Unity 3D + JS, поділіться власними нотатками
Усім файного часу. Шановні форумчани, якщо ви працюєте з Unity 3D та програмуєте логіку на JS, а також маєте і не шкода власних нотаток, поділіться будь-ласка.
Я цікавлюсь, мені подобається і я вивчаю два напрямки пов’язаних з ІТ, а саме Front-end та Game-Dev. Я не є якимось супер крутим дядьком, не сеньйор в 23 роки і все таке. Навіть ІТішником себе не називаю. Але мені подобаються ці два напрямки розробки і займаюсь тим чим мені подобається. В гуглі не забанили та про «RTFM» я знаю. Суть створеної теми: Збільшення джерел інформації. Розумієте, скільки людей, стільки і ідей. За винятком більшості сайтів рунету, де автори поняття не мають про що пишуть (в будь якій темі, хоч би як зварити гречку), та передирають слово в слово статті, та ще й з помилками. JS саме тому, що його можна використовувати в обох напрямках. Так би мовити шлях по найменшому опору)) Та й думаю вивчати С# не має сенсу для того, щоб написати перевірку на зіткнення, пошкодження ХР, рух і так далі, коли я розумію як то на JS робиться та помаленьку підглядаючи в блокнот роблю. Ух як закрутив.
То ж, якщо хтось щось має цікаве, чи знає файні джерела, поділіться, я буду дуже вдячний, у мене немає оточення в реальності, котре б поділилось досвідом.
Спасибі за увагу.
69 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів