Прототип патріотичної гри «Bruht»

Репозиторій

В грі треба трактором відвозити техніку окупантів на звалище так щоб не наздогнали ворожі війска. Скетч ілюстративний, але від нього можно розвивати проект. Є ідея для метагеймплею — в кінці рівнів за відвезену на брухт техніку ворога надаються ігрові кошти за які можна апгрейдити трактор.

Гру хочеться зробити мобільною, щоб люди могли грати де завгодно. Можно зробити бескоштивну версію й, як варіант, платну версію з якої гроші цілком переводити на армію.

Я один проект не вивезу. Хотів би знайти команду з досвідом розробки мобільних ігор на Unity котру зацікавила б ідея розробки гри на бескоштовній основі у якості проекта для підтримки бойового духа.

В команді можу викновути роль програміста й, може, технічного геймдизайнера або креативного продюсера (можу донатити гроші в арт, наприклад).

Про себе. Я Unreal C++ Developer, працював в компаніях 4A Games (1.5 роки) та Wargaming (3+ роки). На Unity досвіду комерційної розробки не було, але зробив з командою знайомих біля десяти 2D/3D ігор на хакатони.

Референси:

1. Tractor racer

2. 2D Tractor Transport Truck Simulator

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Для початку потрібно знайти геймдизайнера

Так. Вже знайшлося два художника які допомогають малювати арти. Геймдиза та/або проджекта зараз дуже не вистачає

Підписатись на коментарі