#ScreenshotSaturday: суботні скріншоти на GameDev DOU

Серед інді розробників ігор є традиція — по суботах публікувати скріншоти, гіфки чи відео геймплею своїх поточних проектів у соціальних мережах із хештегом #ScreenshotSaturday. Так роблять і у спільнотах, створюючи окрему тему (постійну чи щотижня — нову)

Це дозволяє учасникам похвалитися прогресом, змотивуватися прогресом колег та знайти цікаві ігри у розробі.

Запустимо такий рух і на GameDev DOU! Заради цього редакція вчора додала можливість публікації у коментарях мультимедіа контенту!

Розкажіть про свою розробку. Публікуйте у коментарях першого рівня скріншоти, гіфки чи відео, що ви зробили за тиждень (чи раніше, але ще не ділилися зі спільнотою).

Для додавання картинки чи гіфки у коментар завантажте її на imgur.com та вставте у коментар Image Link чи Direct link (після публікації коментаря може знадобитися оновлення сторінки).

Для додаванні відео впишіть у коменар посилання на відео з YouTube

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось15
До обраногоВ обраному3
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Продовжуємо розробку «Redemption of the Damned», PC survival horror.
На відео — робота над новою локацією, Безодня.

www.youtube.com/watch?v=TgK8GJj2IiU

Додати до вішліста можна отут — store.steampowered.com/...​Redemption_of_the_Damned

Симулятор фондового ринку у Японії 80-х.

imgur.com/mFWiz7b

Трохи атмосфери з майбутньої метроідванії

www.youtube.com/watch?v=4tqnFlldKZk

Всем привет! Вот уже как 2 месяца делаю игру про противостояние маленьких каменных человечков)

imgur.com/xlAWkcr

Больше информации здесь: linktr.ee/searstheskyfrontier

Невеличка пещера з Syncope

www.youtube.com/shorts/KlWChPL4h2o

Підписатися на новини можна тут store.steampowered.com/app/1664770/Syncope

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дорога до дерева смарагдів —  — тизер комп’ютерної гри «Сон Забутих Пісень». Щоденник створення: t.me/s/DreamOfForgottenSongs

Вітаю!
Черговий запис з мобільної гри Eretic:

Зараз працюю над рівнями.
Буду вдячний за коменти.

Я додав невелику гру до додатку про символіку України. Я писав про цей додаток минулого року. :) dou.ua/forums/topic/37777
Тут ти маєш захистити свою країну від ворожих сил. Твоїм завданням є чавити ворожі війська пальцем, як тараканів, і не допустити їм дістатися до серця України. Замість тараканів — російські військові, які мають намір заволодіти нашою країною.

Почали розрозробку офіційного сайту Thirteen Frogs... Зараз на ньому будуть представлені всі новини, скріншоти та інформація по Creeper Nightmare, і до речі на ньому можна буде придбати ключі на гру в Steam по зниженій ціні... В подальшому (можливо літом), там представляться два інших, не менш цікавих проекта, але то вже пізніше😉

Блог розробників «Вавилон-3» | 0 випуск

Дороблюємо нашу гру «Mutato Potato» з GGJ та наповнюємо її контентом

Прототип рівня «подорожі у хмарах» для гри про лисичку, котра збирає смарагди.

Слідкувати за новинами: t.me/DreamOfForgottenSongs

Трішки раннього геймплею моєї метроїдванії

twitter.com/...​tatus/1634339829314998272

Працюю над новою грою для портфоліо: Blob Invasion. Поки якось так)

Закінчуються останні приготування до демонстрації нового WebGL фреймворку. 

Працюємо над редизайном гри Valand

Усім гарного вечора та чудових вихідних!
Слідкувати за розробкою проєкта можна тут: twitter.com/nightcatstudios

Замальовки для другого рівня

Instagram: instagram.com/red.forest.punk

Головна тема Creeper Nightmare: Season 0
Ну і скрін головного меню)
Стаття розробки:
gamedev.dou.ua/forums/topic/40791

Ну і попередній огляд локації:

Не дивлячись на великий збій в графіку, Creeper Nightmare впевнено йде до релізу💪 І так) Крові буде багато))
Скріни моделі Кріпера)
Стаття про гру:
gamedev.dou.ua/forums/topic/40791

Божевільний кривавий інді 2d-платформер в розробці. Заєць звільняє свій дім, Рудий Ліс, від унітазних загарбників, що вдерлися з країни лайна.

Instagram: instagram.com/red.forest.punk

Оновив трейлер гри, демо до речі доступно в Steam.

Я маю щось краще, ніж скріншот. Ми щойно залили нове геймплейне відео!
Коротко — Through the Nightmares — гардкорний екшн платформер про мандрування в жахах дітей. Більш детально на відео (чи в Steam):

Вітаю, #ScreenshotSaturday
Сьогодні доробили структуру головного меню.
Залишились маленькі дизайнерські правки.

За тиждень додано:
* Ачівки
* Рейтинг
* Звуки

І вже успішно тестується у Play Market по-таємному посиланню.

Задачі на наступний тиждень:
* Вбудувати монетизацію
* Залити для тестів у App Store

Вирішили додати до релізу ще трохи контенту, тому реліз буде приблизно через місяць.

Ми тут: t.me/RuglyInvasion

Вітаю)
Наш шутер про російське вторгнення Glory to the Heroes вийшов в закриту альфу.
Ось деякі скріншоти від перших тестерів:

Додати в бажане можна тут — store.steampowered.com/app/2239670

Скрінів нема, запощу свіже відео )

Презентація In Ukrainian Soil для GGJ ’23 з деякими новими фічами (субтитри українською)

Density Limit та її гравітаційні парадокси

А у нашому твіттері можна дізнатись більше: twitter.com/nightcatstudios

Додав звуки кроків і фонову музику, також налаштування звуку через меню і зберігання цих налаштувань

Вітаю! Сьогодні, в #screenshotsaturday дей, наша команда зробила дійсно багато всього, але, найголовніший, те, чого так не вистачає до релізу та дуже важлива частина для передачі нашої ідеї — початковий інтро-комікс, майже готовий! Сьогодні був зроблений фундамент.

Більше інформації тут: t.me/RuglyInvasion
Скоро анонс!

Creeper Nightmare 2023 перший тизер
Гру приймає участь в Indie Cup 23
Робота йде важко, проте всі сили покладаються на якість)

Так, без світла важко працювати. І щось сьогодні було не до праці.

Більше інформації тут: t.me/RuglyInvasion

Всім привіт! Продовжуємо працювати над Босоркою — динамічним екшн рогаликом про юну відьму. А це наш чарівний торговець :)

♥Наш твіттер: twitter.com/BosorkaGame
♥Додати до бажаного: store.steampowered.com/app/2118370/Bosorka

Після тривалої перерви повертаюсь до роботи)
Працюю над стратегією, в якій вам належить очолити армію маленьких кам’яних чоловічків і протистояти грізним загарбникам, грамотно продумуючи хід битви та ведучи оборону в унікальних та атмосферних локаціях.
Реліз у ранньому доступі вже 3 березня!
Steam: bit.ly/3Yqr1Oy

twitter.com/...​&t=DFNJTNBOpBhtQg5oNMb6_A

Кінематографічна головоломка-адвенчура про дослідження парадоксального простору

Привіт)
Не бачила щоб в Українській інді спільноті хтось викладав або обговорював нашу гру від студіі Star Drifters
Це польська студія але я не побачила обмежень по країні у дописі
Цікава ваша думка

Гра вже доступна в стім для вішлисту

Всіх вітаю!
Поки гру не представляю. Ще не придумав гарний текст.
Але, по-традиції #ScreenshotSaturday, виставляю те, що було зроблено сьогодні та перший публічний скріншот гри, — закінчена система локалізації гри та переклад на англійську мову.

Інформація: t.me/RuglyInvasion

Привіт.
Моя гра “My Turing Friend” для Godot WildJam #53:

Спробувати можна на itch.io: 2coderok.itch.io/my-turing-firend

Всім привіт! Додали нове закляття в гру, тепер є можливість стріляти п’явками)) Також реалізована система апгрейду заклять. Можна влаштувати суцільний хаос!

♥Наш твіттер: twitter.com/BosorkaGame
♥Додати до бажаного: store.steampowered.com/app/2118370/Bosorka

За минулий тиждень ми зробили велику роботу.
Було додано нові інтеракивні об’єкти на рівень(бочки, ящики), покращено візуальні ефекти, додано нові варіації ворогів та ігрові механіки. Безкоштовно скачати актуальну версію можна за посиланням lands-studio.itch.io/no-choice

Ну що, забули в суботу запостать сюди :)

Наша «Слобода 2» досі в топах українського Ап Стор.

10-ий тиждень після виходу в тираж.

Завдяки такій популярності, почали робити нову гру, яку плануємо випустити влітку «Дике Поле: Одеса».

Гра буде схожа на попередню, але це буде мега лвл ап для нас і для всіх гравців.

Ось уже є місце роботи НІП Буданова:

Цю суботу спробуємо не пропустити :)

ТГ канал з щоденними апдейтами:
t.me/locadesertachumaki

Вітаю!
моя гра — Eretic. Цікаво почути відгуки)

крута гра!! Приєднуйся до нас на дискорд ігроварів! Там лише ігророби з України!

thanks) роблю ще одну гру (аля c & c generals) параллельно шоб не закиснути. Не швидко але невпинно поки шо працюю над рівнями Eretic, потім тре трохи допрацювати ai монстрів (на відео всього не видно, зняв за 2хв з телефона для публікації), додам кілька локацій та босів та буду запускати Eretic-а спочатку на android, потім на ios. Доєднався до ігроварів! Дякую за запрошення!

Мені подобається стилістика! Я виріс на класичному шутері Heretic від Raven Software (Цікаво, чи надихалися ви нею, чи вперше про неї чуєте), атмосферу якої, я так зрозумів, ваша гра й передає. Саме тому мені особливо подобається, як гра виходить.

Дякую! саме так)), одна з перших 3d-ігор від якої я був в захваті, це була гра Heretic.

2 тижні плідно попрацювали :)
Перша ітерація пушкок і візуальних ефектів готова.

Дякую за увагу )

Привіт, хочу показати перший скріншот гри NoChoice. Дуже цікаво отримати відгуки на роботу. На даний момент в грі один функціональний рівень та реалізовані базові механіки. Більш детально можете ознайомитись за посиланням lands-studio.itch.io/no-choice

[Показуються останні 50 коментарів. Відобразити всі коментарі.]

Підписатись на коментарі