Після оновлення Cyberpunk не запускається на PS4

Вчора CD Projekt випустила патч 1.5 для Cyberpunk 2077 та оновлення гри для консолей наступного покоління, на яке всі чекали понад рік.

Сьогодні ж в мережі з’явилась купа скарг від власників PlayStation 4, які користуються дисковою версією гри. Виявилось, що після оновлення Cyberpunk 2077 не запускається — проблему помітили й на PS4 Slim, і на PS4 Pro. Користувачі пишуть, що перевстановлення гри не допомагає.

«Це щойно сталося зі мною. 4 години встановлення гри. Потім ще 6 годин на встановлення патча 1.5. А тоді все зникло. Гра пошкоджена. Доведеться почекати. Тепер я не можу запустити гру, поки її не виправлять. Дідько! Купив її на цьому тижні й тепер треба чекати», — зазначає користувач на Reddit.

Поки розробники CD Projekt RED не повідомили, як виправити проблему і запустити гру.

А як у вас, працює Cyberpunk 2077?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

в 1.5. карта быстрых перемещений начинает втормаживать... неприятненько (ПК)

А як у вас, працює Cyberpunk 2077?

у ПК бояр проблем нету

Ну блин, подождите патча 1.5.1, зачем топик-то создавать? Можно подумать, вам тут что-то умное посоветуют.

В мене на ПК гра перестала запускатись після оновлення. Такі справи...

Я вчора встановив і все запускалося нормально. Що здивувало, це зменшення гри із 102 гіг, до 64.

Интересно, эти ребята будет опять переносить свои проколы на удаленный режим работы или честно признают что проблемы цикла разработки так и не решены ?

Та їх вже мабуть і не вдасться вирішити...

Підписатись на коментарі