Відеролики про Unity для початківців

Слухай, знімаю відеролики по створенню 2D платформера в Unity.
Мрієш навчитись? Почни звідси!
Бо ті хто вже переглянув, кажуть, що вдало пояснюю. Мабуть же і тобі сподобається.
І так, це все українською!
youtu.be/lZjP6tKcZRk

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мій канал по розробці на Unity українсьоою
www.youtube.com/@drovss/videos

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Дякую. Ваша думка важлива для мене)
Українською — це приорітет.

Це все круто але вивчення будь-якої технології не англійською мовою це збочення і в подальшому вилізе боком: незнання термінології та відсутність advanced туторіалів тією мовою якою ти почав вчити. Для початківців раджу цей канал — www.youtube.com/...​user/GamerToGameDeveloper . У автора дуже проста англійська і він досить гарно пояснює матеріал в своїх уроках.

А якшо по темі то автор намагається вчити людей українською але сам зробив помилку в назві каналу. Якість мікрофона дуже погана: якісь посторонні звуки, рівень звуку скаче туди-сюди. Та і цей натягнутий україномовний робовойс акцент важко слухати тривалий час.

Де ти знайшов помилку в назві каналу. Та й взагалі — назва це як мистецтво, а не інструкція до правопису.
Над якістю звуку працюю. І розумію незручність для глядача. Але канал ведеться на патріотичних засадах, без вкладень, поки що.
Головне у відео інформація, для тих хто готовий її сприйняти у такому вигляді.

Щодо вивчення технології англійською, то ви маєте рацію. Я теж раджу вчити англійську будь якому програмісту.
Та все ж практика показує, що надто легше почати рідною мовою, щоб схопити хоча б основи.
Та й Гугл перекладає навіть технічну англійську більш-менш. Не вдаючись у подробиці, можна зрозуміти.

Круто. Вместо того, чтобы писать на форуме «давайте соберемся», ты просто взял и сделал.

Я искал ссылку для доната но не нашел :(

Відтепер є в описі. Саме під цим останнім відео.

Спасибо.

Это подстава, т.к. я понятия не имею как задонатить в приват :) А есть какой-нибудь paypal или что-то в таком духе?

Нажаль PayPal не підтримується в Україні. Наскільки я знаю на банківську карту можна скинути з будь-якого сервісу.
Матеріальна підтримка каналу — 5168 7556 2979 4518 Приват (ініціали СІА)
Донат українським сервісом — donatua.com/@belladon

Оно не работает. Я кликаю «допомогти» и окно просто моргает и в хроме и в firefox.

Ладно, я пытался.

Дякую)
Акаунт ще не пройшов валідацію.
Бажаю успіхів!

На всякий случай — оно все равно не работает. Я попробовал перевести с 2х американских карточек и оба раза оно мне выдало ошибку, что возможно мои карты запрещают интернет платежи (втф)

Но на приватовскую карточку в этот раз удалось перевести, наконец-то.

удачи с каналом

Дуже дякую за значну допомогу. Це справді допоможе каналу. Швидше за все вкладу в звук.

Зараз багато укр. проектів (більше 50, див., наприклад www.patreon.com/svoloshyn) на Patreon є, можливо, і Вам варто там завести аккаунт.

Відтепер я є і на Patreon — www.patreon.com/Belladon
Дякую

Если честно, эти описания уровней пожертвований у меня отвратили все желание донетить на патреоне. Вот реально наш человек писал...

$1
У нас всі сприйматимуть тебе напів шапки вище, ніж ти насправді.

wtf?

$2
Ти вже виріс із своєї шапки і можеш тягатись з дорослими. Іноді.

wtf?

$5
Ось справжній гуру. Приклад для більшості. На твої вміння всі тримають курс. Особиста повага від мене також.

остальные уважения не заслуживают?

я тут же загуглил что другие авторы пишут, делающие аналогичные лекции, по запросу patreon unity development lessons — такой хрени больше нигде нет.

Вторая ссылка, к примеру, минимальный уровень пожертвования:

Tutorial Production Supporter
$2
per month
Official patron status. This means you’ll get access to my patron-only feed AND my endless appreciation for joining my team.

Вніс деякі зміни. Насправді Патреон не головне для мене. Я створюю заради початківців. Так як сам колись шукав відеоуроки такі українською і марно.

Гарний початок. Добре, що є інтузіасти, які знаходять час та надхнення ділитися своїми навичками.

Дякую. Надіюсь я не один такий. І в наступному році буде більше.

Підписатись на коментарі