«Birds Attack 2022»: гра про бойового качура, який нищить окупантів
Всім привіт.
Я, Novokhatskyi Oleksii та Kharchenko Maryna є розробниками, які працюють над власним таск-менеджером. Саме в такому складі ми і реалізували гру «Birds Attack 2022».
Ще до війни у мене було бажання спробувати вийти із бекенд розробки та спробувати себе в чомусь новому — реалізувати невелику гру.
Ідея гри виникла на основі абсурдної пропаганди агресора, адже кожен з нас пам’ятає про славнозвісні українські біолабораторії з птахами, про які неодноразово говорили російські посадовці. А після того, як українським медіапростором розлетілася новина про диких гусей на півдні України, які «підбили» ворожий літак, я остаточно вирішив, що потрібно використати це в своїй грі. Велика кількість мемів стала додатковим джерелом для натхнення, бо відмінне почуття гумору у нас точно не відібрати. Так і виникла гра «Birds Attack 2022» та її головний герой: бойовий качур, що нищить окупантів.
Вся графіка та візуальне оформлення лягли на плечі Kharchenko Maryna. Я ж займався логікою рівнів та звуковим супроводом.
Під час розробки хотілося висвітлити відомі місця та образи, які були в усіх на устах. Тут є і українське поле з тракторами що тянуть підбиті танки, і Чорнобаївка, і флагманський корабель, що тоне, і Рудий ліс, і палаючі нафтобази Білгорода, а також трохи вигаданих (а може пророчих) подій. Для образів окупантів були вибрані не тільки озброєні солдати, а також мародери з краденою птицею та килимами — адже саме такий образ сформувала для нас так звана
«Birds Attack 2022» не потребує скачування, запускається відразу в браузері. Написана на чистому JavaScript, реалізація зайняла кілька тижнів. Більша частина часу пішла на дискусію про те, хто має бути головним героєм гри — бойовий качур чи гусак )))
На меті не стояло створити щось складне та багаторівневе, що потребує багатогодинного проходження, а навпаки гру, де можна трохи відволіктися та повеселитись, у ці далеко не прості часи, керуючи кумедно крякаючим качуром, що нищить рашистів. Спробуйте і ви!
Ну і як же після такого не задонатити на потреби ЗСУ? Єдине зовнішнє посилання в грі — це офіційний сайт Національного банку України.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів