Опитування геймдев-спеціалістів. Чи плануєте ви переїхати на тлі загрози військового вторгнення?

Війна в Україні триває вже 8 років, але дедалі частіше чути про ймовірність нового військового вторгнення Росії. Деякі компанії через це перевозять співробітників у західні міста України або за кордон. Деякі — залишаються чи планують відкривати офіси.

Скажімо, український венчурний фонд днями інвестував $200 000 в американську ігрову студію Big Wolf, яка планує відкрити офіс в Україні. А розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 заявили в Discord-каналі, що не планують переносити гру знову. Такий оптимізм втішний, але й бажання людей перестрахуватися теж зрозуміле.

Якщо вам неспокійно, радимо взяти участь у флешмобі #ITsupportsUAarmy та закинути грошей фонду «Повернись живим». Також в Україні створили телеграм-ботГотовий до всього, який розповідає, що робити в небезпечній ситуації.

Хотілося б почути й ваші історії. Плануєте ви переїздити чи залишатися? Чому? Чи є у вашій компанії план на випадок найгіршого сценарію? Діліться у коментарях

Чи будете ви переїжджати з огляду на загрозу військового вторгнення?

9%
13%
21%
36%
21%
138 голосів  ·  показати результати

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Хто бажає на західну Україну тимчасово чи на постійно є пропозиції, звертайтесь

А чого геймдевів?
Це їм і стільці і макбуки тепер вибирати?

Возможно, я бы поехала на некоторое время, до выздоровления, потому что осложнения после ковида делают из меня овощ) Это не от трусости. Скорее сожалею что совпало все сразу. Но если все побегут — кого защищать?. Я не милитарист. В горах трупов и искалеченных судеб нет ничего романтичного. И да, война это ложь и яд. Но это мой дом сейчас и я не хочу чтобы у меня отобрали его просто так.

Мы же не депутаты из ОПЗЖопы🤦🏻‍♂️

Підписатись на коментарі