил добра, та боретесь за Нашу Свободу!

В грі ви можете розвивати своє селище, тренувати бійців, перемагати в турнірах, покращувати своє спорядження і досліджувати цей світ в пошуках влади, скарбів та слави!

[Наразі проект все ще візуально дуже сирий і знаходиться в активній розробці, чекайте більш красиву сторінку в цьому місяці]

store.steampowered.com/app/2758190/Our_Freedom

Фанова інді гра на юніті. Вона онлайн (за допомогою Photon Realtime) і за попередніми оцінками її дуже весело грати з друзями в войс чаті. Може запускатись майже на всьому (pc, mac, linux, android, ios, браузер, приставки) — дякую юніті. Вона поки в пре-альфі, тому єдине що на данний момент можна зробити це доєднатись до waitlist’а в діскорді або в телеграм каналі і там є можливість час від часу катати тестові версії гри з іншими очікуючими.

AILAND: The Big Reset

Від Концепції до Революції: Метеоричний Підйом AILAND
За всього два роки AILAND перетворився з крутої ідеї на грандіозний проект, який обіцяє революціонізувати світ геймінгу. Це більше, ніж гра; це повстання в цифровому світі.

Ігрова Переміна
AILAND — це не просто ще одна стрілялка. Це світ, де історії та взаємодії з персонажами, що керуються ШІ, створюють живий, дихаючій цифровий всесвіт. Гравці не просто учасники; вони творці, що формують свій унікальний досвід у нашому відкритому світі PvPvE.

Інноваційна Економічна Система: Грай, Заробляй, Володій
Те, що відрізняє AILAND, — це його передова економічна модель. Наша система «Proof of Play» не просто винагороджує — вона надає силу. Гравці заробляють «A» токени не тільки за свої успіхи, але й за участь, інтегруючи їх у саму економіку гри.

Приєднуйтесь до Революції
Майбутнє геймінгу чекає, і ви запрошені. Приєднуйтесь до нашого списку очікування на ailand.app та будьте серед перших, хто порине в цю нову епоху геймінгу — царину, де ваші дії формують вашу долю.

Будьте Піонером у Революції AILAND
AILAND — це не просто про гру; це про лідерство в геймінговій революції. Зареєструйтесь зараз і станьте частиною історії, що створюється.

сайт глючний. і кнопка join waitlist неактивна

Останні два роки прцюю в якості vfx artist над грою
Soulomania

Сергій Пучков на зв’язку!
Продовжуємо працювати над нашою грою і сьогодні запустимо новорічну тему в реліз;) Долучайтеся до нашої гри та допомогайте ЗСУ!

Створюю нову локацію для своєї пригодницької гри. Більше інформації є на на веб-сайті, а слідкувати за оновленнями можна в телеграмі.

Моя основна професія — це проектування інтерфейсів, але як це часто буває в інді розробці, доводиться виконувати роль людини орексатра. 😀

На жаль, так і не вийшло знайти художника, який би зміг створити повноцінний key art для постера гри. (Комусь не підходить стиль, для інших занадто маленький рейт), тому зробив обкладинку самостійно.

Артмен народився з моєї внутрішньої потреби в поєднанні певної естетики 🎨 та ідей 💡 , які я хочу висловити, акуратно сховавши їх під шаром ігрового досвіду.

Оскільки я прихильник відкритого обміну ідеями (у програмуванні є термін Open-Source), то весь величезний та унікальний UI kit гри залишу у відкритому доступі, разом із корисними матеріалами для геймдизайнерів-початківців (і не тільки) (наприклад, покажу, як оформлював велику модель даних для Json-файлу) та все математичне рівняння для логіки гри. Згодом ми так само опублікуємо вихідний код самого проєкту, щоб хтось міг скористатися нашим досвідом і застосувати це у своїй грі. 💌

Артмен це на перший погляд маленька гра для телефонів, яка пропонує гравцеві зануритися у світ найближчого майбутнього, взявши на себе роль кінопродюсера. У грі понад 300 тисяч слів, а повністю озвучені головні герої обговорюватимуть ту чи іншу тему, реагуючи на дії гравця. Я хочу запропонувати гравцеві інтерактивний освітній екскурс, структурувавши всі деталі і тонкощі кіновиробничого процесу, а також механізму роботи фондової біржі. І показати йому через ігровий досвід як через кіно, автор може впливати на мільйони людей по всьому світу.

Бажаю кожному розробнику в новому році нескінченного натхнення!

Вітаю!
Цього тижня у нас вже є завершений перший квест. Звичайно ще дуже багато чого потрібно відтестувати та виправити, але то вже після свят)

Хованець до свят готовий і зичить всім смачної куті! Заходьте до Хованця на itch.io 4moregames.itch.io/hovanets

🎨Після кількох насичених років роботи Дизайнера Інтерфейсів, у компанії, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для фондової біржі, я вирішив інтегрувати свої знання у гру, над якою працюю вже понад рік. 📈

www.youtube.com/...​b_channel=RolandoAguillon

Зробили апдейт пре-альфи нашої Glory To The Heroes!
Вішлістити тут — store.steampowered.com/...​9670/Glory_To_The_Heroes

які переваги перед Arma 3 або Squad?

Stellar Miner тепер на Google Play дочтупний для реєстрації!
Гра про майнінг дорогоцінних каменів та інших рідкісних матеріалів на позаземних цивілізаціях!

Google Play: play.google.com/...​ntertainment.StellarMiner

Хоча я фаната Unity, але все таки розумію, що потрібно розвиватись і в UE5, тому поглиблюю знання в UE5.

«Рудий Ліс» тепер доступний на AppStore та Google Play.

Гранати поки прибрав, так як пральні машинки і унітази справляються зі своєю задачею.
Додана англійська локалізація

iOS: apps.apple.com/...​дий-ліс/id6449192432?l=uk
Android: play.google.com/...​=com.blacklards.RedForest

Всім привіт. Працюю над новим прототипом гри. Це deckbuilder rogulike гра, де ти проходиш підземелля з різними монстрами.

Усіх вітаю! Нещодавно я записав девлог свого кіберспортивного менеджеру eSports Manager. Реліз демки планується на найближчому стім фесті у лютому, тож приємного перегляду!

Steam: store.steampowered.com/...​p/643370/eSports_Manager

Вітаю, спільното! Пройшов деякий час, як я не ділився новим прогресом щодо розробки новели. Цього разу ми ділимось з вами 27-хвилинним відео, де представлені різні види геймплею (так, в новелах він теж буває): прийняття рішень в діалогах та робота системи характеру, бойова система, подорож містом та цікава сцена в кімнаті головної героїні.
Нагадую, що гра має повну українську локалізацію (текст + озвучка). Озвучка виконується командою Melvoice.

Сторінка в Steam: store.steampowered.com/...​es__Ch_1_Wings_of_Change

Приємного перегляду!

Доробив та випустив мобільний 3д платформер. Гра вийшла доволі цікавою та динамічною. Ігролад доволі простий — штовхати стрибаючу кульку. Але гра змушує попотіти при першому проходженні, а коли набираєшся досвіду, стає цікаво пройти цілий рівень якнайшвидше.

Google Play:
play.google.com/...​s?id=com.kulbabix.tryball
App Store:
apps.apple.com/...​ball-odyssey/id6472355339

Нарешті додав візуальні ефекти для основного геймплею «Into The G.R.I.D.» (store.steampowered.com/...​pp/2701290/Into_The_GRID)

Птах рибалочка блакитний на острові в Unreal Engine

Back to Hearth — затишна гра, де гравцю потрібно відновлювати будиночки покинутого лісового поселення. Треба привести до ладу кожну оселю, щоб повернути мешканців додому.

Кожен будиночок потребуватиме власного підходу: десь потрібно полагодити вікно, що не закривається, десь відремонтувати паркан, що похилився, а десь очистити квітник від бурʼянів.

Steam: store.steampowered.com/...​p/2642760/Back_to_Hearth

Виглядає дуже цікаво!

Всім привіт! У нашої гри з gamedev camp про Хованця на цьому тижні з’явився новий трейлер:

Наш інстаграм: www.instagram.com/...​/?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Нещодавно завершили етап довжиною в пів року — верстка та анімування інтерфейсу для нашої гри Artman — симулятор кінопродюсера в сетингу Cyberpunk Hollywood 2056.

А також цілком озвучили головних героїв гри, завершили процес створення саундтреку, і розробку невеликого сайту, присвяченого проєкту.

У день релізу гри опублікую весь величезний UI Kit Артмена, над яким працював останній рік, у безплатний доступ, для вільного використання.

Зараз нам необхідно реалізувати ігровий процес, доопрацювати весь арт і наративну частину. Потім після зведення звуку, можемо створювати повноцінний трейлер і готуватися до релізу.

Всім привіт!
Ми студія інді ігор Liza and Lemon, зробили такий олдскульний платформер у стилі
gameboy. Наразі доступний у гугл плей, також працюємо над версіїю для ПК. Будемо раді завантаженням та відгукам.

play.google.com/...​ld.goose.chase.Platformer

Вітаю! З оновлень: у нас тепер є UI для створення персонажів, а також працюємо над варіативністтю проходження. В залежності від вибраних атрибутів та особливостей персонажа, стиль проходження рівнів може відрізнятись

Також почали активніше вести твіттер, тому приєднуйтесь, кому цікаво — twitter.com/BlackWoodBlight

І у нас тепер є міні лендіг сторінка-
blackwoodsblight.com

Працюю над грою головоломкою. Зараз провожу тестування альфи.
Можна поклікати тут: GOLD mining
imgur.com/a/54pcUej

P.S.
Як правільно вставляти з імгура? Які використовувати теги? Просто лінк не працює.

Готуємо демку на Indie Cup. Допрацьовуємо інтро рівень.

Blessed Burden — це ретро адвенчура з платформінгом від першої особи в релігійному постапокаліпсисі.

Додавайте в список бажаного: store.steampowered.com/...​p/2379230/Blessed_Burden

Misland 22 тиждень розpобки

Android Early Access: play.google.com/...​.sealunicorngames.misland

Працюємо маленькою командою над грою про Хованця на gamedev.camp.
Пойнт-енд-клік адвенчер у казковому сеттінгу.
Тепер у нас з’явився перший NPC :)

Game designer dou.ua/...​sers/kateryna-shchotkina
2D Artist dou.ua/...​rs/natalya-chernobryvets
3D Artist dou.ua/users/kateryna-babych-1
Programmer dou.ua/users/nazar-pinonzhyk

Недавно релізнули наш перший інді-проєкт на Андроїд. Polymort — це пазл-платформер їз незвичайною механікою смерті. Кожне яблуко дає можливість залишити труп після смерті. Щоби пройти далі, треба буде думати, як їх використати.

play.google.com/...​ProgrammingDruid.Polymort

twitter.com/progdruid

Працюємо над різними системами життєдіяльності і функціонування бази. Додали розуму до наших ремонтних ботів — тепер вони в першу чергу закривають критично важливі пошкодження.

Привіт з Чорнолісся!
Ми робимо гру у стилі Dungeon Crawler для тих хто не проти позадротити у мобілки

Прогрес у нас такий:

1) Маємо першу версію нашої лендінг пейджі (поки одна сторінка і маленька галерея)
Ось, прошу панове, ознайомитись за посиланням

2) Зробили доволі прикольну систему бафів-дебафів. Вона робе як в бою так і позабоєм

3) Трішки апгрейднули одну з сюжетних локацій, додали кілька кімнат, іллюзійні стіни з секретами, але скріна не буде, бо ще світло не перезапекли :)

Усім привіт. Пішов подивитись «шо там з анралом» і вийшло шось таке. Судячи з усього доведеться робити гру:)

Привіт! Я починаючий Unity-розробник, і останні півтори місяці я розробляв 2D-платформер Meteorain. У цій грі вам треба вибратися живим з планети, на яку постійно падають метеорити. Вам треба слідкувати за щитом, підживлювати різні пристрої, що допомагають Вам вижити, та відстрілювати великі метеорити з гармати. Гра маленька, проєкт чисто для досвіду/портфоліо. Наразі хочу зробити кращий туторіал. Запис геймплею тут:

Також планую почати пошук своєї першої роботи у геймдеві (наразі працюю над портфоліо)

Привіт! Ми — команда GameDevGym, зараз працюємо над нашим проєктом і хотіли б поділитися своїми напрацюваннями за останній час до #ScreenshotSaturday та будемо дуже раді фідбеку.

Скріни прогресу:

«Anxirium» — це 3D інді-гра від третьої особи у жанрі жахів з елементами головоломок.

У центрі історії Айзек — офісний працівник, який прагне вийти за межі посередності, щоб досягти заможного життя. На його переконання, перешкодою на шляху до неминучого багатства є насамперед те, що люди навколо просто не помічають надзвичайних здібностей Айзека.

З розвитком сюжету Айзек поступово втрачає зв’язок із реальністю, все більше занурюючись у лабіринти власних думок і невпевненості.

Гра досліджує теми втрачених цінностей, бажання збагачення будь-якими способами та те, що для порятунку кохання може бути недостатньо. Також увага акцентується на складних психологічних станах головного героя та тому, якими способами він справляється з проблемами. Локації натхненні атмосферою Нью-Йорку 1990-х років. Візуальна естетика проєкту схиляється до реалізму, з використанням полігональних моделей middle-high poly.

Зараз ми активно працюємо над однією з локацій — міськими нетрями. За останні спринти додали більше деталей до будинків та з’явилися додаткові декорації до цього району. Поступово у нас з’являються нові VFX ефекти та триває робота над покращеннях механік.

Посилання на соц.мережі з оновленнями:

Instagram: www.instagram.com/anxirium
LinkedIn: www.linkedin.com/...​devgym/?viewAsMember=true
TikTok: www.tiktok.com/...​webapp=1&sender_device=pc

Всім привіт, я інді розробник який працює над грою по всесвіту Backrooms яка невдовзі вийде у Steam, можливо вам буде цікаво.

Steam сторінка: store.steampowered.com/...​0830/Lost_Hope_Backrooms

Деякі фото з гри:

Добрий день. Хочу поділитися контентом до Screenshot Saturday. Ембієнт до нашої гри Jewellirium, яка вийшла нещодавно в Google Play.

Слухати тут:

m.youtube.com/...​qbRzHHEk3aEgqqnZIm6vzpjLU

Привіт! Я початківиця Unity-розробниця, працюю над 2D-платформером «Dimension Swap», у якому хотіла створити кіберпанківську атмосферу. Поки що використовую його як пет-проєкт, щоб навчитися краще працювати з простором для персонажа та його обмеженнями. Подивитися геймплей можна тут:

Нині готово два рівні, у які можна пограти тут: play.unity.com/...​other/webgl-builds-366073.

Якщо комусь цікава ця тема і теж треба набити досвід, плюс ви вмієте робити дизайн персонажів, буду рада компанії.

Misland — 16 тиждень роботи

круто, велика у вас команда?

які у вас платформи?

Цільова веб poki.com
Також зарелізимо під андроід, до речі доступна рання версія =)
play.google.com/...​.sealunicorngames.misland

Neon Butcher, кросс-платформенний мультиплеєр шутер з обмеженим полем зору, в стилі неону та 80х , наразі працюємо над Battle Roayle режимом що буде застосовувати базові механіки в грі.

Було б цікаво почути вашу думку стосовно візуального стилю та реалізованого на цей час геймплею

Геймплей відео —

Більше апдейтів буде в
Telegram
TikTok

Також шукаємо піксель-арт художника на волонтерських засадах, або за невелику оплату)

нагадує чимось GTA 1

Доброго дня, ком’юніті. Ми два indie Unity розробника які розробляють власну фізику для автомобіля.
З нашого останнього повідомлення пройшло рівно 3 місяці. За цей час ми зробили дві демки та залили на стори (посилання нижче у повідомленні).

• В першій демкі ми показуємо нашу фізику. За основу ми взяли ігри Gran Turismo та Real Racing.
  • В другій демкі ми показуємо аркадний дріфт на основі нашої фізики. За основу ми взяли гру Ridge Race.
Нам би було б дуже приємно почути ваші відгуки на демки, можливо у когось є бачення як це далі розвивати, або можливо ми щось пропустили.
Так ж ми пробували робити своїх ботів-гонщиків, але спроба була не вдала. Тому б хотіли запити у ком’юніті чи може хто поділитись своїм досвідом розробки ботів для авто, або взагалі досвідом розробок гонок.
Наш наступний крок це розробка ботів.
  1. Demo: SemiArcade
    AppStore — apps.apple.com/...​r-semiarcade/id6451254378
    GooglePlay — play.google.com/...​rivingSimulatorSemiArcade
  2. Demo: Arcade Drift
    AppStore — apps.apple.com/...​ulator-drift/id6460977595
    GooglePlay — play.google.com/...​latorDrift&hl=en_GB&gl=US
Наш YouTube канал — www.youtube.com/...​tyDrivingSimulator/videos

P.S. Доречі, дуже дякуємо за статтю «Історія інженера-будівельника, який став Game AI Designer»

Проєкт “Прометей”. Експериментую з HDRP рендером в UNITY , , ,

чи маєте сторінку гри?

Ні, не маю сторінку, поки не бачу в цьому сенсу. Якщо вам цікаво, ось лінк на відео

Досить якісно виглядає. Це типу просто аля хобі та практика в рушії чи плануєте щось у майбутньому накшталт свого проекту зробити ?

Так, думаю можна назвати хоббі. Для реалізації проекту потрібно багато часу та натхнення, яке не завжди є, тому інколи цікаво поексперементувати з налаштуваннями рушія і показати усім, що на Unity можна робити проєкти з графікою, яку соромно показати

Вітаю, DOU! Після невеличкого літнього відпочинку ми продовжили працювати над нашим проєктом! Зараз ми вичитуємо англійську локалізацію і займаємось українською озвучкою.
До речі, в нашої новели вже доступна демоверсія з українською озвучкою!

Steam: store.steampowered.com/...​es__Ch_1_Wings_of_Change

Вітаю! Нещодавно випустив невелике обновлення для своєї гри Not Last Fight. Добавив магазин та дещо переробив дизайн сторінки покращення карт.
Твіттер:twitter.com/AndriiMarych Посилання на гру: 3blackpixels.itch.io/not-last-fight

цікаво) можна з вами поспікуватись в телеграмі?

Вибачте, не бачив Ваш коментар... Поспілкуватись можна, якщо ще актуально.

Привіт. Щойно закінчився гейм джем Brackeys 2023.2 і ось відео з того, що в мене вийшло зробити:

Усім привіт. Ми втрьох друзями робимо RPG VR-гру про українську міфологію з використанням ШІ для створення імерсивних діалогів (з усіма героями можна говорити голосом).

У грі всі герої, артефакти та зброя — з української міфології. Так хочемо популяризувати нашу культуру (у Відьмака ж вдалось).

За кілька тижнів плануємо випустити демку. Працюємо фултайм на власному ентузіазмі, тому будемо супер вдячні за підписку на нас у Discord: discord.gg/MFuzKwN2k5 або FB: facebook.com/arimathegame

youtube.com/watch?v=...​emTIA?si=pMM9zTcKgUI-Wlo1

Всіх вітаю! Вже багатенько місяців сам роблю першу мобільну гру, по типу лінійної «тавер дефенс». Чомусь так вийшло, що врагами я побачив свиней окупантів в цій грі :)
Робоча назва Pigs Invasion. Зараз працюю повний день над грою, як завжди сроки зміщуються, але (якщо не буде як буває) до 10 днів вже повинен зробити якусь першу альфа версію. Не було часу займатися маркетингом, хоча потрібно на етапі розробки, та це перші мої кадри з гри, що вже майже не соромно показувати)) Кого цікавить гра, тільки що створив телеграм — заходьте, буде цікаво отримати фідбеки, поради, конструктивну критику:).
t.me/pigsinvasion
P.S на скрінах ще не все фінально вигладяє

Доречі шукаю motion дизайнера для створення трейлера гри

Доробив постер для свого проєкту — симулятор кінопродюсера у світі кіберпанк Hollywood 2056, вже восени почну ділитися подробицями ☺️

Сьогодні закінчився 1-Bit Jam, який тривав цілий тиждень і, як результат, ось, що в мене вийшло. Вперше брав участь в команді(мені допомагав брат)

цікавий концепт, зачепив арт, і ніби ж простий

Привіт спільното. Хочу поділитися своєю грою над якою працюю. Це тактична карткова гра із дещо не стандартною механікою. Надихався грою Shogun Showdown. Кому цікаво можна безкоштовно зіграти на itch.io

Випустили Android версію гри Flappy Craft — переосмислення оригінальної концепції, де пташка літає самостійно, а вам потрібно будувати перешкоди так, щоб вона не вдарилась.
Основні нововведення:
— Новий дизайн графічного інтерфейсу
— Додано більше візуальних ефектів
— Додані секрети та відсилки — спробуйте знайти їх усі!
Завантажити можна в Google Play play.google.com/...​SimpleGameWay.FlappyCraft

Вітання, спільното! Проект Jitter потроху входить в якісно новий етап розробки. Ми розширили команду ( назвалися «Berko Games» ) і маємо чіткі плани на майбутнє. Найближчим часом з’являться механіки бою і взаємодія юнітів з системами.

дуже цікаво

Тихенько, для себе. Відкриваю двері в gamedev з допомогою Godot. Почав вивчати ігровий рушій. Створюю прототип для майбутньої гри в вільний від роботи час. Шутер від першої особи. Сподіваюсь мотивація не згасне і я часто буду ділитись своїм прогресом.

Вітаю!
Ділюся прогресов: врешті подужав системи квестів (чомусь дуже важко йшло) та нарахування досвіду (підвищення рівня).
Олди можливо помітять що я надихався Lineage 2, але цей проект чисто офлайновий.

Всім привіт. Продовжуємо роботу над розробкою гри в сеттінгу Української Культури та Міфології. По графіці займались створенням нової локації «Світлий Ліс» від концептів і до фінальної зборки локації в Юніті. Маємо певні успіхи, але ще залишилось дуже багато роботи над еффектами, освітленням та шейдерами. Зараз також потребуємо допомоги програмістів що могли б долучитись до розвитку ігрових механік, адже по графіці ми сильно випереджуємо код. Ось власне сама сцена з сейв поінтом та декілька її перших концептів

Добрий день. Як з вами зв’язатися у телеграмі?

Доброго дня. Телеграм для звʼязку @Edwinpix

а початківця візьмете?

Привіт. На яку позицію? Готовий обговорити в телеграмі. @Edwinpix

додав пост про цю гру на каналі)

Привіт!
Ділюся поточним станом свого проєкту. Основну увагу варто приділити контролеру транспорту: в грі у вас буде можливість сісти за кермо восьми машин (від седана до «швидкої») — кожна зі своїми унікальними характеристиками.

Ключової особливістю кожного транспорту буде його пасажиромісткість — якраз для того, щоб рятувати оцих жителів, які явно брали участь у фестивалі скрадання.

Привіт.
Хочу трохи розповісти про нашу гру — AILAND

Пориньте у недалеке майбутнє, де людство використовує штучний інтелект, віртуальну реальність і модифікацію тіла, що призвело до повної революції людського досвіду. У цьому трансформованому світі штучний інтелект замінив людину в усіх аспектах життя, спричинивши економічну кризу та широкомасштабні конфлікти.
Але серед хаосу з’являється революційне рішення — AILAND. Віртуальна симуляційна гра, яка пропонує більше, ніж просто розвагу, вона стає рятівним колом для людства. Гравці можуть змагатися, вчитися, спілкуватися, а головне — заробляти цінні жетони «А», унікальну валюту гри.

У цьому шутері від третьої особи гравці вирушають у захопливі пригоди в різних режимах, таких як смертельний поєдинок, командний смертельний поєдинок, королівська битва, кооператив та полювання на монстрів. AILAND представляє спеціальні класи гравців, кожен з яких має унікальні здібності та магічні сили, які можна покращувати з часом.

Ця футуристична гра також використовує переваги технології блокчейн. Гравці можуть конвертувати ігрові скіни в NFT і торгувати ними на різних майданчиках. Крім того, токени «A», які генеруються щодня і зменшуються вдвічі кожні два роки.

AILAND пропонує безпрецедентний ігровий досвід, стираючи межі між віртуальним і реальним світом. Завдяки інноваційному геймплею, взаємодії зі штучним інтелектом та інтеграції з блокчейном, AILAND є справжнім свідченням майбутнього ігор.

Приєднуйтесь до пригод і відкрийте для себе нову еру в іграх разом з AILAND — де на вас чекають безмежні можливості.
ПреАльфу можна скачати на сайті (web3 версія) ailand.app
Або у STEAM (web2 версія) store.steampowered.com/...​89890/AMBER_Battle_Royale

чим вона відрізняється від fortnite?

В першу чергу економічна модель.
Справа в тому що рідкісні скіни можуть бути відчеканені самим гравцем у вигляді NFT та продані на децентралізованих маркетплейсах.
Також користувачі можуть створювати свої скіни та продавати на маркетплейсі.
Наша мета — вирішити проблему вторинних продажів ігрових ассетів.
Також ми створюємо свою AI систему аватарів. Ви можете створити свого дубліката по фото. Вдягати, грати ним. Продавати свій «зліпок» якщо ти стример та інфлюєнсер.
Це рішення готується як B2B-B2C.

мене не цікавить скін чи аватар, мене цікавить геймплей. скіни я можу купить в магазинах одягу, а для свого аватара щось в косметичних відділах або в аптеці.

З геймплею поки що основна різниця в використанні OpenAI для NPC. Кожен NPC має свій базовий набір історій, квестів, але завжди варіює розмову і ви можете з ним поспілкуватися на інші вільні теми.
Також AI використовується у вигляді ігрового помічника.

(Зображення рекомендую дивитися на повний екран, для цього правою кнопкою натисніть та виберіть відкрити зображення в новій вкладці)

Ділюся дуже раннім скріншотом нашої нової, ще не анонсованої торгівельної гри з відкритим світом. Гравець керує караваном та подорожує містами у пошуках вигідних пропозицій. Світ процедурно згенеровано, включаючи індивідуальні гекси (їх рельєф, розміщення об’єктів). Ми також почали вести невеликий щоденник розробки, можете його знайти за посиланням:
t.me/devlog42

Вітаю!
Ми розробляємо мобільний dungeon crawler (хто знає чи є якась українська назва цього жанру? Я не знайшов). Серед основних механік — покрокова бойова система + пересування, різні типи локацій та квести.

З фішок:
Пересування (так, пересування!) — хоч пересування покрокове, проте відчувається як простий first person view в якомусь до прикладу elder scrolls (тобто немає затримки коли пересуваєтесь з клітинки на клітинку, чи чекаєте ходу ваших супротивників)
Бойова система — вона доволі складана, під час удару проходить безліч перевірок, на те чи ви потрапили у ворога, чи пробили броню,(якщо вона присутня), на критичний удар, бафи\ дебафи від статів і так далі. Але! Для гравця це всього лише один тап на екран. Я думаю це круто.

Загалом, план такий — зробити сучасний і водночас оллскульний dungeon crawler, зі зручним керуванням, простою (в плані використання) бойовою системою та атмосферогю «старого доброго фентезі»

Називатиметься він — Blackwood’s Blight: Echo of the past, якби рапотм було цікаво :)

І тут лінк на твітор — twitter.com/BlackWoodBlight я намагаюсь постити туди наш прогрес доволі регулярно, тому, як цікаво — ласкаво запрошую

Між інншим цей

imgur.com

трохи забаговний, через гугл зареєструватись не вийшло і через твіттер теж. Реєстрацію так і не подолав :(

“Рудий Ліс” — додали можливість кидати унітази (та інші предмети) в кацапів.

Нагадаю, що ви можете спробувати демо-версію на iOS та Android (поки без кидань унітазів)
testflight.apple.com/join/99wcJEuq
play.google.com/...​=com.blacklards.RedForest
www.instagram.com/red.forest.punk

Зробили наш перший унікальний проект та готуємо його до релізу. — 
store.steampowered.com/...​pp/2436390/GameDev_Trash
Game Dev Trash — це сатирична гра в першу чергу про сучасний лад в світі ігроварів, коли великі компанії взагалі забули про художню цінність відеоігор. Зараз все частіше за 80 доларів гравці отримують на пів закінчений продукт з мікротранзакціями на все, що тільки можна монетезувати, а з нових ігор в ААА сегменті здебільшого зустрічаються лише продовження минулих франшиз, з дещо іншими механіками. Основним орієнтиром для компаній стала так звана гра life service. Тому почухавши наші макітри ми вирішили подарувати вам цей «тріпл А» досвід за значно менші кошти. Навіщо переплачувати за нове казино з жахливою оптимізацією, якщо можна отримати цей же досвід за значно менші кошти? У цій грі є все що любить масовий гравець, на думку великих компаній — Батл пас, Pay Walls, Скіни, перше DLC уже на старті продажів та звісно лише невелика частинка гри за повну вартість, можливо з оновленням ми добавимо ще і рекламу...адже саме цього хочуть гравці? Ігровий процес в Game Dev Trash дуже не тривіальний, кожного рівня гра змінює свій жанр з Shooter від першого лиця, до RPG від 3 лиця у відкритому світі, і навіть Horror. Окрім цього в грі також є 2 унікальних рівня, один з яких зав’язаний на можливості гравця перемикати жанр гри по кнопці, а інший зав’язаний виключно на музиці. В кінці кожного рівня на вас чекатиме бос який є утіленням того чи іншого ігровара, від девелопера до гейм-продюсера. Все це заправлено дещо божевільним сюжетом, по якому вас проведе закадровий голос оповідача.

Коментар з стіму просто неймовірний: «Дуже гарна гра, але замало донату, сподіваюсь що розробники побачать цей коментар та спишуть всі кошти з моєї картки»

надайте будь ласка контакти

Робимо супер просту та позитивну мобільну гру — Kurka, run! Скоро реліз для Андроїд. vm.tiktok.com/ZM2b8Un2w

Dosojin — Story of the Curse (Android)

Мій дебютний проект у жанрі екшн платформер з елементами метроїдванії.
www.youtube.com/...​oxw&ab_channel=МиколаРеус

Завантажити:play.google.com/...​ils?id=com.company.mykola

Всім привіт! Ми з другом у вільний час розробляємо данжн кроулер з нескінченними підземеллями та 2д монстрами. Нові оновлення у твіттері twitter.com/...​tatus/1677756286899830784

Зробили саму останню зміну: додали половських баб в гру. Будуть стояти на могилах і спостерігати за вами ✊🏻

Вихід Дике Поле: Одеса вже на наступному тижні!

а які там скарби! На скрінах не показую, щоб був сюрприз 😆

Привіт! Невеличкою командою студентів взяли участь у 48-годинному гейм джемі GMTK на цих вихідних. Тема була roles reversed, тож ми зробили гру, де гравець повинен кидати фрукти у ніндзю і не дати йому порізати їх. Гра на ітчі: ade0n.itch.io/fruit-the-ninja. Будемо взячні за ревʼю чи коментар. Невеличке відео геймплею:

Всім привіт) Хочу поділитись нашим останнім оновленням до паку з Хелсбарами, а ще ми працюємо над ІР по Астеріксу і Обеліксу, але поки не можу цим поділитись :(

Всім привіт! Випустили безкоштовну Демку нашої гри в Стім. Поки доступна, можна трохи потестити пре-альфу — store.steampowered.com/...​9670/Glory_to_the_Heroes

а що по мультиплеєру у вас?

Продовжуємо роботу над грою. В процессі розробки за останні декілька тижднів були розроблені шейдери які допоможуть зробити рівні ще атмосфернішими. Зараз ведеться розробка локації «Болото» з всіма його фішками. Технічно в Unity реалізували локації «Село/Подвіря» «Яблуневий сад» та «Житнє Поле» З допомогою гейм дизайнера та наративного дизайнера обновили структуру проекту та круто прокачали дизайн документ гри. Найцікавіше попереду, працюємо активно над лором та реалізацією ігрових механік що стануть основою для цікавого геймплею. Поки що публікую дане відео, на наступний тиждень вже буде змога поділитись більшою кількістью матеріалів

Ми готуємо запуск безкоштовної прологової версії гри.

Як потрапити на борт? Ми використовуємо функцію відкритого відтворення Steam, щоб переконатися, що все працює гладко. Просто відвідайте сторінку First Shot у Steam тут: store.steampowered.com/...​SWAT_Stories__First_Shot
і зареєструйтесь на тестування, натиснувши там відповідну кнопку. Таким чином ви дізнаєтесь, коли буде доступний безкоштовний пролог.

Трейлер:

Всім привіт! Хочу поділитися з вами маленьким трейлером особистого проекту ( це казуальний квест про 4 привидів, які готують сюрприз для новозаселених господарів свого старого маєтку) Проект все ще знаходиться в розробці, процес можна відслідковувати тут www.artstation.com/makarova_lena

Де ви знайшли таку чудову музику в стилі Денні Ельфмана?

30 секунд екшону та стрілянини від ZombTube
Качати туть play.google.com/...​s?id=com.booblyc.zombtube

Іноді фігурки експи не зникають коли поглинаються героєм і до кінця гри залишаються на карті.

Роблю потрохи ігру з основною локацією — наш український замок Паланок. Задіяв фотограметрію щоб точніше відбувати архитектуру.
Гра у жанрі містичної головоломки від першої особи, з фокусом на дослідження та розслідування таємниць. (Myst + Firewatch (діалоги) +Vanishing Of Ethan Carter)

Для мотивації створив Steam сторінку:
store.steampowered.com/...​patia_Order_Of_The_Comet

Тізер:

Роблю головоломку про перетин та змішування фігур на основі XOR логіки. На цьому тиждні запустив стім сторінку, перший проєкт на стім.

Зараз працюю над цікавішими рівнями:

Підтримати вішлістом тут: store.steampowered.com/...​pp/2469570?utm_source=dou

Працюю над анімацією мотузки. Мені поки не подобається як вона виглядає ...
Як дороблю, то зроблю пост з прикладом коду twitter.com/mozokevgen

Працюємо над ретро шутером під назвою PropaGUNdaGame. Додали зброю, стрільбу з ефектами та базову версію ворогів

imgur.com/a/m1xPX0u

Подробиці тут: twitter.com/Glukozavr

Працюю над головоломкою. Щоб пройти рівень необхідно замалювати всі білі клітинки на рівні. Переміщатись по клітинкам можна лише певним чином — дві клітинки прямо і одна вбік(як кінь у шахах)

Візуальна новела/дейтінг сім у стилі аніме, кіберпанк/постапок під EDM/даб/техно. Самі у захваті від того, що виходить. Реліз демо-версії у жовтні.

Робимо гру із моєї демки для GameJam mozokevgen.itch.io/hole-descend.
Зроблено небагато, але вже хочеться поділитись)

Хотів для скриншотної суботи зробити відео з демонстрацією денного циклу, а натомість зробив тізер.

Скоро найважливіший апдейт у Moonscars

Велике оновлення гри Golf2D

~ Нові локації
~ Нові скіни для м’яча
~ Нова сінематік камера
~ Івенти з винагородами кожен день
~ Все що є у грі доступно кожному без доната
~ В грі немає реклами яка вилазить раптово сама

Якщо ви власник навіть не дорогого андроїд смартфона гру можна безкоштовно скачати з плей маркета: play.google.com/...​?id=com.lemangames.golf2d

Будемо вдячні за відгуки і оцінки на сторінці додатку. В наступних обновах на вас чекатимуть нові ігрові елементи такі як батути, лід, портали, прискорювачі, тощо.

І пам’ятайте, тільки завдяки саме вашій підтримці будь які платформи, сервіси, ігри тощо можуть розвиватись. Без вас в них немає сенсу.

Додав редактор рівнів у свою гру. Болить голова😋

Роблю 2D RPG надихаючись Mount & Blade, але більш динамічну і з додаванням ще купи механік. Наразі проект готовий ± на 40%

twitter.com/CodeMyGod1

Додав купу елементів оточення в гру Водка Ран. Маю надію що хоч хто дасть хоч якись обратний звязок.

Оновив Steampunk Idle Spinner, додавши нові машини та підкоригувавши баланс, інтерфейс та туторіал.

Це гра про незвичайні машини, які працюють коли крутяться приєднані до них шестерні.

Може, хтось, хто буде грати у гру вперше, зможе записати перші 5 хвилин своєї ігрової сесії? Мені дуже цікаво, як гру спрйме свіжий гравець.

Гра доступна для:
PC airapport.itch.io/steampunk-idle-spinner
Android play.google.com/...​port.steampunkidlespinner
iOS apps.apple.com/...​idle-spinner/id1445575882

Доброго дня! Ми два інді Юніті розробника. Розробили власну фізику для автомобіля.
На відео демо сцена на якій тестуємо реалістичну фізику з різними налаштуваннями авто.
Ця демка не є грою або ідеєю.
Наступний крок це додати аркадний режим до фізика та додати ботів.
Тізер —
Геймплей —

Great Hopes City — rpg про українське кримінальне місто 90х.
Двоє друзів повертаються в місто і застають його новий кримінальний порядок. Вступай в угрупування і змінюй місто на краще!
Трейлер тут:
Одна з особливостей гри — бойова система, яка реалізована через міні-ігри в ретро стилі. Також працюємо над механікою репутації, від якої залежить ставлення оточення до гравця. Від його дій залежить не лише його доля, а й перевтілення міста. З іншими особливостями ви можете ознайомитися на сторінці в steam або ж в наших соцмережах!

Зараз завершили працювати над демо-версією гри і скоро запускаємо закрите тестування.
Вже влітку демка буде доступна для всіх у steam.
А зараз будемо вдячні за вішліст: store.steampowered.com/...​23120/Great_Hopes_City_I
Також скоро проводимо конкурс, де можна потрапити на закритий демо тест, а також отримати свого нпс в гру:)
Буде раді вас бачити в наших соцмережах: great-hopes-city.carrd.co/...​oJs3zm0ofmk6jx0sy75XZmdnI

«Рудий Ліс» випущено у відкрите тестування. Ранній білд на 2 рівні.

Запрошую спробувати усіх бажаючих!

Веселий кривавий платформер. Зайчик звільняє свій дім від унітазних загарбників, що вдерлися із країни лайна.

Вдячний за відгук! Кнопка що веде на форму відгуку знаходиться у меню паузи та на головному екрані. Пишіть зауваження та побажання!

Android
play.google.com/...​=com.blacklards.RedForest

iOS
testflight.apple.com/join/99wcJEuq

Делаем уже долгое время игру под названием Answenarium. Мы вдохновлялись такими играми как «Jeopardy» и «Своя игра». В игре представлены следующие преимущества: стим вокршоп(в котором вы сможете делать свои паки с вопросами). Мощный магазин паков(в будущем люди смогут продавать свои паки с вопросами и зарабатывать на этом) пока что будут доступны только бесплатные паки. Мощный редактор паков в котором можно редактировать видео, изображения, добавлять разные типы вопросов, категории и т.д. прямо в игре, и прямо в игре и публиковать этот пак для игры с друзьями. Никаких больше поисков паков на разных сайтах, всё в одном месте и удобно, и быстро(насколько позволяет стим). В игре будут представленны разные режимы игры, от обычной классики(каждый сам за себя), до покерного режима(когда забирает все ставки игрок ответивший правильно на вопрос). Так же будет много типов вопросов, которые могут перевернуть игру(например после правильного ответа вы обменяетесь очками с выбранным игроком). И всё это настраивается прямо в игре.

Игра бесплатна, поэтому чтобы помочь нам её доделать, нам нужна ваша поддержка, в магазине доступны DLC для бейкров этой игры, например кастомные рамки или еще что-то, всё по желанию в рамках разумного.

Ссылка на игру: store.steampowered.com/...​n=pick&utm_id=dousitepick

Ссылки на DLC:
store.steampowered.com/...​n=pick&utm_id=dousitepick
store.steampowered.com/...​n=pick&utm_id=dousitepick

Мы работаем над Machi: Above the Void. Это расслабляющая игра в японском антураже с геймплеем вдохновлённом на игру «Skyscrapers». Где надо ставить цифры(высоты зданий) в ячейки так, чтобы они не повторялись в столбце и строке, а так же следуя правилам по сторонам, которые указывают на то, сколько видно зданий с этой стороны(они как бы перекрывают друг друга).
Игра сделана почти полностью за месяца двумя людьми. Программистом и графическим дизайнером.

За полтора года сделали монструозную игру. Sharded World. Это смесь Diablo и Vampire Survivors. Есть апгрейды всего, разнообразные классы и стартовое оружие, случайное оружие, боссы, 3 главы с разными подходами к прохождению, одеваемые предметы и многое другое.
Делали по сути в 3 человека. 2 программиста и 1 графический дизайнер.

Начали делать игру, аккурат после начала войны в Украине. POC сделал 14 февраля 2022..

продовжую розробку адреналінового шутера

Наша команда продовжує роботу над прототипом нашої нового гри!

Всім привіт! Хочу поділитись з вами прогресом за минулий тиждень у спробах відтворення механік з MOBA ігор, добавилась нова мапа рівня у стилі лоу-полі, та пророблені деякі елементи левел дизайну

Займаємося створенням та оформленням нової гри про Римську Імперію.

imgur.com/gallery/OLFKMRC

Закінчую роботу над ассетом для Unity — Hyper Casual Template — який буду служити шаблоном для створення гіпер-казуальних і не тільки ігор.

Для дебагу додав мобільну консоль, приємні анімації, менеджери, заготовки під аналітику і невеличку демо-гру. Поки ще не в продажі, але думаю, що через тиждень-два відправлю в Assets Store

Всім привіт. Маю бажання поділитись з вами прогрессом конструкції сцени в Юніті. Також проробили детальніше сюжет гри та контент план який зараз активно пропрацьовується. Останнім часом в команді зявилось більше учасників серед яких як художники, так і гейм дизайнери і аніматори. Все ще є велика потреба в програмістах і в 3D художниках. Більше матеріалів по розробці гри ви можете знайти в нашому дев блогі DeepForestUa на платформі Buymeacoffee. Дякую всім за увагу!

Обновлена структура і атмосфера

imgur.com/a/TlGxynH

Дивлюсь на відоси інших розробників і собі думаю що мені до них далеко як кацапам до громадянського суспільства. Все ж наважусь розмістити новостворене меню для гри про алкаша.

Як гадаєте, чи в нас достатньо прихована алюзія на русню?

Час від часу мені задають оде й то саме дурне питання:"А нашо тобі американська вантажівка?" -Щоб їздити по калюжах!
Колись давно робив подібний шейдер для мобільної гри, а тепер настаа час робити і для своєї гри. Шейдер ще в процесі, але вже може симулювати сухий/мокрий напівсухий асфальт, плюс
напів процедурні калюжі.
Та й таке.

Продовжую працювати на VR проєктом. Покращив механіку взаємодії з середовищем.

Привіт спільното, продовжую спроби відтворювати механіки MOBA ігор
Добавив аудіо до механіки стрільби з луку, та нове вміння «Шторм зі стріл» (Референс брав з відеогри #Corepunk)

Моя гра пов’язана з іконками на робочому столі — вони всі оживають та б’ються! Трохи прикрасив ними головне меню.

Планую реліз на понеділок
store.steampowered.com/...​460/The_Icon_Battles_Game

Закінчили розробку Дикого Поля: Одеси. В липні реліз.

Ну і додали ще козацький степовий табір!

Привіт спільното)
Продовжую створення своєї гри Broke the Lock 🔒
Завершив роботу з пнімаціями скринь, зараз працюю над анімаціями зброї
Буду радий бачити вас на сторінці в Instagram : instagram.com/...​k?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Та у Тік Ток : @broke_the_lock

Всім привіт. Продовжую роботу над створенням сцен в юніті для нашого платоформера метроідванії по мотивам Української Словянської Міфології «Домовик». Ведуться тестові роботи з ассетами та з структурою рівнів. Додали паралакс і URP, тепер контролювати атмосферу стало ще зручніше

Дизайнер з яким ми працюємо зробив проект говного меню. Нам на стільки сподобався фон що ми його відразу закинули у гру. Одна біда — він статичний. Тепер ламаємо разом із дизайнером голову як його гарно анімувати та не втратити «магію» в яку ми встигли закохатися 😅

Посилання на гру в стімі:
store.steampowered.com/...​/1113030/Stellar_Warfare

Просто планета хай повільно крутиться, зірки/інші планети хай злегка мерехтять.

Прогрес у розробці прототипу відеогри з механіками жанру MOBA ігор.
Добавив анімація тексту монет, анімація удару 360′, покращену навігація юнітів, управління камерою, ефект виділення та отримання шкоди

Додав до своєї гри нарешті новий світ, де можна будувати конвеєри. Поки є виробничий ланцюг, що складається з 4 ланок: мідь, мідні пластини, мідні диски, мідні монети. Можна пограти з ПК: airapport.itch.io/engineer-millionaire
Зі старту на світі з конвеєрами відображається замок, але відкривається просто кліком.

Мобільні версії поки що в черзі на апрув, будуть тут:
apps.apple.com/...​-millionaire/id1437172358
play.google.com/...​ir.com.airapport.engineer

Кипить робота над моєю першою мобільною грою Broke the Lock. На скріншоті — скриня в локації замок.

Інстаграм гри, кому цікаво( скоро буде новий контент). instagram.com/...​k?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Приємно споглядати як гра стає все більш приємною на вигляд та більш приємною в геймплеї. Вибачте що не на українскій відео але всеж. Чи є сенс зробити ранній доступ для гри онлайн як ви вважаєте?

З останнім оновленням додали «нейтральних» піратів до RTS Stellar Warfare. Їх можна спробувати вбити та отримати винагороду, або «пропустити» та подивитись як ваш супротивник буде від них захищатись.

store.steampowered.com/...​/1113030/Stellar_Warfare

Добавились ефекти бойової системи та варіації анімацій до проекту під кодовою назвою Портфоліо, можливо майбутньої відеогри

Корчма — нелінійний квест про шинкаря потрохи робиться

Продовжую розробку VR симулятора бога. Наразі працюю з процедурною генерацією островів.

twitter.com/...​tatus/1649801473100771331

Розробляю нову гру, яка вже вийшла в ранній доступ🔥 — Inertial Shooter

Поки можна просто літати по карті від віддачі та вбивати ворогів

Встановити можна тут: daniil-cool.itch.io/inertial-shooter
Геймплейне відео:

Наробили трохи бомбічних краєвидів Хаджибея з нашої нової гри «Дике Поле: Одеса».

Реліз гри влітку :)

А вас теж бісить, коли ви не можете перестрибнути невеликий бар’єрчик, бо так вирішили розробники. Нас теж, тому у Density Limit усе, що може рухатись, можна посунути.
store.steampowered.com/...​pp/2352390/Density_Limit

Продовжую пацювати над своєю мобільною шрою Broke
На скріні скандинавська сокира 🪓

Перероблене головне меню в Glory to the Heroes

Випустив другий девлог гри Vodka Run.
Вибайайте там розмовляю не українською але все ж

www.youtube.com/...​ygamedevwithoutexperience

Маленький спойлер до Creeper Nightmare😉

Розконсервовую свій проект, трьохвимірний мобільний файтинг NeonDragon :

-

вооооу, виглядає нереально круто!

Дякую, і дякую команді, яка допомогла мені це зробити :)

Виглядає найс, що використовував як рушій для мультиплеєру?

Наразі він зроблений на Photon, але потрібно напевно буде перевести на Mirror

Працюю над VR грою із середовищем, яке повністю руйнується!

twitter.com/...​tatus/1644742269205880833

симулятор бога виходить)
чекаємо на реліз🤗

Намагаюсь зробити кіношну гру в стародавньому Египті

Робота продовжується, розробляю 2Д метроїдванію в фентезійному сеттінгу про дівчину яка рятує своє село від епідемії

twitter.com/...​tatus/1644479703334486017

Blob Invasion вже готова та вийшла на андроїд!
Поточна версія пропонує вам три локації, три зброї, 8 різних ворогів та одного боса в кінці кожного рівня!
Сторінка гри на itch.io: daniil-cool.itch.io/blob-invasion
Нарізка геймплею:
imgur.com/a/IBunsdk

Триває робота над моєю першою грою для мобільних пристроїв — Broke. На фото одна з локацій — Бібліотека

Привіт, за цей тиждень ми додали в нашу гру 4 нових рівні. Додали нові ігрові механіки та головоломки. Тепер в грі з’явилися лазерні головоломки, рухомі платформи і багато іншого. На цьому тижні плануємо випустити оновлення.

Актуальна версія знаходиться ТУТ:
sidequestvr.com/app/15083/the-cat-way

Рудий Ліс. Пригоди продовжуються. Стало більше крові, трупи кацапів можна тепер підривати, літають кістки, у гранати тепер присутні чека та спусковий важіль, що від’єднуються під час кидка, додані анимації кидків з різних позицій, додані кацапи в протигазах, різні візуальні зміни, фікси, оптимізації.

Instagram: www.instagram.com/red.forest.punk

Привіт, крута концепція, цікаво було б завантажити демку ,кортить спробувати, можу зняти невеликий відос про враження

Закінчили модель головного антагоніста

Стаття:
gamedev.dou.ua/forums/topic/40791

Нове демо до WebGL бібліотеки «Silver Rain».

Гольф-головоломка. Кожен рівень містить секрет який необхідно розгадати щоб пройти рівень на 3 зірки. Але не завжди простий той шлях який таким здається ;)
ANDROID платформа. Можна знайти на плей маркеті

Продовжуємо розробку Blob Invasion!
Гра вже майже готова😉

Дорога до дерева смарагдів —  — тизер комп’ютерної гри «Сон Забутих Пісень». Щоденник створення: t.me/s/DreamOfForgottenSongs

Вітаю!
Черговий запис з мобільної гри Eretic:

Зараз працюю над рівнями.
Буду вдячний за коменти.

Я додав невелику гру до додатку про символіку України. Я писав про цей додаток минулого року. :) dou.ua/forums/topic/37777
Тут ти маєш захистити свою країну від ворожих сил. Твоїм завданням є чавити ворожі війська пальцем, як тараканів, і не допустити їм дістатися до серця України. Замість тараканів — російські військові, які мають намір заволодіти нашою країною.

Почали розрозробку офіційного сайту Thirteen Frogs... Зараз на ньому будуть представлені всі новини, скріншоти та інформація по Creeper Nightmare, і до речі на ньому можна буде придбати ключі на гру в Steam по зниженій ціні... В подальшому (можливо літом), там представляться два інших, не менш цікавих проекта, але то вже пізніше😉

Блог розробників «Вавилон-3» | 0 випуск

Дороблюємо нашу гру «Mutato Potato» з GGJ та наповнюємо її контентом

Ще трохи рутини з буднів🥱

Прототип рівня «подорожі у хмарах» для гри про лисичку, котра збирає смарагди.

Слідкувати за новинами: t.me/DreamOfForgottenSongs

Трішки раннього геймплею моєї метроїдванії

twitter.com/...​tatus/1634339829314998272

Працюю над новою грою для портфоліо: Blob Invasion. Поки якось так)

Закінчуються останні приготування до демонстрації нового WebGL фреймворку. 

Працюємо над редизайном гри Valand

Усім гарного вечора та чудових вихідних!
Слідкувати за розробкою проєкта можна тут: twitter.com/nightcatstudios

Замальовки для другого рівня

Instagram: instagram.com/red.forest.punk

Головна тема Creeper Nightmare: Season 0
Ну і скрін головного меню)
Стаття розробки:

Ну і попередній огляд локації:

Не дивлячись на великий збій в графіку, Creeper Nightmare впевнено йде до релізу💪 І так) Крові буде багато))
Скріни моделі Кріпера)
Стаття про гру:

Божевільний кривавий інді 2d-платформер в розробці. Заєць звільняє свій дім, Рудий Ліс, від унітазних загарбників, що вдерлися з країни лайна.

Instagram: instagram.com/red.forest.punk

Оновив трейлер гри, демо до речі доступно в Steam.

Я маю щось краще, ніж скріншот. Ми щойно залили нове геймплейне відео!
Коротко — Through the Nightmares — гардкорний екшн платформер про мандрування в жахах дітей. Більш детально на відео (чи в Steam):

Вітаю, #ScreenshotSaturday
Сьогодні доробили структуру головного меню.
Залишились маленькі дизайнерські правки.

За тиждень додано:
* Ачівки
* Рейтинг
* Звуки

І вже успішно тестується у Play Market по-таємному посиланню.

Задачі на наступний тиждень:
* Вбудувати монетизацію
* Залити для тестів у App Store

Вирішили додати до релізу ще трохи контенту, тому реліз буде приблизно через місяць.

Ми тут: t.me/RuglyInvasion

Вітаю)
Наш шутер про російське вторгнення Glory to the Heroes вийшов в закриту альфу.
Ось деякі скріншоти від перших тестерів:

Додати в бажане можна тут — store.steampowered.com/app/2239670

Скрінів нема, запощу свіже відео )

Презентація In Ukrainian Soil для GGJ ’23 з деякими новими фічами (субтитри українською)

Density Limit та її гравітаційні парадокси

А у нашому твіттері можна дізнатись більше: twitter.com/nightcatstudios

Додав звуки кроків і фонову музику, також налаштування звуку через меню і зберігання цих налаштувань

Вітаю! Сьогодні, в #screenshotsaturday дей, наша команда зробила дійсно багато всього, але, найголовніший, те, чого так не вистачає до релізу та дуже важлива частина для передачі нашої ідеї — початковий інтро-комікс, майже готовий! Сьогодні був зроблений фундамент.

Більше інформації тут: t.me/RuglyInvasion
Скоро анонс!

Creeper Nightmare 2023 перший тизер
Гру приймає участь в Indie Cup 23
Робота йде важко, проте всі сили покладаються на якість)

Так, без світла важко працювати. І щось сьогодні було не до праці.

Більше інформації тут: t.me/RuglyInvasion

Всім привіт! Продовжуємо працювати над Босоркою — динамічним екшн рогаликом про юну відьму. А це наш чарівний торговець :)

♥Наш твіттер: twitter.com/BosorkaGame
♥Додати до бажаного: store.steampowered.com/app/2118370/Bosorka

Після тривалої перерви повертаюсь до роботи)
Працюю над стратегією, в якій вам належить очолити армію маленьких кам’яних чоловічків і протистояти грізним загарбникам, грамотно продумуючи хід битви та ведучи оборону в унікальних та атмосферних локаціях.
Реліз у ранньому доступі вже 3 березня!
Steam: bit.ly/3Yqr1Oy

twitter.com/...​&t=DFNJTNBOpBhtQg5oNMb6_A

Кінематографічна головоломка-адвенчура про дослідження парадоксального простору

Привіт)
Не бачила щоб в Українській інді спільноті хтось викладав або обговорював нашу гру від студіі Star Drifters
Це польська студія але я не побачила обмежень по країні у дописі
Цікава ваша думка

Гра вже доступна в стім для вішлисту

Всіх вітаю!
Поки гру не представляю. Ще не придумав гарний текст.
Але, по-традиції #ScreenshotSaturday, виставляю те, що було зроблено сьогодні та перший публічний скріншот гри, — закінчена система локалізації гри та переклад на англійську мову.

Інформація: t.me/RuglyInvasion

Привіт.
Моя гра “My Turing Friend” для Godot WildJam #53:

Спробувати можна на itch.io: 2coderok.itch.io/my-turing-firend

Всім привіт! Додали нове закляття в гру, тепер є можливість стріляти п’явками)) Також реалізована система апгрейду заклять. Можна влаштувати суцільний хаос!

♥Наш твіттер: twitter.com/BosorkaGame
♥Додати до бажаного: store.steampowered.com/app/2118370/Bosorka

За минулий тиждень ми зробили велику роботу.
Було додано нові інтеракивні об’єкти на рівень(бочки, ящики), покращено візуальні ефекти, додано нові варіації ворогів та ігрові механіки. Безкоштовно скачати актуальну версію можна за посиланням lands-studio.itch.io/no-choice

Ну що, забули в суботу запостать сюди :)

Наша «Слобода 2» досі в топах українського Ап Стор.

10-ий тиждень після виходу в тираж.

Завдяки такій популярності, почали робити нову гру, яку плануємо випустити влітку «Дике Поле: Одеса».

Гра буде схожа на попередню, але це буде мега лвл ап для нас і для всіх гравців.

Ось уже є місце роботи НІП Буданова:

Цю суботу спробуємо не пропустити :)

ТГ канал з щоденними апдейтами:
t.me/locadesertachumaki

Вітаю!
моя гра — Eretic. Цікаво почути відгуки)

крута гра!! Приєднуйся до нас на дискорд ігроварів! Там лише ігророби з України!

thanks) роблю ще одну гру (аля c & c generals) параллельно шоб не закиснути. Не швидко але невпинно поки шо працюю над рівнями Eretic, потім тре трохи допрацювати ai монстрів (на відео всього не видно, зняв за 2хв з телефона для публікації), додам кілька локацій та босів та буду запускати Eretic-а спочатку на android, потім на ios. Доєднався до ігроварів! Дякую за запрошення!

Мені подобається стилістика! Я виріс на класичному шутері Heretic від Raven Software (Цікаво, чи надихалися ви нею, чи вперше про неї чуєте), атмосферу якої, я так зрозумів, ваша гра й передає. Саме тому мені особливо подобається, як гра виходить.

Дякую! саме так)), одна з перших 3d-ігор від якої я був в захваті, це була гра Heretic.

2 тижні плідно попрацювали :)
Перша ітерація пушкок і візуальних ефектів готова.

Дякую за увагу )

Привіт, хочу показати перший скріншот гри NoChoice. Дуже цікаво отримати відгуки на роботу. На даний момент в грі один функціональний рівень та реалізовані базові механіки. Більш детально можете ознайомитись за посиланням lands-studio.itch.io/no-choice

Продовжуємо штовхати Rusher Crusher до релізу.
Нарешті я почав працювати над самим цікавим, перша ітерація додавання нових пушок

Дякую за увагу :)

А ми уже працюємо над першим великим доповненням до «Дике Поле: Слобода 2». Гра в топах ап стора четвертий тиждень поспіль ✌🏻 то ж треба випускати додатковий контент. Та і гравці самі просять ще.

Скелет мапи. На цей раз буде відкритий всесвіт.

gladimdim.org/...​tupna-na-apple-ta-android

Вітаю всіх з наступаючим Новим Роком!)

Почала працювати над проектом Last Data.

Створюю світ для казкової гри. Розробляю самотужки.
Більше фото на t.me/DreamOfForgottenSongs

#screenshotsaturday
Вітаю! Пригоди татка в настільній грі близькі до релізу! :)

Суботнє:

Dad’s Dice ⚄ Adventure: History of Legends
store.steampowered.com/app/1603870/Dads_and_Dice/

Опубліковав Santa Jump: Memo Gift. Це вертикальний платформер з елементами train-brain.

Доступно на Google Play: play.google.com/...​om.NikfortGames.SantaJump

Усіх зі святом!

Ми приготували Грудневий патч для нашого «Дике Поле: Слобода 2».

Внесли дуже багато нових артів, переробили мапу, змінили баланс, та ще купу всього.

Ну і ми в топах українського App Store! Дякуємо за таку шалену підтримку та попит на українські ігри про...Україну!

Не зовсім скріншот) Але буквально тільки що випустили першу частину відео-огляду ігроладу нашого шутера Glory to the Heroes з коментарями (Поки що тільки англійською)

В якості FPS контролера ви застосовуєте асет Low Poly Shooter Pack v3.2. В прнципі рішення хороше, сам пробував цей ресурс. Але у автора цього ресурсу є краща адаптація з новими анімаціями і налаштуваннями контролера. Плюс її можна інтегрувати в Low Poly Shooter Pack v3.2. infimagames.itch.io/...​modern-guns-pack-showcase. Рекомендую подивитись демку DEMO — LPSP INTEGRATION v0.4

Plopping Stone
Розробив цю гру, паралельно вивчаючи Unity та Blender, десь за 2 місяці.

www.youtube.com/...​watch?v=WyztmIiQns8&t=25s

play.google.com/...​PloppingStone&hl=en&gl=US

#ScreenshotSaturday

Привіт! Продовжується робота над мобільною РПГ «Astral Haze». Конкретно за останнній тиждень вдалося додати працюючий інвентар і корректно «заморожувати» відлік до кінця рівня, коли гравень відкриває будь яке меню.
Але за весь час після останнього посту тут вдалося наступне:
— Переробити весь флоу першого острова. Тепер замість великої кількості діалогів гру рухає система «Ліхтарів». Острів поділений на частини, які закриті «астальним туманом». Щоб розблокувати острів і дійти до кінця, гравець має запалити всі ліхтарі, кожен з який потребує виконання певного міні-завдання (зараз це якісь ресурси).
— Тепер на проходждення острову дається певний час (відлік до знищення острову). Відлік рахується тільки коли гравець взаємодіє з мапою, на час битви або читання різним меню (або вікон) відлік заморожується.
— Зараз гравець може збудувати будівлю («ефектор») типу «Галявина з лікувальними травами» яка з плином часу збільшує шанс випадіння малого Лікувального Зілля у монстрів, які знаходяться поруч. Чим більше гравець буде чекати, тим більший шанс випадіння (але і тим більше доведеться витратити часу, який дуже лімітований).
— Сама «Галявина» має різні рівні, яки вливають на радіус дії та велечину збільшення шансу на секунду. «Галявина» прокачується сама за рахунок часу відліку, але гравець має можливість заплатити, щоб моменально підняти рівень «Галявини».
— На мапу були додані скрині в яких може бути випадкова кількість 2х ресурсів — «Астрального Пилу» та Очків Досвіду, але гравець має вибрати щось одне (як в Героях 3).
— Була додана система рівнів. За Очки Досвіду (які можна дістати за вбивство монстрів або зі скринь) гравець прокачує рівні. Поки, кожен новий рівень даже лише додатке очко до Руни Атаки, але пізніше список параметрів буде розширений, плюс кожного рівня можна буде вибрати новий скіл .
— А, ну і була додана музика на фоні і різні звуки (хоча, ще не всюди), і трохи якось живіше сввіт почав виглядати, хоча вони поки не ідеальні.

Наче все)

Я делаю игру на РПГ мейкере

Привіт, друзі! З вами на зв’язку Faifly:)

Завдяки довгій та копіткій роботі наша маленька команда змогла випустити закінчену та повноцінну візуальну новелу у жанрі BoysLove.

Нам ще є над чим працювати. Ми збираємося правити всі помилки, баги, оновлювати гру, покращувати її, але ми пишаємося нашою командною роботою та дуже вдячні нашим гравцям^^
Хотілося поділитися радістю та натхненням, давайте втілювати свої плани у реальність!

Скріншоти з гри: imgur.com/a/hKrqvOu

Добрий день, шановні панове. Ми з командою хочемо представити нову гру в жанрі Survival Managment.
Назва проекту — From the Bunker.
Основна ціль — це виживання з обмеженими ресурсами і постійними проблемами. Жанрово гра нагадує Frostpunk, Help Will Come Tomorrow та подібні.
Нас надихали ці проекти і ми теж вирішили показати нашу плідну працю.
В грі багато елементів з якими треба взаємодіяти і дуже часто будь-яке рішення буде нести довгограючі наслідки.
Ми намагалися створити світ в якому постійно щось відбувається тому ви одночасно, і наглядач, і основне діюче лице.
Дякую за увагу.
Скріншоти гри: imgur.com/a/SVoPHOX
Відео геймплею:

Вітаю, DOU! Буду першим цієї суботи!
Індікап пройшов, й ми отримали гарний фідбек та увагу, на яку не очікували! Нам є над чим працювати, але й в реліз не завтра!
На цьому тижні працював, в основному, над українським перекладом та інтерфейсом. Манери спілкування, фразеологізми, адаптовані назви місць, супротивників та прислів’я. Незабаром все це чекатиме на вас у новому оновленні Heralds of the Avirentes з покращенною українською локалізацією!
Також, приділяємо увагу динаміці боїв. Для більшості стало приємною несподіванкою, що у візуальній новелі може бути подібний геймплей, тому ми активно працюємо над його покращенням! Наприклад, не всі атаки ще красиво анімовані, тому цим ми теж займаємося. Баланс більш-менш стабілізувався, хоча тестувати для трьох класів Азаріс, з різними комбінаціями союзників, досить непросто.
Оновлення буде доступно зовсім скоро!

Вітаю, DOU! Може в цей раз повезе більше.
Майже щодня працюю над власним проєктом Heralds of th Avirentes, й навіть в ті моменти, коли не додаю новий контент, займаюся покращенням старого. На цьому тижні працював над покращенням соціальної складової, діалогів та бойової системи. Все вірно, у візуальній новелі є покрокова бойова система!

Всім привіт! Працюємо над водою для локації з болотами. Перший драфт :)

Вітаю, DOU! Вирішив вперше написати про власний проєкт для #ScreenshotSaturday!
Зараз я працюю над Heralds of the Avirentes. Це незвичайна візуальна новела в сеттінгу «кристальне фентезі», події якої відбуваються у світі Нанрас. Досліджуйте незвичайний світ, населений ом’верай — істотами, подібними до драконів, які мають власну мову, традиції та культуру. Допоможіть молодій ом’верай Азаріс, яка по волі долі опинилася в епіцентрі подій, від вирішення яких залежить її власне майбутнє, доля ом’верай як виду, або навіть виживання всієї планети!
Вам треба не лише спілкуватися з персонажами, як це прийнято у візуальних новелах, а й уважно робити вибори в діалогах. Більшість виборів мають свої наслідки! Від цього може залежати подальший розвиток сюжету. Покрокова бойова система — один з найбільш незвичайних елементів, що є присутнім в нашій грі! Він базований на системі елементів, тому вам слід уважно досліджувати сильні та слабкі сторони опонента.
На даний момент готова більша частина гри (а це близько 18 годин), працює нелінійність сюжету, бойова система та більшість задуманих елементів. 97% елементів гри роблю власноруч. До речі, подав її на Indiecup 2022 Ukraine!
Дякую!

Працюю над вертикальним платформером про Санту. Додано меню з подарунками. Треба буде по пам’яті їх зіставити.

Робота над інвентарем кипить.
Ось, невеличкий прогрес:

А стежити за проєктом можна ось тут: t.me/SyncopeTheGame

Скріншоти прикордонника острова Зміїний та спецпризначенця рф із майбутнього ранього доступу нашого шутера про вторгнення рф Glory to the Heroes:

Всім привіт. Опубліковав Bus Driver. Якщо хто хоче посидіти за баранкою, ласкаво прошу))
play.google.com/...​fortGames.BusDriver&pli=1

Всім привіт! Робимо деякі ефекти для Босорки. Що думаєте на рахунок такого туману? twitter.com/...​tatus/1588937370321444865

Виглядає стильно!

У гру Farm and Mine додали виробництва на дальній берег річки: виробництва соняшникової олії, цукру, меду, льоду та лимонаду

Гра доступна для наступних платформ:
iOS (App Store): apps.apple.com/...​ep-idle-ld48/id1564694016
Android (Google Play): play.google.com/...​arm.mine.idle.ludumdare48
Windows/Linux (Itch): airapport.itch.io/farm-and-mine

Сьогодні пішли в глобал реліз на Google Play з грою про яку ви могли чути. Dual Cat це Puzzle Platformer Adventure гра.
Будемо вдячні за відгук 🥰

play.google.com/...​.sealunicorngames.dualcat

Всім привіт! Робимо Rogue-lite тактику у космосі, що черпає надхнення з «Дюни» так «Гіперіона». В ній ви очолите флот космічних кораблів і відправитеся у подорож на зустріч з Демоном Часу, по дорозі вступаючи в покрокові космічні бої та прокачуючи кораблі та команду.

Трохи скрінів з бойової карти.

Виглядає дуже круто! А ще й Дюна... Шикарно!

Всім привіт! Хочу показати вам свій зимовий платформер над яким працюю вже п’ятий місяць.

store.steampowered.com/app/2091750/Cold_Way

Новий ворог у Sears: The Sky Frontier)
Більше подробиць тут: linktr.ee/searstheskyfrontier

Із запізненням через всі ци обстріли, але випускаємо наш журнал змін для гри Слобода.

Більше деталей в нашому ТГ каналі: t.me/locadesertachumaki

🇺🇦
24 Вересня — 20 Жовтня

Гра завершена на 100%. Останні 10% ( лол ) відсотків — це створення арту, трейлеру, заповнення сторінок для сторів. Ми робимо лише виправлення помилок і заміну воксельних моделей на лоуполі. Наразі готуємо переклад на три додаткові мови: Польська, Французька та Іспанська. Вони будуть доступні на момент випуску гри.

Особисто я пройшов гру уже 3 рази за цей тиждень. Кожне проходження це 2-4 години! Гра відчувається надзвичайно живою, адже ми додали просто десятки приколів саме для мапи: курки, півники, котики біля млинів. З десяток нових ефектів на каменярнях, в лісі та покращене розташування звуків. Також скрізь по мапі розкидані скарби...Завжди хочеться залізти в куточок і глянути, що ж там є. Гра повністю пітримує зовнішні контролери 🎮 та Apple TV...Ми уже плануємо додати локальний кооператив, адже це перша фіча, яку діти стали вимагати, коли пограли в гру: «Ми хочемо грати з тобою разом, адже ти можеш рубати дрова і носити їх мені. а я буду будувати будівлі...»

Ну а тепер список змін. Багато з них ми не показуємо на скрінах, щоб не псувати сюрприз від першого проходження. Інжой!

— Замінили воксельні моделькі на лоуполі. УЖЕ ВСІ (а може і ні). Навіть вірьовка та якір — лоуполі!
i.imgur.com/kKR80M5.png

— Додали пів десятка прикольних місцин. Наприклад така могила невідомого Козака.

— Купа малих покращень існуючих будівель, анімацій. Наприклад, оновлений Курінь, де наймаєте козаків:

— Порубані дерева залишають за собою піньки відповідно до свого розміру.

— Баланс квестів
— Виправлення помилок (десь з 20 штук).

2D триллер-шутер HIDDEN STRUCTURE
shima3d.itch.io/hiddenstructure
Граємо за військового журналіста який прямував на зустріч зі своєю дівчиною.
Але замість цього його зустріла тиша і порожня піцерія, покинуті поліцейські автівки та туман на вулиці...
youtube.com/watch?v=JKLODnx—7k

Працюю над своєю грою Infected Verity: Labyritnth.

Поки що в ній можна тільки бігати, наступати на пастки та грітися біля факелів, чим відновлювати sanity.
Вороги ще деякий час намагаються знайти гравця, коли він був втрачений з поля зору.
Останнім додала:
Переписала скрипт CameraController, вирішила використовувати Cinemachine Virtual Camera замість FreeLook.
Додала динамічну зміну кольору неба, розміру сонця, кольору освітлення, залежно від рівня sanity.
Налаштування звуків гри через Settings екран.

Трохи незвичайних ігор від україно-канадських розробників не бажаєте?
Real Virtuality 1 — games.encx-engine.com/enbg-rv1/uk
Щоб зіграти, треба встати з дивану (гра з геолокацією).
www.youtube.com/...​si=ELPmzJkDCLju2KnD5oyZMQ

Або спробуйте ar-квест, де твоя кімната стане локацією гри.
seARch — games.encx-engine.com/enbg-search/uk

#ScreenshotSaturday

🚌 Хай! Продовжую Bus Driver =)

Зробив модельку автобуса 🚍, будівель 🏠.

Знайшов безкоштовний пак з рослинами 🌿, деревами 🌳 .

Покращив маркери зупинок, додав трикутнички 🔺 по краях, щоби зручніше було орієнтуватись куда рухатись далі.

Додав трохи логіки 🔧, змінив кут камери 🎥 .

Всім дякую! Гарного вечора! ✊

Всім привіт! Ми готуємося до релізу, який планується вже зовсім скоро — в честь цього записали щоденник розробника, де більш детально розповіли про процес розробки.

Rival Rides — це захоплююча багатокористувацька VR гра, яка розгортається в незвичайному тематичному парку, де можна змагатися зі своїми друзями онлайн у різноманітних міні-іграх.

Привіт! Продовжуємо працювати над Слободою.

Змін за тиждень менше, адже уже займаємося підготовкою до релізу. Але все одно зробили багато чого!

Гра: «Дике Поле: Слобода» (Loca Deserta: Sloboda).
Телеграм канал з 100% розробкою: t.me/locadesertachumaki
Кому зручніший твітер: twitter.com/locadeserta
Реліз: Грудень 2022.
Платформа: все від Apple з повною підтримкою контролерів. Навіть на Apple TV.

— Нове головне меню:

— Нова вудка :)

— Переробили степову зону

— Нова будівля куреня. Більше деталей

— Ще більше гарбузів

— Додаткова модель тури:

Плюс зменшили розмір бандла на 10Мб ❤️

Усім привіт! Трохи апдейту. Тест у браузері.

Привіт. На цьому тижні додав меню та чат.

Нагадаю, це мультиплеєрна онлайн гра. Якщо хто хоче спробувати, будь ласка. (Windows, free)
alexkopareiko.itch.io/wizard-strike

Відверто кажучи, роблю паузу поки що на цьому проекті, бо реалізував основне, що хотів.
Є плани розпочати інший. Дякую.

Далі хочу невеличку мобільну гру про водія автобусом. Перші кроки вже є)

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Ух, ми багато чого зробили за останній звіт внизу в коменті. Займаємось шлифуванням балансу в кінці грі: останні дві долини з Азовом та Чорним морем. Також додаємо більше анімацій та всяких приколів на мапу, щоб більше занурити в бентежне життя Дикого Поля.

Гра: «Дике Поле: Слобода» (Loca Deserta: Sloboda).

Телеграм канал з 100% розробкою: t.me/locadesertachumaki
Кому зручніший твітер: twitter.com/locadeserta
Реліз: Грудень 2022.
Платформа: все від Apple з повною підтримкою контролерів. Навіть на Apple TV.

🇺🇦
Звіт за 06 — 17 вересеня
— Новий кобзар. Грає новий унікальний трек, записаний спецом для гри :)

— Нова церква. Більше деталей, чому вона така: t.me/locadesertachumaki/910

— Нові будівля для залізної шахти всіх рівнів (1, 2, 3):

— Нова сокира

— Поради для гравців на екрані завантаження:

— Зменшив розмір бандлу 75Mb -> 65.8Mb
— 🦟 Купа фіксів
— Додано з десяток маленьких сюрпризів на мапу

— Кличте старосту...

створення turn-based combat system, яка буде основана на кидку кубика. ну якось так)

Доброго дня всім. Вирішив повивчати Unity3D. Через 3 місяці готова гра в жанрі квест. Гра готова, пишеться музика та шукаю дрібні баги по геймплею. Якщо комусь цікаві квести та головоломки і є зайві 1-2 години пограти, то можу скинути демку для фідбека.

Також шукаю перекладача англійської мови, підкоригувати переклади, якщо у когось є перевірений перекладач, то готовий співпрацювати

Якщо це просто переклади тексту, а не озвучка, тупо попроси свого розробника перекласти повністю файл адаптації, коли вже все буде готово. Зазвичай то проста робота, але з нею не варто поспішати, доки не вийдеш на бета-версію на англомовну аудиторію. Інакше займеш багато часу синхронізацією перекладів.

Найпростіший формат файла — текстовий, значення = переклад. Це дозволить контролювати синхронізацію за кількістю рядків. Можна накинути й додаткове форматування, наприклад XML, але важливо тримати синхронність рядків. Інашке доведеться писати скрипт перевірки, і пояснювати перекладачу як він працює.

«Перевірений» перекладач тобі не потрібен, ти ж не шатл у космос відправляєш. Найкраще знайти школяра з мігрантів, який живе по ту сторону, відповідно розуміє мову нативно. Це допоможе вдало підбирати вирази саме на підліткову аудиторію. Але то кращий варіант, а для бети вистачить і нашого школяра, який зробить за пиво.

привіт! як можна зв’язатися, щоб пограти в демку?

24 лютого 2022 року світ кожного українця назавжди змінився із початком вторгнення Росії в Україну. Російські солдати проявили жорстокість, несхильну людям, але одночасно з цим некомпетентність і недалекозіркість. Так лише у містечку Чорнобаївка під Херсоном роійські сили були розбиті більш як 20 разів, що зробило містечко символом невідворотньої поразки Росії в Україні.

Під впливом від цих подій нашою маленькою командою було створено поки що невелику гру — Welcome to Chornobayivka VR. Ця безкоштовна гра створена лише за кілька місяців на базі основної гри — (Dark Invasion VR: Doomsday) і буде у майбутньому доповнена.

Постав свій рекорд у безкоштовній грі та зроби свій грошовий вклад на користь перемоги української армії за посиланням всередині гри -Ласкаво просимо до Чорнобаївки ВР у Стім!
(*тільки для власників ВР шоломів!)

www.art4web.com.ua/DIVR/Chornobayivka

У мене журнал змін в «Дике Поле: Слобода» колосальний 😍

— 🛠 Новий арт для Кузні рівня 3 + анімації

— 🎵 Додані Кобзарі-НГП, які грають музику

— 👏🏻 Додано два трека (із 4) з спеціально записаною музикою для гри
— 🍏 Повна підтримка Game Center
— 2️⃣1️⃣ досягнення уже доступні в Game Center

— 👀 Замінили арт для металу, каміння та каменярні на лоуполі варіант
— © Додані ліцензії
— 💥 Нормалізація гучності звуків. Тепер вони всі тихіші, крім Кобзарів.
Приклад НГП-кобзаря: t.me/locadesertachumaki/913

Записав великий підкаст Дикого Поля, який присвячений релізному ігроладу. Показав першу годину гри. Там ще їх 3-4. Гра вийшла доволі об’ємна 🥸

Ігролад змінюватися не буде уже, лише оновимоз десяток артів на лоуполі + покращення балансу і тд.

Щоденні оновлення + можливість попасти в тест флайт в моєму тг каналі
t.me/locadesertachumaki

Трошки бавимося з процедурною генерацією за допомогою клітинних автоматів)

Ух гарно!
А terrain можна так робити? Не тільки озера-грунт, ще і у верх гори намалювати?

Привіт)
Саме цей алгоритм не підходить для генерації під террейн. Краще використовувати щось типу diamond square.
Про цей алгоритм я написав статтю та вона чекає підтвердження, тож думаю запустити серію про різні методи з прикладами коду та посиланнями на гітхаб. До речі ось цей

Всім привіт! Продовжую працювати над бойовою системою та локаціями. Тепер ви можете ефективно змішувати електричний урон з водою або розставляти по всьому рівню вибухові масляні бочки і знищувати ворогів вогнем. Тепер доступні різні комбінації)
Більше подробиць тут: linktr.ee/searstheskyfrontier

Привіт. Додав телепорт-спел до можливостей ігрока. Хоча грі ще далеко до фіналу, але вирішив викласти на itch.io. alexkopareiko.itch.io/wizard-strike
Якщо хто хоче спробувати, то краще з кимось (це ж мультиплеєр =)

Всім привіт! Ми з командою розробляємо навчальну гру про мінну та пожежну безпеку для дітей. Робимо це за підтримки ДСНС. Ці скріни — суто демонтраційного характеру, бо наразі ми працюємо над сценарієм та стилем гри. Як будуть апдейти — буду постити тут по суботах)

Проект «Prometey», який я ще досі розробляю. По задумці в Україні є аномальна зона, яка виникла в результаті падіння комічного корабля і ми цю зону маємо досліджувати. Ідеї черпав з книги «Пікнік на узбіччі»

За період цієї війни я знаю тільки про один комічний корабель )

Я тіко починаю вивчати геймдев, і нещодавно отримав пропозицію в тестовому завдані якого одним з пунктів був зробити невеличке відео геймплею. Як ви думаєте, я не перегнув палку?

Додав повну підтримку зовнішніх контролерів 🎮 в «Дике Поле: Слобода». Тепер можна відключити екрані кнопки і зануритися в гру на 100%.

На Apple TV взагалі виглядає суперово, діти грають лише на ньому :)

Все про гру тут: t.me/locadesertachumaki (ну або на ют каналі 📹👀)

Запустила сторінку в Steam та далі працюю над редактором мап в грі :) Ще багацько роботи попереду, але це ще один важливий крок до релізу.

store.steampowered.com/...​400/Miramixi_Storyteller

Помаленьку ідемо далі. Добрався до Visual Effects на Unity. Виявилось, що для цього мені треба було свічнути проект в URP. Додав heal-spell.

Не зовсім гра але тема ігрова. Працюю над внутрішньоігровим редактором для проектів на Unity. Очікую на апрув від Asset Store. Дуже сподіваюся що розробникам сподобається.

Півроку працювали над грою «Бротула», і от вчора стався реліз. Це рогалик-головоломка з елементами хорору про виживання в дикому океані. Тут і битви з химерними підводними істотами, і розведення русалок, і генні модифікації героя. Кому цікаво, запрошуємо пограти :) play.google.com/...​om.Octanta_Studio.Brotula

Вітаю з релізом! 🎉

Виглядає дуже цікаво! А реліз на інших платформах плануєте? Хоча б iOS.

поки не плануємо через відсутність ресурсів і обладнання для цього. але тепер маємо мотивацію їх знайти) дякуємо за цікавість!

Привіт. Завів девлог, бо так начебто мотивації більше для мене.
Якщо коротко, то зараз додавав UI панельки. По типу, при наведенні на ігрока показується його стата зверху, при касті появляється вікно з таймінгом, кулдаун.

Всем привет! Вот уже как 2 месяца делаю игру про противостояние маленьких каменных человечков)

Больше информации здесь: linktr.ee/searstheskyfrontier

Гарно, а є відео?

Будет) Вообще хочу в скором времени более размашистую статью на DTF написать, но пока вообще ни сил, ни времени не хватает

А навіщо вам її писати на російський ресурс?

Вітання! По моїй грі — Трактор проти танку.
По оновленню тепер є гараж, можна прокачати двигун у грі. Також готую нову локацію — степ! Обіцяю буде цікаво!

А как называется и бету можно уже поиграть?

Tactical Squad: SWAT Stories
Девлог — Епізод 3 [ Геймплей]

Працюємо над системою скінів

Розробляю неквапливо мультиплеєрну гру на Unity з застосуванням Photon.PUN2 для мережевого з’єднання. Все для мене нове. Паралельно дивлюсь ролики про моделювання в blender.

Поки буде один клас — чарівник. І декілька скілів-спелів. Як от фаєрбол, удар посохом і тд.
UI підгледів в улюбленій WoW.

Наразі готове:
— модель чарівника та середовища (але будівлі додам трохи згодом)
— один спел, типу фаєрбол, та удар посохом
— мережеве з’єднання
— синхронізація позиціонування, анімації, стати персонажа, спелів

Плани в мене хаотичні, тому і писати не буду. Бо часто приходиться переробляти старе.

Може комусь знадобиться, з лоу-полі моделювання і анімації гарний канал.

Photon.Pun2 наразі мабуть вже немає сенсу вивчати, краще Fusion, судячи з документації, але якщо в когось є бажання, на сайті розробника чудовий туторіал

Я ще хотів додати туторіали зі спелів, але не можу щось їх знайти. Може потім додам.
Дякую.

У Tactical Squad ви берете на себе командування спецзагоном. Віддавайте накази своїй команді, керуйте її членами і їх спорядженням, але найголовніше — успішно завершіть свою місію. Слідуйте за своїми фахівцями в ряді операцій з високим ризиком, які перевірять ваші тактичні навички

5 років тому я вирішив провести «гейм-джем для себе» і попрацювати над ідеєю гри, у якій можна було з’єднувати зубчасті колеса задля нарощування швидкості обертів. Так народився Steampunk Idle Spinner. Код з того часу перероблявся тричі, один раз — графіка. Зараз, на честь 5-річного ювілея гри, я повернув у неї оригінальний «стимпанк на зеленому фоні», про який досі добрим словом згадують тестери.

Він доступний як окремий ігровий світ, відчинити його можна за 1000 нарративіума (чи за кодом I6KC1V). Але все ж раджу спершу пройти туторіал у першому світі, Майстерні

Гра доступна на:
AppStore: itunes.apple.com/us/app/id1445575882
Google Play: play.google.com/...​port.steampunkidlespinner
Itch: airapport.itch.io/steampunk-idle-spinner

анімація :)

Та сама гра в якій я заліпав в свій час.

Суботка і трішки нового інтерфейсу.

imgur.com/a/fWxjRtA

win-game-solution.itch.io/epicukraine
Маленький сатиричний проект типу space invaders, про знищення ворогів України і захист територій. Гру вже можна пограти в браузері на itch.io.

Продовжуємо розробку «Redemption of the Damned», PC survival horror.
На відео — робота над новою локацією, Безодня.

Додати до вішліста можна отут — store.steampowered.com/...​Redemption_of_the_Damned

левел дизайн сподобався, та й вцілому гра атмосферна

Кілька нових мобів в нашій грі.

imgur.com/gallery/rldRNZ8

Привіт! Тиждень тому опублікував гру, Coffee Cave, на Black and White Jam 0.9.
Це 2D пазл-платформер з інтересною механікою. Ось лінк на itch.io цієї гри, там же ви можете пограти.

Всем привет! На недельке заложил 2 проекта: реплика танка К2 и HIMARS для своего многожанрового проекта X-POINT
К2 уже в игре и вот скрины от чертежей до игры:

А вот HIMARS еще надо допилить прежде чем заводить в игрушку!

Потихеньку продовжуємо робити Zero Losses, гру про хороших руських та відсутність втрат, пару днів тому додали траву. В трейлері її ще не було (і погоду ми тоді ще не настроїли).

Іноді пишу про розробку гри та просто всяке інді t.me/imakeindiegames

Працюю над мобільною грою про те, як палити танки коктейлями молотова. Гра є поєднанням crafting game та tower defense. Наразі прототип є в сторах, з методичним танкопалом. В роботі урізноманітнення крафту — більше коктейлів, більше танків, розбиття на рівні, міні сюжет та багато іншого. Будемо ітеративно викладати оновлення

play.google.com/...​m.gkzr.territorialdefense
apps.apple.com/...​nse-the-game/id1616521033

Vampire Survivor + Loop Hero = Walk Hero — моя невеличка гра, яку я робив на ludum dare, та зараз потроху доробляю для стіма.

Ми з братом створили невеликий прототип гри про війну «Захищаючи своє (Defending your)»

Завантажити безкоштовно можете тут: gamejolt.com/games/dy/724835

Цікаво. Це Unity? Там в англ. варіанті назви правильно буде «Defending your Own»

Дороблюємо останні механіки

Працюю над «соковитістю» ранера «One Must Run», тому взяв і додав паверапи у вигляді банок з соком))

А ще є такі милі Загрози:

Більше тут: twitter.com/GamesKujemo

Дайбоже ) зробив першу свою гру для андроїду в жанрі логічні головоломки) Працюю на трейлером шось потроху виходить :-)

Доброго дня. Моя перша гра для Андроід
Аркада, нескінченні рівні (1 рівень — 1 ворог, 2й — 2, і тд). Все, що треба робити, це стріляти в роботів. А також збирати діаманти для поповнення здоров’я та боєприпасів.

Завантижити можна тут:
play.google.com/...​s.SpaceRobotsArenaSurvive

Скріни:
imgur.com/a/tfqcXYv

Відео з геймплеєм:

Якщо є якісь побажання, або зауваження, пишіть.
P.S. Є також версія для ПК (вона була якраз прообразом гри для телефона). Можу, якщо треба та її скинути.
Дякую.

у грі немає звуку) він тільки в меню здалось би щось добавити... а тебе гугл не забанить? гра 3+ з матюками :-)

у грі музики немає, але звук є)
я не дуже розбираюсь в позначках, але у налаштування Google Play Console я виставив
imgur.com/a/RmZgPd1

Зробив FPS-шутер, в якому є багато видів зброї, кастомний редактор карт та хвилі зомбі!

Мобільна puzzle-RPG у фентезі сеттінзі «Astral Haze», яка поєднує в собі механіку матч-2 міцно пов’язану з часом реакції гравця, розвиток персонажу та нелінійне дослідження світу з можливістю впливу на його елементи та персонажів.
Відвідайте Астрал — древній, забутий богами, нестійкий і нестабільний світ, створений з частин інших зруйнованих світів. Знайдіть стародавніх богів, відбудуйте світ і поверніться додому!

За останній час вдалося трохи візуально «причесати» режим битви та закінчити квестовий ланцюжок всього першого острова.
Для більш детальної інформації запрошуємо на http://www.astralhaze.com

Круто! Ось такий гіперкажуал і має бути — простий, соковитий фан!

Ранер в якому ти сам обираєш персонажа і абілки якими ти будеш користуватись в грі, буде доступний в Google play

Трюки в майбутньому раннері «One Must Run» на мобільні платформи.
Трохи про інді розробку публікую в твітері: twitter.com/GamesKujemo

Невеличка пещера з Syncope

Підписатися на новини можна тут store.steampowered.com/app/1664770/Syncope

На 26-му поверсі Idle Tower Builder буде вестися торгівля з інопланетянами

Сама гра є на Google Play: play.google.com/...​irapport.idletowerbuilder
AppStore: apps.apple.com/...​ower-builder/id1527621990
чи Itch: airapport.itch.io/idle-tower-builder

Прискорене будівництво:

Додали shadow map тепер в нас є падаючі тіні

Продовжую працювати над шпілою, про трактора і танка, вже додав 7 левелів, змітну погоди, повітряну тривогу... Виявляю баги але правлю :-)

Трохи атмосфери з майбутньої метроідванії

Відчуй себе українським воїном, який захищає свою землю від загарбників. Є пара локацій, підрахунок балів за знищення орків, вибір персонажа та багато іншого. Жанр Shooter Top-Down.

Разом з командою продовжуємо роботу над грою про Бандеру, майже закінчили з основним геймплеєм, далі буде робота з UI, ігровою мапою та магазином прокачки

Симулятор фондового ринку у Японії 80-х.

не слухай цих нормісів. нарешті хтось з україни робить гру про японію/культурними елементами японських ігор.так тримати

Продовжуємо працювати над маленькою веб-орієнтованою грою про котика Ервіна.
На цьому тижні покрили багато тех боргу. У кота з’явились кращі анімації.
Вивчаю GLSL, з’явились пост ефекти + зробив своє переше у житті скло своїми руками )

За эту неделю в редакторе lifeEngine’a сделал возможность редактировать настройки текстур, а так же доработал функционал content browser’a

Підписатись на коментарі