Шукаю в тіму gameplay programmer / technical artist (Unity / C#)
Привіт,
Я займаюсь розробкою ігрових продуктів з
Готовий працювати з людиною без комерційного досвіду і допомогти його отримати.
В людині хотів би бачити наступні навички:
— розуміння компонентної структури юніті та ООП (всі паттерни з книжок знати не потрібно, гарантую що за SOLID навіть питати на буду). Досвід з ECS теж було би добре. Наразі йде інвестігейт наскільки ECS в юніті можна буде використати для продакшену.
— базове розуміння і вміння працювати з гітом.
— досвід з шейдерами та шейдер графом в юнити був би великим плюсом. Чудово якщо подобається створювати еффекти (практично Technical Artist, ага), такого на проекті буде багато.
Про проект:
Хардкорна мультиплеєрна гра схожа на Hordes vs Warmachines, але для PC, замість настольного формату.
Гра буде мати інтеграцію з блокчейном (Cardano). Ентузіасти велкам, але більше шукаю людину саме для розробки геймплею і ефектів.
Що потрібно буде робити:
— розробка геймплей логіки та систем на яких логіка буде будуватись. Наприклад, переміщення юнітів на 3D гріді, менеджмент їх стейтів, взаємодія з нетворк кодом.
— графічні ефекти (в основному shader graph).
Етап проекту: документація практично вся написана, розробка скоро почнеться.
Інші деталі:
— це не запрошення в аутсорс компанію. Проект робиться з самого початку, команда працює саме над цим проектом. Приймете участь в запуску ранньої версії продукту, буде доступ до аналітики. В ідеалі, хотів би працювати з людиною, яка саме хоче отримувати досвід в повноцінному релізі гри, бути командним гравцем на всіх етапах, а не тільки працювати над тасками від ліда.
— фінансування проекту від інвесторів з США.
Трохи про мене:
Живу у Львові, працюю з розробниками попроектно віддалено. Інколи пишу блог тут: nolike.net
В свою чергу я готовий допомогати, навчати на реальному досвіді в коммерційному проекті, якщо в вас такого немає. Ще краще якщо такий досвід є, але хочеться працювати в маленькій команді.
Декілька з проектів над якими я працював і запускав:
store.steampowered.com/app/455590/Skedaddle
store.steampowered.com/...llo_Neighbor_Multiplayer
play.google.com/...ls?id=com.singletongoethe
Трохи працював на апворку: www.upwork.com/...ncers/~01b3e48abbd890cad3
Мій телеграм: t.me/nol1ke. Інші контакти в профайлі.
Дякую що прочитали!
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів